Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

reteta de SLABIT a la mine :lol:  :P

mor aici , trimiti si la pachet ?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pe caldurile astea o sa bag niste paste cu creveti si caracatita, salata verde cu ridichi negre cu sos de mustar si piper, cu mai inainte o supa Thai cu lemongrass, sos de soia si galusti de varza. Iute de sa-ti iasa apa prin pori. Te racoreste instant! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

GABI PFA nu face livrari la domiciliu :rax2

Daca livrari la domiciliu nu faci, o sa ma deplasez io la domiciliu' tau :laugh2  :rax2 AMR aprox.25 zile :kiss3

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:fara
Postat

Pe caldurile astea o sa bag niste paste cu creveti si caracatita, salata verde cu ridichi negre cu sos de mustar si piper, cu mai inainte o supa Thai cu lemongrass, sos de soia si galusti de varza. Iute de sa-ti iasa apa prin pori. Te racoreste instant! :)

da zama de porodici (rosii)sau de dovleac  ce are? sau o levese pe o gasca :laugh2  :hug1

• Like 9
Postat

Daca livrari la domiciliu nu faci, o sa ma deplasez io la domiciliu' tau :laugh2  :rax2 AMR aprox.25 zile :kiss3

pe bune 25? pfuu abia astept! :kiss3

• Like 6
Postat

pe bune 25? pfuu abia astept! :kiss3

Pe bune, pe bune!

Vezi ca io n-am voie "borc" cu cartofi prajiti, asa c-o dam pe peste (alooo, nu va ginditi la timpenii :laugh2 ) sau fructe de mare :laugh2  :laugh2  

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

la jilava sau unde? :P

e lasa sa vezi ce te ard io pa tine :pope

Postat

e lasa sa vezi ce te ard io pa tine :pope

si dak o sa te arzi tu ?v io stiu sa ma ard, tu te stii?  :P  :console

• Like 8
Vizitator
Postat

gata !sunt la dieta :rax2

Vezi ca ti-se apleaca...

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

PLM, cu atata nebunie pe forum, vad ca nu mai gateste nimeni... nici macar io :)

Cand e toata famelia acasa, recunosc, imi place sa ma #masterchefuiesc (nu ca as avea cine stie ce talent). Dar acum, "home alone" pentru cateva zile si obosit in fiecare seara, ca am avut destul de mult de lucru... parca n-am nicio motivatie.

Asa ca am "organizat" niste sandwich-uri calde. One of the ultimate "burlac"-foods. Paine cu unt, niste cas afumat de casa, care se topeste superb si apetisant cand e incalzit, felii de sunca presata, cateva boabe de porumb (de data asta nu din conserva, ci taiate de pe un stiulete fiert), cateva picaturi de sos Tabasco... asamblat si bagat la "presa". Apoi niste ketchup si maioneza pe deasupra, si... dă-i să sune :)

post-53465-0-69949300-1442433499_thumb.jpg

• Like 9
  • Oras:pretutindeni
Postat

PLM, cu atata nebunie pe forum, vad ca nu mai gateste nimeni... nici macar io :)

Cand e toata famelia acasa, recunosc, imi place sa ma #masterchefuiesc (nu ca as avea cine stie ce talent). Dar acum, "home alone" pentru cateva zile si obosit in fiecare seara, ca am avut destul de mult de lucru... parca n-am nicio motivatie.

Asa ca am "organizat" niste sandwich-uri calde. One of the ultimate "burlac"-foods. Paine cu unt, niste cas afumat de casa, care se topeste superb si apetisant cand e incalzit, felii de sunca presata, cateva boabe de porumb (de data asta nu din conserva, ci taiate de pe un stiulete fiert), cateva picaturi de sos Tabasco... asamblat si bagat la "presa". Apoi niste ketchup si maioneza pe deasupra, si... dă-i să sune :)

IMGP2646_c.jpg

Cu o Sana/ayran lângă ele, sunt chiar delicioase ;)

• Like 1
Postat

Cu o Sana/ayran lângă ele, sunt chiar delicioase ;)

De regula am, mereu, lactate "de rezerva" prin frigider. Doar ca acum s-a nimerit, intamplator, sa nu am chiar nimic...

Niste Ayran #marcaCarlsberg, oare se incadreaza? :)

• Like 5
Postat

De regula am, mereu, lactate "de rezerva" prin frigider. Doar ca acum s-a nimerit, intamplator, sa nu am chiar nimic...

Niste Ayran #marcaCarlsberg, oare se incadreaza? :)

Leffe, cu siguranță...e dân mână călugărească, d-aia zic :)

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

....

post-3169-0-92188000-1442466439_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?

Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata...

Strugurele este pentru Lana. :X Unul mai mare, ca pentru placul ei.

post-165178-0-80156700-1442471930_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...