Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pentru sambata seara... fish & chips :)

The fish: niste fileuri de ce-a-dat-D-zeu-sa-gasesti (in cazul de fata, ceva cod daca nu ma-nsel) se dau cu sare si piper pe ambele parti. Se prepara un amestec din ~300g faina, 1 lingurita bicarbonat, oleaca de sare & piper (dupa gust) si 1 bere :), prin care se dau fileurile sus-mentionate, apoi se prajesc in ulei incins pana capata o culoare cat de cat apetisanta.

The chips: niste cartofi (preferabil mai maricei, da' nu conteaza, e chestie doar de comoditate), se taie felii de aprox. 3-4 mm grosime. Se topeste un pic de unt, se pune hartie de copt pe fundul unei tavi metalice, se insira feliile de cartofi, se ung cu unt si se presara deasupra niste sare, preferabil mare (grunjoasa, nu fina). Apoi se baga la cuptorul incins, aprox. 10-15 min la un cuptor normal (juma' de ora la al meu, care incalzeste ca o basina). Daca-i prea complicat, se taie felii si se prajesc in tigaie cu ulei, thank you for reading. :)

Se pun pe farfurie si se baga la ghiozdan.

DISCLAIMER: crusta paneurilor din poza ar fi trebuit sa arate mai uniform, mai "crispy"/uscata si fara rupturi. #Samacac pe tigaia mea "antiaderenta". Mental note: must... buy... professional... frying-pan. 

post-53465-0-56587000-1435443786_thumb.jpg

• Like 14
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ieri am mancat doar 2 oua prajite cu niste maioneza peste, azi inca nu am mancat nimic.

Nu mi-e foame, nu mi-e pofta.

Ce poti sa mananci daca nu simti foamea?

Sa nu-mi spuneti "pula" ca pe aia nu o inghit. :laugh2

Ouă prăjite cu maioneză deasupra?

Și la garnitură, ouă fierte???

Vai ficatu' tău =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

The fish: niste fileuri de ce-a-dat-D-zeu-sa-gasesti (in cazul de fata, ceva cod daca nu ma-nsel) se dau cu sare si piper pe ambele parti. Se prepara un amestec din ~300g faina, 1 lingurita bicarbonat, oleaca de sare & piper (dupa gust) si 1 bere :), prin care se dau fileurile sus-mentionate, apoi se prajesc in ulei incins pana capata o culoare cat de cat apetisanta.

The chips: niste cartofi (preferabil mai maricei, da' nu conteaza, e chestie doar de comoditate), se taie felii de aprox. 3-4 mm grosime. Se topeste un pic de unt, se pune hartie de copt pe fundul unei tavi metalice, se insira feliile de cartofi, se ung cu unt si se presara deasupra niste sare, preferabil mare (grunjoasa, nu fina). Apoi se baga la cuptorul incins, aprox. 10-15 min la un cuptor normal (juma' de ora la al meu, care incalzeste ca o basina). Daca-i prea complicat, se taie felii si se prajesc in tigaie cu ulei, thank you for reading. :)

DISCLAIMER: crusta paneurilor din poza ar fi trebuit sa arate mai uniform, mai "crispy"/uscata si fara rupturi. #Samacac pe tigaia mea "antiaderenta". Mental note: must... buy... professional... frying-pan.

_IGP2012.jpg

Hai că n-arată chiar așa de rău =))

Ce-ai băut la peștili ăla?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

DISCLAIMER: crusta paneurilor din poza ar fi trebuit sa arate mai uniform, mai "crispy"/uscata si fara rupturi. #Samacac pe tigaia mea "antiaderenta". Mental note: must... buy... professional... frying

in cel fel expui actiunea :D ai talent narativ

Postat

Ieși acas' că mi-a dat Dayu de jurat să am grijă de tine :)

pai sunt acasa :)))) si-s si cuminte astazi. ei bine ieri m-am cam imbatat intr-un mare fel. trebuia dreasa situatia.....

Postat

pai sunt acasa :)))) si-s si cuminte astazi. ei bine ieri m-am cam imbatat intr-un mare fel. trebuia dreasa situatia.....

După două jumate să nu te mai văd on-line, ne-am înțeles?

Postat

După două jumate să nu te mai văd on-line, ne-am înțeles?

'nteles. da' chiar nu stiu ce e cu mine in ult vreme nu am somn deloc. si mie imi place sa dorm....

Postat

'nteles. da' chiar nu stiu ce e cu mine in ult vreme nu am somn deloc. si mie imi place sa dorm....

Te-a zăpăcit, Dayu, dă cap...moșmoande =))

Postat

Te-a zăpăcit, Dayu, dă cap...moșmoande =))

:))))))

pai sa stii ca-s cam bezmetica lately

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ouă prăjite cu maioneză deasupra?

Și la garnitură, ouă fierte???

Vai ficatu' tău =))

:laugh2

M-am trezit la fel de obosita cum m-am culcat...  :slap2  :laugh2

Micul dejun a constat in spalari stomacale si 2 guri mari de ulei, macar ala sa fie virgin. :D

Acum parca merge si cafeaua 3 in 1 la pliculetz.  :laugh2

Postat

Ce-ai băut la peștili ăla?

Pai dac-am zis ca aluatul de pane a inclus bere... doar nu era sa le-amestec :)

Nimic exotic, Beck's Gold la 330ml.

• Like 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Am inceput cu o banana si o piersica. Urmeaza o salata de rosii cu branza si 2-3 ochiuri la foc mic

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

So,ca tot a stat toata ziua sa se cracaneze de ploaie,home sweet home...am preparat simplu niste, #broschete cu ton cu mayo,si niste tiramisu,ala de dimineata facut,bun de mancat acum...daca transmite pofta,sa faceti,light si bun!...nu am pus astea ca sa ma laud,sau sa creez invidie,69ă! :)

#Broschetele: Ton(merge un Calvo albastru,strecurat bine bine bine de uleiul din conserva),in ulei olive oil,mayo facuta de casa,dar merge si aia de la borcan,Hellmann's parca,lamaie,rosii,piper din Tenerife,sare fina din Kilimanjaro. :)

Tiramisu:tiramisu :)

post-120339-0-42023700-1435511409_thumb.jpg

post-120339-0-91752600-1435511856_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

So,ca tot a stat toata ziua sa se cracaneze de ploaie,home sweet home...am preparat simplu niste, #broschete cu ton cu mayo,si niste tiramisu,ala de dimineata facut,bun de mancat acum...daca transmite pofta,sa faceti,light si bun!...nu am pus astea ca sa ma laud,sau sa creez invidie,69ă! :)

#Broschetele: Ton(merge un Calvo albastru,strecurat bine bine bine de uleiul din conserva),in ulei olive oil,mayo facuta de casa,dar merge si aia de la borcan,Hellmann's parca,lamaie,rosii,piper din Tenerife,sare fina din Kilimanjaro. :)

attachicon.gif20150628_171308.jpg

attachicon.gifIMG_20150628_201628.jpg

:clapp :clapp Ti-au iesit foarte bine pozele !

:yummy :yummy foarte faine bucatele !

• Like 2
Postat

attachicon.gif20150628_171308.jpg

attachicon.gifIMG_20150628_201628.jpg

Taie tiramisu ala sa vedem si interioru', nu mai fi otz :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:clapp :clapp Ti-au iesit foarte bine pozele !

:yummy :yummy foarte faine bucatele !

E priceput in tot si-n toate, se cunoaste ca umbla cu mine =))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E priceput in tot si-n toate, se cunoaste ca umbla cu mine =))

:hihat

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

fii atent ca ne cardeste. a umblat cam prea mult cu tine :))

• Like 2
Postat

Suntem doar 2,boss :),am ales sa nu fac varianta platoul,ci varianta paharul,you know what i mean? :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Suntem doar 2,boss :),am ales sa nu fac varianta platoul,ci varianta paharul,you know what i mean? :)

ai chemat vun tovaras pe la tine?

• Like 2
Postat

ai chemat vun tovaras pe la tine?

Aaa,nu...faceam referire la iubita mea,cand am zis de 2.Iubita mea reala,la fel cum ai spune tu de Lana,dar pe virtual,in cazul tau! :)

Actually,eu sunt intr-o relatie reala,cu o femeie,la mine nu e ireala,cineva ar spune virtuala :),cu o femeie...Nici n-am facut referire la tine! :)

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Aaa,nu...faceam referire la iubita mea,cand am zis de 2.Iubita mea reala,la fel cum ai spune tu de Lana,dar pe virtual,in cazul tau! :)

Actually,eu sunt intr-o relatie reala,cu o femeie,la mine nu e ireala,cineva ar spune virtuala :),cu o femeie...Nici n-am facut referire la tine! :)

Acum ești singur?

Te-a sărit din tiramisu' si-a fugit, este?

Ești prea activ, d-aia întreb =))

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...