Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

bucatarii profesionisti nu gatesc aproape nici o data acasa

Tu ai idee cat de mandru m-ai facut cu ce mi-ai zis de aia lasata, deloc demna de restaurant? Pai n-am nici o treaba cu bucatarii de la restaurant, vericule, ce fac eu, fac acasa, imi place sa ridic la rang de arta ce gatesc acasa, imi place sa-mi surprind musafirii. Mi-am luat palme peste bot de la unii maestrii chef, altii m-au laudat, cert este ca nici eu nu sunt multumit de ceea ce fac, dar rareori gustul la ce prepar ma tradeaza. Spun asta pentru ca pun suflet in ceea ce fac, atunci cand prepar o delicatesa, oaspetii mei pleaca pe branci de la mine. Pe plan profesional, am cu totul alta meserie, arta culinara e doar un hobby!

  • Like 4
Link spre comentariu

Tu ai idee cat de mandru m-ai facut cu ce mi-ai zis de aia lasata, deloc demna de restaurant? Pai n-am nici o treaba cu bucatarii de la restaurant, vericule, ce fac eu, fac acasa, imi place sa ridic la rang de arta ce gatesc acasa, imi place sa-mi surprind musafirii. Mi-am luat palme peste bot de la unii maestrii chef, altii m-au laudat, cert este ca nici eu nu sunt multumit de ceea ce fac, dar rareori gustul la ce prepar ma tradeaza. Spun asta pentru ca pun suflet in ceea ce fac, atunci cand prepar o delicatesa, oaspetii mei pleaca pe branci de la mine. Pe plan profesional, am cu totul alta meserie, arta culinara e doar un hobby!

tu de ce te bagi in poezia mea...zi :@

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Tu ai idee cat de mandru m-ai facut cu ce mi-ai zis de aia lasata, deloc demna de restaurant? Pai n-am nici o treaba cu bucatarii de la restaurant, vericule, ce fac eu, fac acasa, imi place sa ridic la rang de arta ce gatesc acasa, imi place sa-mi surprind musafirii. Mi-am luat palme peste bot de la unii maestrii chef, altii m-au laudat, cert este ca nici eu nu sunt multumit de ceea ce fac, dar rareori gustul la ce prepar ma tradeaza. Spun asta pentru ca pun suflet in ceea ce fac, atunci cand prepar o delicatesa, oaspetii mei pleaca pe branci de la mine. Pe plan profesional, am cu totul alta meserie, arta culinara e doar un hobby!

Nu se lasă. Pune mâna și fă-o, nu te mai lamenta...!

Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Tu ai idee cat de mandru m-ai facut cu ce mi-ai zis de aia lasata, deloc demna de restaurant? Pai n-am nici o treaba cu bucatarii de la restaurant, vericule, ce fac eu, fac acasa, imi place sa ridic la rang de arta ce gatesc acasa, imi place sa-mi surprind musafirii. Mi-am luat palme peste bot de la unii maestrii chef, altii m-au laudat, cert este ca nici eu nu sunt multumit de ceea ce fac, dar rareori gustul la ce prepar ma tradeaza. Spun asta pentru ca pun suflet in ceea ce fac, atunci cand prepar o delicatesa, oaspetii mei pleaca pe branci de la mine. Pe plan profesional, am cu totul alta meserie, arta culinara e doar un hobby!

am spus ca pentru acasa este foarte buna si incearca si cumpara tehnologia bucatariei ca sa inveti si putina teorie si ai sa vezi ce satisfactie o sa ai cand o sa reusesti preparate de exceptie.Si tine minte chestia cu sutul in fund,daca intradevar iti place vei face nu un pas ci zece,criticile sunt de multe ori constructive si-ti da un nou imbold.Poate nu m-am facut inteles de la inceput, scuze.Intr-o bucatarie trebuie sa te dai la cel slab ca sa-l faci sa progreseze altfel daca nu il critici se plafoneaza si nu va avansa nici o data

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t34.0-12/12421838_1123949417644719_1882854565_n.jpg?oh=27587c63bb353ea7c71d9d907410febd&oe=56F0DB33

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

friptura de porc cu sos de mustar  :yummy si piure de cartofi    :)  (daca si l.or face ca io iara ”fug” maine de acasa) :feet https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12674118_1124659687573692_918451105_n.jpg?oh=f2899ffb85b9910f17868b4697cb4fa0&oe=56F22B56

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t34.0-12/12895275_1124659690907025_43533856_n.jpg?oh=242c4adcdf46385e37c25905e4014922&oe=56F2316C

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Corect spus '' ii in oala'' adica faci sosul in oala, pui carnea o acoperi si o bagi la cuptor pana se fragezeste ,Dupa ce s-a fragezit o lasi descoperita ca sa se gratineze,o lasi sa se raceasca in sos si apoi o feliezi. Sosul de mustar se face cu ; maioneza ,smantana praf de mustar ( cea mai simpla reteta ) Pofta buna si astept invitatia la masa :blushing2 te pup

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...