Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit !

 

 

Ok, dar nu uita... promite-mi aici solemn ca-mi trimiti :D

 

 

 Acum sa explic diferentele: =))

Si in plus, am gasit si o mostra nu uscata de tot, dar, buna de papa sau de pus in sarmale ( de la altii mai harnici ;)  )

Si a venit pachetul de la killbill :) cum a si promis. (ii multumesc pt ca mi=a satisfacut curiozitatea :bow )

Nu e sangerete cum stiu eu ca trebuie sa fie. seamna mai mult cu carnatii, dar sunt buni :)

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

smantana ii la mine :lol:  :rax2

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EF

Bun bun..la mine ceva dulce inseamna ..fructe =))
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

smantana ii la mine :lol:  :rax2

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EF

Da da' nu e d'aia fierbinte =))
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

smantana ii la mine :lol:  :rax2 ca nu is la cură

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12674466_1102168366489491_1540447762_n.jpg?oh=207f558f0cf185382863d46cfcf02342&oe=56BE88EF

Ma mai re-apuc eu de sala cu tine la Sfantu' Asteapta ! :rax2 :slap2 :hug1 :hug1

Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Gabi, Corina, ia priviti voi ce v-am pregatit  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2.

 

Tagliatele cu fructe de mare. 

 

4-5 catei de ustoroi, caliti in ulei de masline, se adauga sepiile, crevetii si scoicile (eu pun scoici Saint-Jacques scoase din cochilie, dar daca nu aveti puneti ce gasiti, vongole sunt OK), se calesc un pic si se sting cu un pahar generos de vin alb (in cazul de fata Chardonnay), se adauga vreo 3-4 rosii bine coapte tocate marunt, si se inabusa pentru vreo 10-15 minute, sa se patrunda bine. Cand e gata sosul se pun langustinele, astea de obicei nu trebuie sa fiarba mult, cu cat le tineti mai mult pe foc cu atat se va pierde textura, personal le tine maxim doua minute in cratita acoperita. Pastele se fierb separat asa cum scrie pe ambalaj; dupa ce se fierb se scurg si se amesteca cu umpic de unt, se presara imbelsugat cu piper proaspat macinat si patrunjel tocat si se lasa umpic sa "respire". Platingu' e simplu, se face un "pat" de paste si se agauga sosul deasupra, un praf de sare, piper si patrunjel.  

Naparat se "impreuneaza" cu un Chablis (sau cu orice Chardonnay).  

 

post-116092-0-61410700-1455269749_thumb.jpg

post-116092-0-36904200-1455269751_thumb.jpg

post-116092-0-92399600-1455269752_thumb.jpg

 

LE: am uitat sa va povestesc de desert, este un "Trois chocolats sur croustillant pralinoise" de la cofetarie, peste care am adaugat eu un praf de scortisoara, cateva seminte de pin si niste ciocolata ca sa dea bine. 

  • Like 12
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...