Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inghetata nope :no2 :no2 ! Sunt cu gatu in pioneze, parca curge lava pe faringe/laringe ! Mai incolo prin aprilie, mai, la 3 grade afara nu e fun inghetata deocamdata ! :no2 :no2

 

:console

Pup sa treaca!  :*

Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura. :)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:console

Pup sa treaca!  :*

Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura. :)

Multumesc ! :) :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

Piept de rata cu sos de portocale.

 

Asa ceva am gatit pe ziua de azi. Am scos pieptul de rata din timp din frigider ca sa ajunga la temperatura camerei. Am preparat sosul: sucul de la 3 portocale (proaspat stoarse de baiatu'), 3 linguri de sos de soia, o lingura si juma' de miere de salcam si vreo 30 gr. de coniecel (prefer sa pun un coniac bun, ala de 2 lei strica tot smenul). Era cat pe ce sa pun si caramel, mi-am adus aminte ca am pus miere si m-am franat la timp, mi-ar fi parut rau sa arunc totul la buda. Ma ocup de bucata de carne, eu las intotdeauna pielea pe ea. Crestez pielea in X-uri ca sa se scurga grasimea. Intre timp am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca. Iau o tigaie (personal prefer Tefal) si o ung usor cu ulei de porumb. Pun carnita in tigaie cu pielea in jos si o las sa sfaraie la foc mic. Mie nu-mi plac extremele in sange sau bine facut, prefer carnea pregatita mediu. Torn o parte din sos pe pieptul de rata si cand consider ca s-a facut, iau tigaia de pe foc. Iau o tava pe care pun o hartie de copt. Pun carnea in tava si o bag in cuptor. O las cam 10 minute, o scot si o pun pe farfurie cu pielea in sus, plimb pe suprafata ei o bucatica de unt, apoi o tai in felii si pun pe felii restul de sos. Nu am pus sare, decat un pic la sfarsit. Ca garnitura, am folosit un amestec de ciuperci sote si fasole verde, tot sote. Am insotit papica cu un vin rosu, demi-sec, productie proprie din strugurii de la o vita de vie care o am la tara.

Yammi-yammi..............partz. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

asa usor cu The Godfather si Marean no 1 :) pastrama si vanat.

Bun asa! Sa va fie de bine!

 

Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?

peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta...

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bun asa! Sa va fie de bine!

 

Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?

peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta...

 :) sprit :) ca de mai trebuie sa si conducem :)

  • Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nici macar vinul de casa nu l-as amesteca cu apa.Prost gust si blasfemie.

 

Numai chinezii isi iau sticle de vin rosu frantuzesc de sute de euro si-l beau cu Pepsi.

 

Incredibil... :)

bla bla bla..

Hai ca incet incet incep sa te indragesc in stilul asta..

  • Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12404503_1119796654726662_1272363099_n.jpg?oh=63106d49ba0b2d8095351887c385a3d3&oe=56E92E17

:yummy

 

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12516484_1119840904722237_891008910_n.jpg?oh=04196fcc8cda0c86cbc159147623480c&oe=56E8CB07

noroc oameni buni :rolleyes: ,țucu.i gura , uscu.i fundu :lol:

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea...

 

post-53465-0-03475200-1458033693_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea...

 

 

 

daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii :) mancam si eu :) asa curcan yah :) 

  • Like 6
  • Minus 9
Link spre comentariu

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii :) mancam si eu :) asa curcan yah :)

 

Si eu prefer carnea de pui. Dar mai am prin congelator cateva "piese" primite de la neamuri dintr-un curcan "bio", de la tara, si deh, tre' consumat si asta, ca-i pacat sa faci risipa... :)

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...