advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 19, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 19, 2015 spre rusinea mea azi nu am chef sa fac mancare doar asa rapid cartofi pai cu telemea dupa preferinte Da' vrem si putina carnita ... De-a ta! 2 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 19, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 19, 2015 Da' vrem si putina carnita ... De-a ta!as pune o poza cu carnita mea da nu se cuvine pe topicu asta... pe 30 luna asta sunt in buc si ti-o dau personal. dimineata , da!? 10 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Da' vrem si putina carnita ... De-a ta!iti dam noi de-a brigazii, again Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 19, 2015 ieri am gatit risotto carnaroli, cu pulpe de pui dezosate la gratar si salata de rucola cu ardei ,castraveti, rosii,ceapa si patrunjel. servit cu un pahar de sauvingnon blanc de marlborough county, neo zeelandez .la aperitiv, rachiu olandez, jenever. 7 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 19, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 19, 2015 iti dam noi de-a brigazii, again Sictir jartea ce esti, voi va luati pula in gura unul altuia. Mă refer la tine si la dece, in rest sunt ok. 1 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 19, 2015 @advanced, vad ca esti gelos.... eu i-as fute pe amandoiu ... te bagi ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 @advanced, vad ca esti gelos.... eu i-as fute pe amandoiu ... te bagi ?Felicitari pentru capsunile productie proprie si pentru dulceata care trebuie sa fie delicioasa ! @Obi, super fain, cred ca in loc de pui merge un filet de crap sau o bucata macrou/scrumbie Oricum, merita incercat ! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 19, 2015 @Obi, super fain, cred ca in loc de pui merge un filet de crap sau o bucata macrou/scrumbie Oricum, merita incercat ! pui a fost i congelator, rusinica sa imi fie. scrumbie mergea ,dar sa fie de la vama veche , aia e gustoasa. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 19, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 19, 2015 @advanced, vad ca esti gelos.... eu i-as fute pe amandoiu ... te bagi ?Nu sunt gelos anonna, nu am bucurii la barbati. La tine da, nu însă la astia. Deranjează ca si-o sug una altuia asa in public ca doi nesimtiti! Offff cata lipsa de decenta! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 pui a fost i congelator, rusinica sa imi fie. scrumbie mergea ,dar sa fie de la vama veche , aia e gustoasa.Aoileu ce le zici ! Vama Veche, Portita, scrumbie, somn Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Iunie 19, 2015 uite si niste peste..... http://www.sushikiku.com/wp-content/uploads/2013/06/IMG_0039-3.jpg 2 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 19, 2015 am in frigider hering crud din danemarca , joi a iceput sezonul ,e delicios. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Iunie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 20, 2015 ar fi si mai delicios daca ar fi mancare buna obiectiv! (fara pui, legume si peste) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 ar fi si mai delicios daca ar fi mancare buna obiectiv! (fara pui, legume si peste)Pisic, aici esti rau ! Nu-mi spune ca, de exemplu tie nu-ti place DELOC un bors de peste, sau un Somon afumat, o scrumbie la gratar, hering in sos tomat, somn la gratar, sau nu mananci DELOC o salata de vinete cu maioneza, un drob de ciuperci sau o supa de rosii cu paste ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Pisic, aici esti rau ! Nu-mi spune ca, de exemplu tie nu-ti place DELOC un bors de peste, sau un Somon afumat, o scrumbie la gratar, hering in sos tomat, somn la gratar, sau nu mananci DELOC o salata de vinete cu maioneza, un drob de ciuperci sau o supa de rosii cu paste ! Dupa astea enumerate de tine , nu merge sa-l asculti pe Salam , trebuie neaparat sarmale si friptura + spritz ................ 2 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 20, 2015 uite si niste peste..... http://www.sushikiku.com/wp-content/uploads/2013/06/IMG_0039-3.jpgpentru sushi. frumoase bucatele. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 20, 2015 ar fi si mai delicios daca ar fi mancare buna obiectiv! (fara pui, legume si peste)cind o sa il prind pe soricelul care imi umbla prin casa, ma gindesc la o reteta adecvata si il trag frumos la tigaie cu sos de hrean si seminte de bostan 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Iunie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 20, 2015 cind o sa il prind pe soricelul care imi umbla prin casa, ma gindesc la o reteta adecvata si il trag frumos la tigaie cu sos de hrean si seminte de bostan am postat niste poze cu "ceva bun" : si desert: (nu de mine sunt gatite evident) 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Sa cante muzica atunci................. 3 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 20, 2015 pare foarte apetisant, problema mea este ca in timp ce gatesc mai si beau , trebuie sa fiu cit mai rapid cu pregatitul , altfel risc sa ard mincarea. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Sa cantå muzica atunci.................e pacat sa facem greseli d`astea de gradinita Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 20, 2015 ar fi si mai delicios daca ar fi mancare buna obiectiv! (fara pui, legume si peste) Let me guess: ceafa la gratar cu garnitura de ceafa la gratar si salata de ceafa la gratar, iar la desert... inca o ceafa la gratar? (...) somn la gratar (...) Crezi sau nu, nu am mancat in viata mea somn, si ma roade o curiozitate de nu-i adevarat... (...) salata de vinete cu maioneza (...) De o luna o tot planuiesc, dar pe caldurile recente, numa' de copt vinete in bucatarie nu mi-a ars; iar de copt la un gratar in aer liber... n-am avut timp. Acuma insa, ca tot e weekend-ul ploios si racoros, zarurile sunt aruncate: am trecut azi prin piata si am luat o ditamai plasa de ele, mare cat poporul chinez. Pe maine se anunta cate-o vadra din trio-ul meu uzual in astfel de situatii: - simple, frecate doar cu putin ulei, sare si ceapa- amestecate cu maioneza, sare si ceapa- amestecate cu maioneza, sare, putina ceapa si mai mult USTUROI Incerc sa caut si ceva carne sa pun pe langa, pentru poz(n)e, sa nu ma mai certe Trollescoviciulos... In alta ordine de idei: am facut joi seara un Tiramisu demential. L-am bagat la frigider in ideea ca i-oi face poze, daca oi avea timp, a doua zi (adica vineri) dupa ce presar pe deasupra praf de cacao proaspat, apoi am plecat de dimineata intr-o deplasare urgenta din care m-am intors abia azi (sambata). Evident ca, intre timp, "termitele" au lucrat, asa ca nu prea mai am la ce face poze ca au ramas doar resturi. Macar inseamna ca a fost bun... 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Let me guess: ceafa la gratar cu garnitura de ceafa la gratar si salata de ceafa la gratar, iar la desert... inca o ceafa la gratar? Crezi sau nu, nu am mancat in viata mea somn, si ma roade o curiozitate de nu-i adevarat... - Incearca, nu stii ce pierzi De o luna o tot planuiesc, dar pe caldurile recente, numa' de copt vinete in bucatarie nu mi-a ars; iar de copt la un gratar in aer liber... n-am avut timp. Acuma insa, ca tot e weekend-ul ploios si racoros, zarurile sunt aruncate: am trecut azi prin piata si am luat o ditamai plasa de ele, mare cat poporul chinez. Pe maine se anunta cate-o vadra din trio-ul meu uzual in astfel de situatii: - simple, frecate doar cu putin ulei, sare si ceapa - Nu e rau ! - amestecate cu maioneza, sare si ceapa - E si mai bine! - amestecate cu maioneza, sare, putina ceapa si mai mult USTUROI - E perfecta asta ! Incerc sa caut si ceva carne sa pun pe langa, pentru poz(n)e, sa nu ma mai certe Trollescoviciulos... In alta ordine de idei: am facut joi seara un Tiramisu demential. L-am bagat la frigider in ideea ca i-oi face poze, daca oi avea timp, a doua zi (adica vineri) dupa ce presar pe deasupra praf de cacao proaspat, apoi am plecat de dimineata intr-o deplasare urgenta din care m-am intors abia azi (sambata). Evident ca, intre timp, "termitele" au lucrat, asa ca nu prea mai am la ce face poze ca au ramas doar resturi. Macar inseamna ca a fost bun... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 20, 2015 Let me guess: ceafa la gratar cu garnitura de ceafa la gratar si salata de ceafa la gratar, iar la desert... inca o ceafa la gratar? Crezi sau nu, nu am mancat in viata mea somn, si ma roade o curiozitate de nu-i adevarat... De o luna o tot planuiesc, dar pe caldurile recente, numa' de copt vinete in bucatarie nu mi-a ars; iar de copt la un gratar in aer liber... n-am avut timp. Acuma insa, ca tot e weekend-ul ploios si racoros, zarurile sunt aruncate: am trecut azi prin piata si am luat o ditamai plasa de ele, mare cat poporul chinez. Pe maine se anunta cate-o vadra din trio-ul meu uzual in astfel de situatii: - simple, frecate doar cu putin ulei, sare si ceapa- amestecate cu maioneza, sare si ceapa- amestecate cu maioneza, sare, putina ceapa si mai mult USTUROI Incerc sa caut si ceva carne sa pun pe langa, pentru poz(n)e, sa nu ma mai certe Trollescoviciulos... In alta ordine de idei: am facut joi seara un Tiramisu demential. L-am bagat la frigider in ideea ca i-oi face poze, daca oi avea timp, a doua zi (adica vineri) dupa ce presar pe deasupra praf de cacao proaspat, apoi am plecat de dimineata intr-o deplasare urgenta din care m-am intors abia azi (sambata). Evident ca, intre timp, "termitele" au lucrat, asa ca nu prea mai am la ce face poze ca au ramas doar resturi. Macar inseamna ca a fost bun... Hai sictir...că te cunosc 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum