thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 norocosule io nu am fost niciodata salonta aia din bihor :350x Da, cum mergi din Oradea spre Arad, inainte sa intri in Salonta pe dreapta e un han-restaurant-pensiune - Millenium; n-ai cum sa-l ratezi ca majoritatea timpului is 50 de TIR-uri parcate pe-acolo Se mananca bine in general, si clatitele cu ciocolata is bune (dar nu se compara cu ce era odata la Ana Lugojana). Asta, Ana Lugojana ii cum mergi de la Lugoj spre Faget - Deva, si acum 15-20 de ani multi spuneau ca acolo-s cele mai bune clatite din toata tara... 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ai mâncat la Taverna Sârbului? In Sinaia te referi? (nu stiu daca mai exista si altundeva ) Da, la cea din Sinaia de vreo 2 sau 3 ori, dar nu-mi aduc aminte sa fi luat vreodata si desert. Un pic cam scump in opinia mea, dar foarte buna mancarea si faina atmosfera! (edit - si muzica de suflet... <- zambet nostalgic, am copilarit cu sarbi prin zona...) Pleskavita insa n-a fost chiar ce ma asteptam. Buna, dar... de banii cat costa o pleskavita la Taverna, in Timisoara mananc vreo 3-4 pleskavite mai mari si mai bune (e drept, insa, cu titlu de street food, nu servite la restaurant) Edit la edit acu' vazui si poza. Nu, din alea n-am mancat la Tavernă niciodata, dar tre' sa recunosc ca arata intr-un mare fel... 3 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 ia clătita neamule! am pus brînză in ele de zici ca îs brînză cu clătite https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12498672_1083519288354399_2000786917_n.jpg?oh=56ff5d0f9a867e3c3b3dad20d7e814e9&oe=5691B7EDhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12511623_1083518945021100_970365289_n.jpg?oh=ae779cd02acd9cd3cca878ad4969305c&oe=5691CA64https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10308239_1083533858352942_1492710332728572931_n.jpg?oh=d23aac7861c363be5f89673bca17c77a&oe=56FB3F88Tu chiar nu te gandesti si la altii cand postezi asa poze?Poti sa pui tot felul de mancaruri dar cand vad clatite,flambate sau neflambate,mooor.Sa ai pofta. Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Da, cum mergi din Oradea spre Arad, inainte sa intri in Salonta pe dreapta e un han-restaurant-pensiune - Millenium; n-ai cum sa-l ratezi ca majoritatea timpului is 50 de TIR-uri parcate pe-acolo Se mananca bine in general, si clatitele cu ciocolata is bune (dar nu se compara cu ce era odata la Ana Lugojana). Asta, Ana Lugojana ii cum mergi de la Lugoj spre Faget - Deva, si acum 15-20 de ani multi spuneau ca acolo-s cele mai bune clatite din toata tara...SI chiar erau! Ai mâncat la Taverna Sârbului alea făcute într-un fel de bol de pământ? Peseu: am venit si cu poza Clatite-gratinate.jpgBune, da' nu ca alea banatene 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 In Sinaia te referi? (nu stiu daca mai exista si altundeva ) Da, la cea din Sinaia de vreo 2 sau 3 ori, dar nu-mi aduc aminte sa fi luat vreodata si desert. Un pic cam scump in opinia mea, dar foarte buna mancarea si faina atmosfera! (edit - si muzica de suflet... <- zambet nostalgic, am copilarit cu sarbi prin zona...) Pleskavita insa n-a fost chiar ce ma asteptam. Buna, dar... de banii cat costa o pleskavita la Taverna, in Timisoara mananc vreo 3-4 pleskavite mai mari si mai bune (e drept, insa, cu titlu de street food, nu servite la restaurant) E și la Severin, arunci cu băţu-n Dunăre 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 tulai domne mult umblați mai rău ca pielea pă... 5 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 E și la Severin, arunci cu băţu-n Dunăre Bine de ştiut... pe de altă parte, îi lesne de înţeles, că arunci în Dunăre, da' dacă ai mâncat bine şi arunci un pic mai tare, pică la sârbi... tulai domne mult umblați mai rău ca pielea pă... Ca melcu', cu casa-n spate 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 In Sinaia te referi? (nu stiu daca mai exista si altundeva ) Da, la cea din Sinaia de vreo 2 sau 3 ori, dar nu-mi aduc aminte sa fi luat vreodata si desert. Un pic cam scump in opinia mea, dar foarte buna mancarea si faina atmosfera! (edit - si muzica de suflet... <- zambet nostalgic, am copilarit cu sarbi prin zona...) Pleskavita insa n-a fost chiar ce ma asteptam. Buna, dar... de banii cat costa o pleskavita la Taverna, in Timisoara mananc vreo 3-4 pleskavite mai mari si mai bune (e drept, insa, cu titlu de street food, nu servite la restaurant) Edit la edit acu' vazui si poza. Nu, din alea n-am mancat la Tavernă niciodata, dar tre' sa recunosc ca arata intr-un mare fel...de aia stii tu de Bijelo simpaticule te-am prins ca fraternizezi cu neamurile mele,de aia mi-erai tu drag 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Bine de ştiut... pe de altă parte, îi lesne de înţeles, că arunci în Dunăre, da' dacă ai mâncat bine şi arunci un pic mai tare, pică la sârbi... Doar că tre' să stai bine cu nervii/răbdarea...cine a mâncat poa' să confirme, comanda durează în jur dă 45 dă minute 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Bune, da' nu ca alea banateneN-am mâncat, deci nu am termen de comparaţie Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 de aia stii tu de Bijelo simpaticule te-am prins ca fraternizezi cu neamurile mele,de aia mi-erai tu drag As far as I know, n-am nicio picatura de sange sarbesc. Totusi, din considerente... geografice, sa zic asa, am copilarit (printre altele) cu Bijelo Dugme, Bajaga & Instruktori, Plavi Orkestar etc... si cu emisiunile de pe TV Beograd 1, Beograd 2, TV Novi Sad, 3 Kanal (mai tarziu), ca deh, la TVR unii mai tinem minte ca n-aveai ce vedea. In copilarie stiam binisor sarbeste, acum cred c-am ruginit putin, dar cred ca inca as intelege mare parte din cuvinte. Trebuie sa recunosc ca e un popor care mi-a fost intotdeauna simpatic, mereu i-am avut la suflet. Si nu in ultimul rand, in Timisoara stiu vreo 3-4 locuri (pe strada) unde mananci cate-o Pljeskavita de mori... 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 As far as I know, n-am nicio picatura de sange sarbesc. Totusi, din considerente... geografice, sa zic asa, am copilarit (printre altele) cu Bijelo Dugme, Bajaga & Instruktori, Plavi Orkestar etc... si cu emisiunile de pe TV Beograd 1, Beograd 2, TV Novi Sad, 3 Kanal (mai tarziu), ca deh, la TVR unii mai tinem minte ca n-aveai ce vedea. In copilarie stiam binisor sarbeste, acum cred c-am ruginit putin, dar cred ca inca as intelege mare parte din cuvinte. Trebuie sa recunosc ca e un popor care mi-a fost intotdeauna simpatic, mereu i-am avut la suflet. Si nu in ultimul rand, in Timisoara stiu vreo 3-4 locuri (pe strada) unde mananci cate-o Pljeskavita de mori... Pljeskavita e singuru' fastfood care-mi place,pot rade pana la 3 deodata,nu glumesccateodata mai bag cate un hotdog 2 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Pljeskavita e singuru' fastfood care-mi place,pot rade pana la 3 deodata,nu glumesccateodata mai bag cate un hotdogAici is cu Pisic la un pahar, ii transmit cv din partea ta? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Aici is cu Pisic la un pahar, ii transmit cv din partea ta? ca-l iubesc si putea sa se oboseasca sa scriel si el ceva,fie si cu penisul iar cu palinka? Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 ca-l iubesc si putea sa se oboseasca sa scriel si el ceva,fie si cu penisul iar cu palinka?Si el te iubeste Nu cred ca s-ar cuveni sa scrie cu penisul in restaurant... sarmale stii sa faci? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Hai ca scriu eu. Am trecut de palinca.Acum suntem la bere si vin. Cine mai vrea? 13 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Aici is cu Pisic la un pahar, ii transmit cv din partea ta? ei ei deci tot v.ati intalnit pana la urma? no musai sa se mai organizeze alta da sa fim mai MULTI... no sft pe toti 5 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Si el te iubesteNu cred ca s-ar cuveni sa scrie cu penisul in restaurant... sarmale stii sa faci? da si chiftelute si ce o mai vreau,il indopt ca pe o gasca.aveti si tigancuse cu sani mari pe acolo? ei ei deci tot v.ati intalnit pana la urma? no musai sa se mai organizeze alta da sa fim mai MULTI... no sft pe toti parca esti nebuna,thecat nu-ti mai ajunge. Gabitzo astampara-te 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 ei ei deci tot v.ati intalnit pana la urma? no musai sa se mai organizeze alta da sa fim mai MULTI... no sft pe toti Stai calma ca amu se intalnesc numa' amatorii ca sa se antreneze. Cand o sa se simta pregatiti ne-or chema si pe noi. 3 5 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Hai ca scriu eu. Am trecut de palinca.Acum suntem la bere si vin. Cine mai vrea? tu esti solo ori aciutat cu cei 2 vagabonzi? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Stai calma ca amu se intalnesc numa' amatorii ca sa se antreneze. Cand o sa se simta pregatiti ne-or chema si pe noi. ti-e ciuda ca nu te-au luat,asa-ti trebuie daca bei mereu tot de pe masa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 tu esti solo ori aciutat cu cei 2 vagabonzi? suntem mai multi vagabonzi pe aici 11 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Stai calma ca amu se intalnesc numa' amatorii ca sa se antreneze. Cand o sa se simta pregatiti ne-or chema si pe noi. Cand is pregatit te anunt! Ne vedem la ora...la...?! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 suntem mai multi vagabonzi pe aici vin si eu ,miercuri sunt la Oradea! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 suntem mai multi vagabonzi pe aici Papi este? Fara Papi totul e pustiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum