Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 ciudata culoare are crapul tau sincer, pare un peste cu carne rosie decat crap Exact la asta ma gandeam si eu, zici ca e tonCe va mai pricepeti ,la peste! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Ce va mai pricepeti ,la peste!PROBLEME 3 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 26, 2016 Ce va mai pricepeti la peste! (fara virgula)Cam da, cel putin 4-5 mese pe saptamana manac peste. Daca stau bine sa ma gandesc manac mai mult peste decat orice alta carne... 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 PROBLEME Am zis eu ceva?..chiar va dau dreptate!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Cam da, cel putin 4-5 mese pe saptamana manac peste. Daca stau bine sa ma gandesc manac mai mult peste decat orice alta carne... Si mie imi place,mai ales somonul facut la grill(fara ulei) cu rodii:!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Si mie imi place,mai ales somonul facut la grill(fara ulei) cu rodii:!cea mai proasta combinatie la somon sa-i pui rodii..incearca cu visine, cirese amare, etc. 4 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 cea mai proasta combinatie la somon sa-i pui rodii..incearca cu visine, cirese amare, etc.S-a notat!
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Februarie 26, 2016 Crap salbatic de dunare,acum D-zeu stie )) somonul e mai deschis la culoare,caramiziu din cate stiu.Oricum mi-a placut cand l-am vazut si nu regret. 1
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Gata si pesteleastai ceafa de la peste ??
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 26, 2016 cea mai proasta combinatie la somon sa-i pui rodii..incearca cu visine, cirese amare, etc. Sa incerci odata cu avocado si cu mango, mai vorbim pe urma. 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Sa incerci odata cu avocado si cu mango, mai vorbim pe urma. nu imi place mango de fel...prefer dulcele-acrisor..si se mai gasesc prin magazinele chinezesti niste sosuri minune de-ale lor 4 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 uite astea 2 sosuri sunt preferatele mele. 7 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 26, 2016 nu imi place mango de fel...prefer dulcele-acrisor..si se mai gasesc prin magazinele chinezesti niste sosuri minune de-ale lor Neah, nu faci sos; tai mango si avocado in cubulete mici, tai marunt o ceapa si doua rosii (sau poti pune ardei gras), niste patrunjel, storci un pic de lamaie si un pic de ulei de masline, amesteci bine si pui chestia asta deasupra somonului. Hai ca daca ajung diseara acasa la o ora rezonabila fac eu si pun poze
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 26, 2016 iara vorbiti voi de ”avioane” no nu.i bai ca ”mere” si tăieței cu mac https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/wl/t34.0-12/12769581_1110562605650067_600987820_n.jpg?oh=795f9c87492a34e67d0e197624e51e53&oe=56D373DD 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 New Doc 42_2 (1).jpgNew Doc 42_3.jpgNew Doc 42_5.jpg uite si reteta Ingredients:10 ounces bacon, sliced2 cups ground beefSaltPepperPaprika powder2 cups shredded mozzarella¼ cup bell pepper, different color slices3 teaspoons soy sauce1 teaspoon honey Instructions:Preheat the oven to 400 F / 220 C.Lay the bacon slices in a 10-inch pie pan. The strips have to cover the entire bottom of the pan, and they have to hang out over the side of the dish.Put the ground beef into the pie pan and extend it with your hands.Sprinkle the salt, the pepper and the paprika powder.Add the shredded mozzarella to cover the ground beef.Top it with the bell pepper slices.One by one, roll the bacon slices to the middle of the pie pan.In a small bowl, mix the soy sauce and the honey.Spread the soy sauce and honey mixture, using a silicone brush, over the bacon and beef pie.Bake it for 45 minutes. 6 9
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 26, 2016 no iara vorbiti voi de ”avioane” no nu.i bai ca ”mere” si tăieței cu mac iti place opiumul? 2 4
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 26, 2016 iti place opiumul? nu mai zi la nimeni 3
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 26, 2016 No, dupa ce am luat doua fileuri de somon am dat roata in magazin doar ca sa aflu ca nu e sezon de mango si nici de avocado. Cam dezamagit, cum eram deja cu pestele in traista am zis sa nu-l arunc, asa ca am tocat o ceapa rondele, o bucata de ardei un pic de vanata, doua rosii, am aruncat niste masline negre si un pic de feta, uns cu ulei de masline si l-am pus in cuptor. In progress... 12 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 No, dupa ce am luat doua fileuri de somon am dat roata in magazin doar ca sa aflu ca nu e sezon de mango si nici de avocado. Cam dezamagit, cum eram deja cu pestele in traista am zis sa nu-l arunc, asa ca am tocat o ceapa rondele, o bucata de ardei un pic de vanata, doua rosii, am aruncat niste masline negre si un pic de feta, uns cu ulei de masline si l-am pus in cuptor. Eu cu Marean no 1 suntem pe drum deja avem 2 lazi de vin si 1 sac de pastrama 9 9
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 27, 2016 No, dupa ce am luat doua fileuri de somon am dat roata in magazin doar ca sa aflu ca nu e sezon de mango si nici de avocado. Cam dezamagit, cum eram deja cu pestele in traista am zis sa nu-l arunc, asa ca am tocat o ceapa rondele, o bucata de ardei un pic de vanata, doua rosii, am aruncat niste masline negre si un pic de feta, uns cu ulei de masline si l-am pus in cuptor. Eu cu Marean no 1 suntem pe drum deja avem 2 lazi de vin si 1 sac de pastrama ATI rămas pă drumuri ?!!....)) 6 8
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 ame="Ticutza" post="1773923" timestamp="1456512191"]ATI rămas pă drumuri ?!!.... )) 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 ame="Ticutza" post="1773923" timestamp="1456512191"]ATI rămas pă drumuri ?!!.... ))sunt ramas de aseara 4 9
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 28, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 28, 2016 Inghetata de vanilie dom'le, da' facuta organizat, cu simt de raspundere, cu vanilie adevarata (din pastaie), galbenusuri din oua de casa etc. Inca nu era turnata in forme, dar i-am facut preventiv o poza caci, din experienta, cand o sa fie dichisita si ornata s-ar putea sa nu mai apuc... 7
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 28, 2016 Inghetata de vanilie dom'le, da' facuta organizat, cu simt de raspundere, cu vanilie adevarata (din pastaie), galbenusuri din oua de casa etc. Inca nu era turnata in forme, dar i-am facut preventiv o poza caci, din experienta, cand o sa fie dichisita si ornata s-ar putea sa nu mai apuc... IMGP3818_j.jpgUnde locuiești, șefu'? 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum