rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 papanasi cu branza mie memreu nimi placce sa ii combin cu dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2 3
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 nu ma supar, da ce bucatar esti tu daca nu stii cum se fac?juma de kilă de branză 1 ou mai mare , un pic de sare , un pic de zahar si griș 2/3 linguri le amesteci apoi le modelezi si pe pui in apa cand clocoteste.., cand se ridica la suprafata apei is fierti si ii iei cu paleta de spuma si ii dai prin pezmet prajit amestecat cu zahar .(sa nu aud comentarii ca jar manci ) nu spun....................ba da, spun . Se spune simplu ''PAPANASI" ca nu pot fi facuti decat cu branza de vacila 0,500 branza trebuiesc 3 oua
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 mie memreu nimi placce sa ii combin cu dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2ii consider mult mai buni pe cei prajiti si cu dulceata de visine 12 4
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 mie memreu nimi placce sa ii combin cu dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2rouzi mai bine ai scrie in ungureste https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CCaia is papanasi pajiti , nu stiu face 5 25
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 nu spun....................ba da, spun . Se spune simplu ''PAPANASI" ca nu pot fi facuti decat cu branza de vacila 0,500 branza trebuiesc 3 ouaio am avut ou de struț 7 25
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 rouzi mai bine ai scrie in ungureste https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CCaia is papanasi pajiti , nu stiu face scriu in graba ca ma pregatesc sa inchei ceva . scuze, am obs cat de mult am busit cuvintele )pai e simplu sa ii faci pe cei prajiti 2
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 rouzi mai bine ai scrie in ungureste https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CCaia is papanasi pajiti , nu stiu face dar pe astia cum stii ?
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 dar pe astia cum stii ?nicicum ,ca mi se par mai greu de facut mai mult de lucru , oi incerca odata..
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 io am avut ou de struț trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei . 11 4
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 ca mi se par mai greu de facut mai mult de lucru , oi incerca odata..mincinoaso pentru tine nu este greu 11 4
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei .nu mai am branza , sapt viit poate ma risc sa fac 4 25
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 nu mai am branza , sapt viit poate ma risc sa fac asteptam poze un papanas are 0,80 de grame in crud cam cat o lamaie potrivita , il aplatizezi ca pe gogoasa si apesi pe el cu degetul aratator in mijloc si-l invarti un pic ca sa-i faci o gaura pe urma il iei in mana si-l formezi cu gaura ca la covrig , il bagi in baie de ulei la foc potrivit ,daca focul este prea mic se umple de ulei, daca ete prea mare se prajeste la suprafata dar ramane crud in interior 11 4
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 27, 2016 io am avut ou de struț si tot trei ai pus? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 si tot trei ai pus?am glumit, ou de gaina am pus da si asa mi so parut destul de moale compozitia toata mi so lipit de degete , dapoi daca puneam 3 4 25
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Octombrie 27, 2016 asteptam poze un papanas are 0,80 de grame in crud cam cat o lamaie potrivita , il aplatizezi ca pe gogoasa si apesi pe el cu degetul aratator in mijloc si-l invarti un pic ca sa-i faci o gaura pe urma il iei in mana si-l formezi cu gaura ca la covrig , il bagi in baie de ulei la foc potrivit ,daca focul este prea mic se umple de ulei, daca ete prea mare se prajeste la suprafata dar ramane crud in interior0,80 grame??E papanaș sau frimitura? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 am glumit, ou de gaina am pus da si asa mi so parut destul de moale compozitia toata mi so lipit de degete , dapoi daca puneam 3 putin ului pe mana si rezolvai problema cu lipitul 11 4
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 0,80 grame??E papanaș sau frimitura?doi la portie
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 27, 2016 trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei .Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Octombrie 27, 2016 doi la portieNu știu sa gătesc, dar presupun ca ai vrut sa zici 80 grame.
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? le face cu pula/PARDON LUPA 5 25
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? am scris 0,500 adica o jumatate de kg 11 4
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 un ou calitatea intai are intre cincizeci si sasezeci de grame , cu carton cu tot pentru calitatea intai 1,750 gr , asta este etalonul in bucatarie- patiserie
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Octombrie 27, 2016 le face cu pula/PARDON LUPA Ce-ți mai place lupa.. 1
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 27, 2016 Ce-ți mai place lupa.. DAAA 4 25
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 27, 2016 un ou calitatea intai are intre cincizeci si sasezeci de grame , cu carton cu tot pentru calitatea intai 1,750 gr , asta este etalonul in bucatarie- patiserieEu am inteles, insa ..poate..din graba ai scris 0.50 grame!!! Nu 50 grame. In fine, ce-i o virgula si niste zerouri in plus ori minus! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum