Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

papanasi cu branza :yummy

mie memreu nimi placce sa ii combin cu  dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2

  • Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu ma supar, da ce bucatar esti tu daca nu stii cum se fac?

juma de kilă de branză 1 ou mai mare , un pic de sare , un pic de zahar si griș 2/3 linguri le amesteci apoi le modelezi si pe pui in apa cand clocoteste.., cand se ridica la suprafata apei is fierti si ii iei cu paleta de spuma  si ii dai prin pezmet prajit amestecat cu zahar  :) .

(sa nu aud comentarii ca jar manci :laugh2 ) :rax2

nu spun....................ba da,  spun . Se spune simplu ''PAPANASI" ca nu pot fi facuti decat cu branza de vaci

la 0,500 branza trebuiesc 3 oua

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

mie memreu nimi placce sa ii combin cu  dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2

ii consider mult mai buni pe cei prajiti si cu dulceata de visine

  • Like 12
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

mie memreu nimi placce sa ii combin cu  dulceata de zmeura sau de trandafir. e un fix al meu. mereu ii a sociez cu una din astea 2

rouzi mai bine ai scrie in ungureste :laugh2

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CC

aia is papanasi pajiti , nu stiu face  :blushing2

  • Like 5
  • Minus 25
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nu spun....................ba da,  spun . Se spune simplu ''PAPANASI" ca nu pot fi facuti decat cu branza de vaci

la 0,500 branza trebuiesc 3 oua

io am avut ou de struț :laugh2

  • Like 7
  • Minus 25
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

rouzi mai bine ai scrie in ungureste :laugh2

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CC

aia is papanasi pajiti , nu stiu face  :blushing2

scriu in graba ca ma pregatesc sa inchei ceva . scuze, am obs cat de mult am busit cuvintele :))

pai e simplu sa ii faci pe cei prajiti :)

  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

rouzi mai bine ai scrie in ungureste :laugh2

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627936_1268718213167838_156431545_n.png?oh=04adcdc96a37c79eb1db5c7460383fd0&oe=581501CC

aia is papanasi pajiti , nu stiu face  :blushing2

dar pe astia cum stii ?

  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

dar pe astia cum stii ?

nicicum ,ca mi se par mai greu de facut mai mult de lucru , oi incerca odata..

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

io am avut ou de struț :laugh2

:laugh2 trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei .

  • Like 11
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ca mi se par mai greu de facut mai mult de lucru , oi incerca odata..

mincinoaso pentru tine nu este greu :laugh2

  • Like 11
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

:laugh2 trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei .

nu mai am branza , sapt viit poate ma risc sa fac :blushing2

  • Like 4
  • Minus 25
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu mai am branza , sapt viit poate ma risc sa fac :blushing2

asteptam poze un papanas are 0,80 de grame in crud cam cat o lamaie potrivita , il aplatizezi ca pe gogoasa si apesi pe el cu degetul aratator in mijloc si-l invarti un pic ca sa-i faci o gaura pe urma il iei in mana si-l formezi cu gaura ca la covrig , il bagi in baie de ulei la foc potrivit ,daca focul este prea mic se umple de ulei, daca ete prea mare se prajeste la suprafata dar ramane crud in interior

  • Like 11
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

si tot trei ai pus?

am glumit, ou de gaina am pus da si asa mi so parut destul de moale compozitia toata mi so lipit de degete :laugh2  , dapoi daca puneam 3 :slap2

  • Like 4
  • Minus 25
Postat

asteptam poze un papanas are 0,80 de grame in crud cam cat o lamaie potrivita , il aplatizezi ca pe gogoasa si apesi pe el cu degetul aratator in mijloc si-l invarti un pic ca sa-i faci o gaura pe urma il iei in mana si-l formezi cu gaura ca la covrig , il bagi in baie de ulei la foc potrivit ,daca focul este prea mic se umple de ulei, daca ete prea mare se prajeste la suprafata dar ramane crud in interior

0,80 grame??

E papanaș sau frimitura?

  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am glumit, ou de gaina am pus da si asa mi so parut destul de moale compozitia toata mi so lipit de degete :laugh2  , dapoi daca puneam 3 :slap2

putin ului pe mana si rezolvai problema cu lipitul :hihat

  • Like 11
  • Minus 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

:laugh2 trei oua a 0,50 grame 0,500 brz.vaci sare ,zahar vanilinat, esenta rom+vanilie ,razatura portocala +lamaie ,o lingurita bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie, stafide, faina cat cuprinde, Gata treci la treaba , ii prajesti in baie de ulei .

Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? :)

  • Like 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? :)

:laugh2  :laugh2 le face cu pula/PARDON LUPA :laugh2

  • Like 5
  • Minus 25
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nene, muta dracului virgula aia mai hacana, ca nu-s oua de furnica! Si zi-mi cum cantaresti 0,5 g de branza! Ai cantar de bijutier? :)

am scris 0,500 adica o jumatate de kg

  • Like 11
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

un ou calitatea intai are intre cincizeci si sasezeci de grame , cu carton cu tot pentru calitatea intai 1,750 gr , asta este etalonul in bucatarie- patiserie


  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

un ou calitatea intai are intre cincizeci si sasezeci de grame , cu carton cu tot pentru calitatea intai 1,750 gr , asta este etalonul in bucatarie- patiserie

Eu am inteles, insa ..poate..din graba ai scris 0.50 grame!!! Nu 50 grame. In fine, ce-i o virgula si niste zerouri in plus ori minus! :)

  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...