Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Si ceva dulce...zmeura cu uMpic de zahar si lamaie! 10 Link spre comentariu
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Februarie 10, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 10, 2016 La o spaghetuta de noapte,pranzul meu ) 6 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 10, 2016 Si ceva dulce...zmeura cu uMpic de zahar si lamaie! Da' gospodina te-ai mai facut! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Da' gospodina te-ai mai facut!Da! 9 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 10, 2016 Asa gospodina mi-ar place si mie. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 11, 2016 baro baro 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 11, 2016 Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit ! Ok, dar nu uita... promite-mi aici solemn ca-mi trimiti Acum sa explic diferentele: Si in plus, am gasit si o mostra nu uscata de tot, dar, buna de papa sau de pus in sarmale ( de la altii mai harnici )Si a venit pachetul de la killbill cum a si promis. (ii multumesc pt ca mi=a satisfacut curiozitatea )Nu e sangerete cum stiu eu ca trebuie sa fie. seamna mai mult cu carnatii, dar sunt buni 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Proteine si fibre... 5 Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 vin pe la tine Coryna.... mi.e pofta Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 11, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12670091_1755549744675968_3353178543761629914_n.jpg?oh=52ad4376d25709c287e64f65136bd6ba&oe=5736C0A1 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Proteine si fibre...Lipseşte smântâna Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 vin pe la tine Coryna.... mi.e poftaIti trimit la pachet! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Lipseşte smântâna Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 11, 2016 Lipseşte smântâna smantana ii la mine ca nu is la curăhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EF 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 smantana ii la mine https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EFBun bun..la mine ceva dulce inseamna ..fructe Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 smantana ii la mine https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EFDa da' nu e d'aia fierbinte 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 11, 2016 smantana ii la mine ca nu is la curăhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EFSmântână natur..? Direct de la producător presupun... 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 smantana ii la mine ca nu is la curăhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EFMa mai re-apuc eu de sala cu tine la Sfantu' Asteapta ! :hug1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 11, 2016 batuta la mana 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 11, 2016 Da da' nu e d'aia fierbinte Smântână natur..? Direct de la producător presupun...o incalzesc io pana fierbe si da in clocot apoi 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 11, 2016 batuta la manaMere și între sâni. E mai greu cu colectatu' după, că trebe linguriță sau ceva... 3 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 11, 2016 o incalzesc io pana fierbe si da in clocot apoi Încălzești o pulă... Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 11, 2016 batuta la mana Mere și între sâni. E mai greu cu colectatu' după, că trebe linguriță sau ceva...cu buzele ”mere” garantat 2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Februarie 12, 2016 Gabi, Corina, ia priviti voi ce v-am pregatit . Tagliatele cu fructe de mare. 4-5 catei de ustoroi, caliti in ulei de masline, se adauga sepiile, crevetii si scoicile (eu pun scoici Saint-Jacques scoase din cochilie, dar daca nu aveti puneti ce gasiti, vongole sunt OK), se calesc un pic si se sting cu un pahar generos de vin alb (in cazul de fata Chardonnay), se adauga vreo 3-4 rosii bine coapte tocate marunt, si se inabusa pentru vreo 10-15 minute, sa se patrunda bine. Cand e gata sosul se pun langustinele, astea de obicei nu trebuie sa fiarba mult, cu cat le tineti mai mult pe foc cu atat se va pierde textura, personal le tine maxim doua minute in cratita acoperita. Pastele se fierb separat asa cum scrie pe ambalaj; dupa ce se fierb se scurg si se amesteca cu umpic de unt, se presara imbelsugat cu piper proaspat macinat si patrunjel tocat si se lasa umpic sa "respire". Platingu' e simplu, se face un "pat" de paste si se agauga sosul deasupra, un praf de sare, piper si patrunjel. Naparat se "impreuneaza" cu un Chablis (sau cu orice Chardonnay). LE: am uitat sa va povestesc de desert, este un "Trois chocolats sur croustillant pralinoise" de la cofetarie, peste care am adaugat eu un praf de scortisoara, cateva seminte de pin si niste ciocolata ca sa dea bine. 12 5 Link spre comentariu
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 12, 2016 Prajitureala de azi,ca mi-ati favut pofta de ceva dulce acrisor 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum