Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)

Unde locuiești, șefu'?

Eh, prin Ardeal... da' oricum e tardiv, ca deja au sarit termitele pe ea de n-a mai ramas aproape nimic :)

i ai pus si piper?

Dom'le, sa stii ca ar fi o idee; in fond, daca exista ciocolata cu ardei iute si/sau sare, de ce nu?

(...desi, lipsit de imaginatie cum mi-s, din pacate alea-s doar seminte de vanilie... :blushing2  )

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Eh, prin Ardeal... da' oricum e tardiv, ca deja au sarit termitele pe ea de n-a mai ramas aproape nimic :)

Dom'le, sa stii ca ar fi o idee; in fond, daca exista ciocolata cu ardei iute si/sau sare, de ce nu?

(...desi, lipsit de imaginatie cum mi-s, din pacate alea-s doar seminte de vanilie... :blushing2  )

ce fa' scumpete? 

ai rezolvat problemele cu computadorul? 

Link spre comentariu

ce fa' scumpete? 

ai rezolvat problemele cu computadorul? 

Bine mersi fac, saru' mana. Pana dimineata, inca mai alung din minte orice gand despre munca, am dat un click la termostat cat sa se dezmorteasca o idee caloriferele si acuma ma simt cozy, ca motanu' langa soba. Cu socotitoarea am rezolvat... prin inlocuire, ca oricum upgrade-ul era deja scadent de ceva vreme. (Da, stiu, inseamna ca trebe udat...) :)

Am crezut ca-i mamaliga, pentru o clipa...

Scuzabil, la ce culoare o iesit. Oricum, desi cu mamaliga nu ma prea omor, am umblat zilele astea prin secuime si m-am intors cu o serie de branzeturi faine, drept care intr-o zi tre' sa organizez un bulz, ca n-am mai facut de ani de zile cred.

Altfel...? :)

• Like 2
Link spre comentariu

Si eu am facut caldurica multa catule ca astazi din motive necunoscute mie am inceput sa pasai si sa stranut si am nasucu rece ca un animalut lol. Daca stau ingrijita si cu ceai astazi maine nu am nimic. La mine asa e, daca-s atenta la sensibilitati nu mai dau in raceala :D

Link spre comentariu

Cica branza Cheddar merge cu Cabernet Sauvignon.

O fi mergand, daca zici, eu nu-s mare fan Cheddar. Sunt, in schimb, amator de Camembert, Brie & altele de genu' respectiv, si de cascavaluri ceva mai tari, mai maturate. 

Then again, care aveti drum prin Harghita... pe drumul intre Gheorgheni si Miercurea Ciuc, intr-un sat de-i zice Valea Stramba, e o fabricuta de branzeturi absolut geniale. Pentru amatorii de cascavaluri maturate, recomand cu incredere. Orientati-va dupa gardul vopsit de parc-ar fi din cascaval ;) (nu glumesc)

• Like 2
Link spre comentariu

(1) Camembert merge cu rose?

(2) Cate conflicte ai mai aplanat, while i was away?

(1) N-am idee.

(2) Spre dezamagirea ta, none whatsoever, c-am lipsit mult de pe-aici. Plm, call me workaholic...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/3585_962856887125924_8924094190706534457_n.jpg?oh=253409a6c4e1389a481949e2990c8071&oe=57619F8B

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12575820_196404310711967_388883627_n.jpg?oh=2572eeed8d1badabdbedb376510ba34e&oe=56D5FD1F

ma scuzati de  :offtopic ...amu isi face efectu pralinele cu alcool :laugh2  :laugh2  :hug1

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...