Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Plmmah, tu postezi sa te placa femeile, am zis

 

Hai dom'le, sa fim seriosi! Cu supe la plic...? :)

 

Si oricum, pe de alta parte, cu parere de rau - I'm taken...  :blushing2

  • Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Io te inteleg, plm, asa gaceam si eu pe vremuri, cartopi orajiti cu oua ochiuri, diferenta e ca ele pe vremuri mancau si zizceau saru mana, nu era ca acum cu smart fone sa pui poze, alea alea, stii ce zic.Oricum, in loc de futut 18+ futeam pe vecina de 45+....ce vremuri baa...

  • Like 4
  • Minus 4
Vizitator alina2008
Reputație: 0
Postat

supa de salata cu "zdrente" :))

post-116520-0-52544700-1437054287_thumb.jpg

 

salata

post-116520-0-15199500-1437054328_thumb.jpg

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Papara, scrambled eggs, oua zapacite... cum vreti sa le ziceti:

 

Ouale, preferabil #delatara, se amesteca bine-bine intr-un bol. Bagi un praf de sare, ca mai incolo uiti de el. Se topeste uMpic de unt intr-o tigaie, pe foc potrivit (nu mare!). Se toarna ouale si se amesteca frecvent, sa nu se faca omleta. Cand incep sa prinda consistenta, se da focul la minimum si se pune oleaca de smantana grasa - io n-am gasit, da' am dibuit o caserola de mascarpone :). La 3 oua, am pus cam o lingura. Se amesteca incet dar constant, pana se incorporeaza complet, apoi jap cu amestecu' pe farfurie.

 

Se rumeneste rapid oleaca de sunca / costita / prosciutto / fiecare ce-i place. Se toaca niste verdeata (fire de cepsoara au fost la indemana). Unii rad branza deasupra, mie-mi place (daca am) sa pun pe farfurie o bucata de cas afumat din care sa rontai in paralel.

 

Cu niste rosii si castraveti de gradina... comfort food pentru dimineata unei sambete in care urmeaza sa ai de lucru :)

 

(Edit - tigaia in care s-a facut lucrarea o bagi INSTANTANEU sub apa, ca altfel ai belit p*** cand tre' s-o speli...)

 

post-53465-0-74981600-1437198924_thumb.jpg

  • Like 7
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

ce se intampla aici  :P ?mai mancam si noi ceva sau iesim la `pascut` vara? :lol:

dati-mi niste idei rapide :)

post-65199-0-25168600-1438787886_thumb.jpg

  • Like 11
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ce se intampla aici  :P ?mai mancam si noi ceva....... 

 

Da... :)

 

......sau iesim la `pascut` vara? :lol:

 

...well, da! (prin gradina)  :laugh2

 

Mancare de vacanta la tara:

- uMpic® de carne la gratar

- niste cabanos (OK recunosc, ala nu-i bio; o fo' de la magazin)

- cartofi din gradina, prajiti

Plus salata:

- castraveti din gradina, feliati

- usturoi din gradina, tocat

- ulei, otet, sare

- lapte batut, productia unei minunate vaci, satula si scarpinata intre coarne... :)

- frunze de menta din gradina, tocate fin

- PLM ca n-am avut marar...  :@

 

post-53465-0-98339700-1438902058_thumb.jpg

 

post-53465-0-43034600-1438902075_thumb.jpg

  • Like 5
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

ce se intampla aici  :P ?mai mancam si noi ceva sau iesim la `pascut` vara? :lol:

dati-mi niste idei rapide :)

amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa ,

 cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie  sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei.

  • Like 4
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa ,

 cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie  sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei.

 

  • Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa ,

 cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie  sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei.

ti-o ramas in gand salata mea de vinete  de anu trecut , inseamna ca ti-o placut :kiss3

  • Like 6
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

are idee cineva cum sa-l gatesc?

post-165178-0-94693100-1439111271_thumb.jpg

  • Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gratar (sau pe jar). Trust me, iese beton. Eventual cu o garnitura de cartofi la tava si mult mujdei de usturoi si cu ardei iute ! ;) Si un Cabernet Sauvignon ;) :beex2

  • Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Gratar (sau pe jar). Trust me, iese beton. Eventual cu o garnitura de cartofi la tava si mult mujdei de usturoi si cu ardei iute ! ;) Si un Cabernet Sauvignon ;) :beex2

Tura viitoare. Astia i-am facut saramura.

post-165178-0-16636200-1439112433_thumb.jpg

 

... cu vin din poama de strugure de butuc de tara, dã ãla bio, ultima productie.

  • Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...