Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12729016_564616117028541_1863501871494546086_n.jpg?oh=14dc5ea2451dde0b0ffd6f72703828f3&oe=57596E46

vrei sa  ”imbuci” ceva? :rax2  :hug1

aoleu cate buzunarase are la pantalonasi

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12733637_564616780361808_6988194870450184021_n.jpg?oh=7553134eb7b73f8e6c2e7b64aaf941e3&oe=5727A4F2

la robinetu de apa calda curge vin si la ala de  rece curge pălincă/

whisky, nu ar fi rau :lol: 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat  :laugh2 ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura  branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat  :laugh2 ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura  branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine

Și notele? Locație, GFE, alea...?

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

pfuu nici pezmetu nu mai ii ce era altadata  :no2 amu ii asa de fin de zici ca ii ”griz” plm de 2 ori m.am uitat la punga sa vad ce scrie.. :lol:    :D

papanasi cu branză :yummy  :)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/wl/t34.0-12/12746328_1107593769280284_104459143_n.jpg?oh=ee4731b687472af66fc2901b7a8b6dd8&oe=56CC176B

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea

Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat  :laugh2 ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura  branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine

 

la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom.

 

Multumesc pt sugestii, cred ca stafidele le pot elimina dar esențele, da , sunt necesare si de efect

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

la 1kg de branza de vaci pui 6-8 oua, vreo doua plicutele de zahar vanilat, si zahar dupa gust, vreo 250-300 g stafide, cam doua linguri de coaja de lamaie rasa, o esenta de rom.

 

6-8 oua e cam mult totusi, 5 maxim la mine ar fi suficient sa nu-mi iasa omleta cu branza. :) 

:hug1

 

 

Foi subțiri de la Morarița ( gasite in conge - ca a mai trebuit dezghetat  :laugh2 ) amestecat si maruntit branzeturi diferite cu 3 oo de gaina ( sa n-apara alte interpretari) , uMpic de zahar si scortisoara , Folie de aluminiu in tava , un pic de ulei pe folie, impartit nunarul de foite de placinta in 3 , si mixtura  branza -oua in 2 si se fac straturi. Nătărăul de mine am uitat sa mai bat un ou peste stratul de deasupra - mi-am dat seama dupa ce am scos , apoi la cuptor vreo 40 min. Alta data o sa stiu mai bine

 

Pe ce punem pariu ca "branzeturi diferite" au fost telemea?!  :laugh2

In care ai trantit zahar si scortisoara.  :laugh2  :slap2

Mai bine o lasai sarata deja.

Branza dulce de vaci sau schimbi apa la telemea pana iese toata sarea (uneori nici asta nu ajuta). :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

6-8 oua e cam mult totusi, 5 maxim la mine ar fi suficient sa nu-mi iasa omleta cu branza. :)

:hug1

 

 

 

Pe ce punem pariu ca "branzeturi diferite" au fost telemea?!  :laugh2

In care ai trantit zahar si scortisoara.  :laugh2  :slap2

Mai bine o lasai sarata deja.

Branza dulce de vaci sau schimbi apa la telemea pana iese toata sarea (uneori nici asta nu ajuta). :)

 

A fost un ghiveci de 3 feluri de branza: am mai luat niste cas si niste branza proaspata de vaci plus aia de oaie ramasa. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...