l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 21, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 21, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12729016_564616117028541_1863501871494546086_n.jpg?oh=14dc5ea2451dde0b0ffd6f72703828f3&oe=57596E46vrei sa ”imbuci” ceva? aoleu cate buzunarase are la pantalonasi
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 21, 2016 aoleu cate buzunarase are la pantalonasiDa' ai vazut ce mijto e aragazu'?
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 21, 2016 asta,i cu dedicatie pt miskin https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12717556_1576500332672384_2229523177179621931_n.jpg?oh=250634a6009f547df2338441e3d6279a&oe=5769F02B 5
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12729016_564616117028541_1863501871494546086_n.jpg?oh=14dc5ea2451dde0b0ffd6f72703828f3&oe=57596E46vrei sa ”imbuci” ceva? La BUCIumeni?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 21, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 21, 2016 Buna dimineata! ce e cu mancarea aia de dat la vaci? ))unde sunt proteinele de calitate si grasimile sanatoase (nesaturate)? : 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 ce e cu mancarea aia de dat la vaci? ))unde sunt proteinele de caltiate si grasimile sanatoase (nesaturate)? :Sa zicem ca eu sunt o vaca! 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 21, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 21, 2016 Sa zicem ca eu sunt o vaca! cam proasta, vad ))
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 21, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12733637_564616780361808_6988194870450184021_n.jpg?oh=7553134eb7b73f8e6c2e7b64aaf941e3&oe=5727A4F2la robinetu de apa calda curge vin si la ala de rece curge pălincă/whisky, nu ar fi rau 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 O incercare de placintă cu brânza
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 21, 2016 O incercare de placintă cu brânza da-ne detalii, te rugam!
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 O incercare de placintă cu brânzaRecenzia...! 1 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine 3
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bineȘi notele? Locație, GFE, alea...?
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 21, 2016 pfuu nici pezmetu nu mai ii ce era altadata amu ii asa de fin de zici ca ii ”griz” plm de 2 ori m.am uitat la punga sa vad ce scrie.. papanasi cu branză https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/wl/t34.0-12/12746328_1107593769280284_104459143_n.jpg?oh=ee4731b687472af66fc2901b7a8b6dd8&oe=56CC176B 9
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 N-am vocație de profesor, si asa de-abia a inceput semestrul 2, lumea e dupa vacanța n-are chef de note, media generală poate fi de trecere , nu cred ca ma lasa corigent
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 21, 2016 Și notele? Locație, GFE, alea...?ioi ce intrebari pui si tu...GFE ii la mine, se stie! 4
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 ioi ce intrebari pui si tu...GFE ii la mine, se stie! Mai taie, domne', din el...! Mai lasă și la alții!
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 21, 2016 Mai taie, domne', din el...! Mai lasă și la alții!las ca is buna.. 3
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 21, 2016 Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom. Multumesc pt sugestii, cred ca stafidele le pot elimina dar esențele, da , sunt necesare si de efect
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2016 la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom. 6-8 oua e cam mult totusi, 5 maxim la mine ar fi suficient sa nu-mi iasa omleta cu branza. Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine Pe ce punem pariu ca "branzeturi diferite" au fost telemea?! In care ai trantit zahar si scortisoara. Mai bine o lasai sarata deja.Branza dulce de vaci sau schimbi apa la telemea pana iese toata sarea (uneori nici asta nu ajuta). 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 6-8 oua e cam mult totusi, 5 maxim la mine ar fi suficient sa nu-mi iasa omleta cu branza. Pe ce punem pariu ca "branzeturi diferite" au fost telemea?! In care ai trantit zahar si scortisoara. Mai bine o lasai sarata deja.Branza dulce de vaci sau schimbi apa la telemea pana iese toata sarea (uneori nici asta nu ajuta). A fost un ghiveci de 3 feluri de branza: am mai luat niste cas si niste branza proaspata de vaci plus aia de oaie ramasa.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2016 A fost un ghiveci de 3 feluri de branza: am mai luat niste cas si niste branza proaspata de vaci plus aia de oaie ramasa. Casul pe care il luai tu tot sarat era, cum si branza de vaci (adica telemea de vaci). In fine, tu le mananci. Pofta mare! 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 21, 2016 Casul pe care il luai tu tot sarat era, cum si branza de vaci (adica telemea de vaci). In fine, tu le mananci. Pofta mare! Multumesc. O juma de tava s-a dus.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum