phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Plmmah, tu postezi sa te placa femeile, am zis 3 4
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 15, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 15, 2015 Plmmah, tu postezi sa te placa femeile, am zis Hai dom'le, sa fim seriosi! Cu supe la plic...? Si oricum, pe de alta parte, cu parere de rau - I'm taken... 4
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Io te inteleg, plm, asa gaceam si eu pe vremuri, cartopi orajiti cu oua ochiuri, diferenta e ca ele pe vremuri mancau si zizceau saru mana, nu era ca acum cu smart fone sa pui poze, alea alea, stii ce zic.Oricum, in loc de futut 18+ futeam pe vecina de 45+....ce vremuri baa... 4 4
Vizitator alina2008 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 supa de salata cu "zdrente" ) salata
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 16, 2015 nici nu se putea ceva mai potrivit.
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Uite macar una care recunoaste 1 4
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 18, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 18, 2015 Papara, scrambled eggs, oua zapacite... cum vreti sa le ziceti: Ouale, preferabil #delatara, se amesteca bine-bine intr-un bol. Bagi un praf de sare, ca mai incolo uiti de el. Se topeste uMpic de unt intr-o tigaie, pe foc potrivit (nu mare!). Se toarna ouale si se amesteca frecvent, sa nu se faca omleta. Cand incep sa prinda consistenta, se da focul la minimum si se pune oleaca de smantana grasa - io n-am gasit, da' am dibuit o caserola de mascarpone . La 3 oua, am pus cam o lingura. Se amesteca incet dar constant, pana se incorporeaza complet, apoi jap cu amestecu' pe farfurie. Se rumeneste rapid oleaca de sunca / costita / prosciutto / fiecare ce-i place. Se toaca niste verdeata (fire de cepsoara au fost la indemana). Unii rad branza deasupra, mie-mi place (daca am) sa pun pe farfurie o bucata de cas afumat din care sa rontai in paralel. Cu niste rosii si castraveti de gradina... comfort food pentru dimineata unei sambete in care urmeaza sa ai de lucru (Edit - tigaia in care s-a facut lucrarea o bagi INSTANTANEU sub apa, ca altfel ai belit p*** cand tre' s-o speli...) 7
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 18, 2015 Ce va mai place sa va laudati!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 18, 2015 Ce va mai place sa va laudati! Fără "i" de la sfârşit
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 26, 2015 nu mai gateste nimeni aici? :350x ...nici io 7
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 26, 2015 ptubagamiaspula
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 26, 2015 ptubagamiaspula 8
justlove Reputație: 8972 Postat August 5, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 5, 2015 ce se intampla aici ?mai mancam si noi ceva sau iesim la `pascut` vara? dati-mi niste idei rapide 11
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 5, 2015 rosii cu brânză 1
thecat Reputație: 10279 Postat August 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 6, 2015 ce se intampla aici ?mai mancam si noi ceva....... Da... ......sau iesim la `pascut` vara? ...well, da! (prin gradina) Mancare de vacanta la tara:- uMpic® de carne la gratar- niste cabanos (OK recunosc, ala nu-i bio; o fo' de la magazin)- cartofi din gradina, prajitiPlus salata:- castraveti din gradina, feliati- usturoi din gradina, tocat- ulei, otet, sare- lapte batut, productia unei minunate vaci, satula si scarpinata intre coarne... - frunze de menta din gradina, tocate fin- PLM ca n-am avut marar... 5
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 asta ... https://www.youtube.com/watch?v=-obrMvwgzU4
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 7, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 7, 2015 ce se intampla aici ?mai mancam si noi ceva sau iesim la `pascut` vara? dati-mi niste idei rapide amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa , cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei. 4
victor24ct Reputație: -359 Postat August 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 7, 2015 io halesc numa de la auchan, haleala lor gata facuta la caserola
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa , cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei. 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 7, 2015 amesteca o salata de vinete , in care vinetele nu sint tocate chiar marunt si fara ceapa , cu fisii de ardei kapia copti si opariti in otet si putin zahar .un deliciu ,la care se mai poate servi brinza de oaie sau de capra ,maturata , de preferinta de sibiu si un pahar de vin muscadet frantuzesc sau nemtesc, de pe valea loirei.ti-o ramas in gand salata mea de vinete de anu trecut , inseamna ca ti-o placut 6
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 are idee cineva cum sa-l gatesc? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2015 Postat August 9, 2015 Gratar (sau pe jar). Trust me, iese beton. Eventual cu o garnitura de cartofi la tava si mult mujdei de usturoi si cu ardei iute ! Si un Cabernet Sauvignon 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 Gratar (sau pe jar). Trust me, iese beton. Eventual cu o garnitura de cartofi la tava si mult mujdei de usturoi si cu ardei iute ! Si un Cabernet Sauvignon Tura viitoare. Astia i-am facut saramura. ... cu vin din poama de strugure de butuc de tara, dã ãla bio, ultima productie. 2 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 legume congelate cu chimicale condimentate, dar cand am bani, prefer falose frecată, de la Lidl ! p.s. picoane? nu e așa bună ca la căldare, dar e bună! fără votkă https://www.youtube.com/watch?v=I8MlT9ERfxY
lion86 Reputație: 1150 Postat August 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 9, 2015 omleta cu de toate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum