Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Na...ca a mers de 2 ori.

boss-ule :) eu apreciez ca pui poze aici unde discutam despre gastronomie :) 

dar vezi ca si poza asta o sa fie motiv de cearta intre voi, gen : 

- 1 purtatoarea inelului si manechiurii probabil ca are 50 ani (la cum arata pielea de zbarcita), si undeva in jur de 150 cm si 60-70 kg

- 2 mai apare o lingura in poza, care din toate unghiurile privita apartine unei a 3-a persoane, ceea ce deduce ca tu faceai poza din picioare (deci aici vor sari toti si vor spune ca erai  in timpul debarasarii mesei).

- 3 as mai putea gasi cateva chestii de care se vor lega mai incolo brigada...dar imi e lene acum.( sunt in Panama, ma relaxez uMpic si DA fara poze).

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

boss-ule :) eu apreciez ca pui poze aici unde discutam despre gastronomie :)

dar vezi ca si poza asta o sa fie motiv de cearta intre voi, gen :

- 1 purtatoarea inelului si manechiurii probabil ca are 50 ani (la cum arata pielea de zbarcita), si undeva in jur de 150 cm si 60-70 kg

- 2 mai apare o lingura in poza, care din toate unghiurile privita apartine unei a 3-a persoane, ceea ce deduce ca tu faceai poza din picioare (deci aici vor sari toti si vor spune ca erai in timpul debarasarii mesei).

- 3 as mai putea gasi cateva chestii de care se vor lega mai incolo brigada...dar imi e lene acum.( sunt in Panama, ma relaxez uMpic si DA fara poze).

Bun.Am fost si io acolo.

Cât de zbarcit e vaginul si/sau cavitatea bucala a iubitei tale de la Testate?

Cum e vremea in Panama? Ai fost in Casco Viejo?

:)

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

vreau puncte + de la toti care ati mancat macaroane cu carne :P  (nu va fie rusine) :laugh2

sa.i moara la intrare cui minte :lol:  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t35.0-12/12630794_1093868037319524_1033246671_o.jpg?oh=236820da20d1849361fe97b219df5c7d&oe=56AB067B

• Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...