Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si strugurele e fetească sau Otto ?

Pare a "Ceasla Moldoveneasca" ;)

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?

Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata...

Strugurele este pentru Lana. :X Unul mai mare, ca pentru placul ei.

#facepalm

pre_1442497003__tumblr_m4us44gejm1qia9wr

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:B
Postat

Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata... Strugurele este pentru Lana. :X Unul mai mare, ca pentru placul ei.

Bre nea Dolores, Mata amesteci mamaliga cu Paine?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Bre nea Dolores, Mata amesteci mamaliga cu Paine?

Vrei porție specializată de mămăligă, să zici că ai mâncat chiftele?

Postat

Vrei porție specializată de mămăligă, să zici că ai mâncat chiftele?

Nu Nene, am reteta mea, tenqiu
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Acu doua zile spre seara am avut chef de ceva nebunii pe si sub limba. Da ceva consistent si mai spre mancarea noastra neaosa. Si ce m-am gandit eu sa fac?

Am pus de o mamaliga. :laugh2

Cand era aproape gata, nu prea moale adica, dar nici tare, am desertat-o intr-un castron mare si am facut bulgarasi, cam cat o minge de tenis (ca tot imi place mie sportul asta), dar mai turtiti, i-am despicat la mijloc cu o spatula de lemn si i-am umplut cu branza de burduf, bucatele mici de kaiser, un strop de sirop de coacaze, ceva pesto de busuioc facut de casa si i-am inchis bine la loc. Apoi i-am uns cu o bidinea de silicon cu oua batute bine cu telul, asezonate cu sare si piper. Pe o hartie de copt le-am bagat in tava la cuptor, foc mic vreo 15 min. Si ..... minunatie! Am bagat vreo 4 mingiute din astea la ghiozdan instant!

Va recomand cu placere la ... TOP! :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Acu doua zile spre seara am avut chef de ceva nebunii pe si sub limba. Da ceva consistent si mai spre mancarea noastra neaosa. Si ce m-am gandit eu sa fac?

Cand era aproape gata, nu prea moale adica, dar nici tare, am desertat-o intr-un castron mare si am facut bulgarasi, cam cat o minge de tenis (ca tot imi place mie sportul asta), dar mai turtiti, i-am despicat la mijloc cu o spatula de lemn si i-am umplut cu branza de burduf, bucatele mici de kaiser, un strop de sirop de coacaze, ceva pesto de busuioc facut de casa si i-am inchis bine la loc. Apoi i-am uns cu o bidinea de silicon cu oua batute bine cu telul, asezonate cu sare si piper. Pe o hartie de copt le-am bagat in tava la cuptor, foc mic vreo 15 min. Si ..... minunatie! Am bagat vreo 4 mingiute din astea la ghiozdan instant!

Pai ai facut un fel de bulz bre ! ;) Bine, un bulz mai complex, dar in mare, un fel de bulz !

Postat

Pai ai facut un fel de bulz bre ! ;) Bine, un bulz mai complex, dar in mare, un fel de bulz !

Raspuns corect! 10 puncte!

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

esti de luat acasa :foame  :kiss3

• Like 5
  • Oras:București
Postat

Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?

Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata...

Strugurele este pentru Lana. :X Unul mai mare, ca pentru placul ei.

Nu ai fost cu mult mai darnic, și Strugurele asta e tot mic...totul la tine e mic?!
Postat

Rosiile sunt prunisoare?

Se numesc "puțișoare", te rog corectează pe viitor!

Postat

Nu ai fost cu mult mai darnic, și Strugurele asta e tot mic...totul la tine e mic?!

puna mana si da-ti cu parerea. nu ma mai laud, ca isi taie iar astia venele pe aici

Postat

puna mana si da-ti cu parerea. nu ma mai laud, ca isi taie iar astia venele pe aici

Sper că mi-ai trimis-o pe pemeu, daca tot imi ceri să imi dau cu părerea...

Vizitator
Postat

Se numesc "puțișoare", te rog corectează pe viitor!

poate pt tine...pt mine sunt prunisoare...Fiecare cu gusturile lui

• Like 1
Postat

poate pt tine...pt mine sunt prunisoare...Fiecare cu gusturile lui

Atat de homofob?!?!

Vizitator
Postat

Atat de homofob?!?!

liber profesionist :) clasic in viata :) 

• Like 1
Vizitator
Postat

Coaste cu cartofi la punga. 

Cartofi la punga, daaaa ! :hihat Si ziceai ca nu-ti place bucatareala ! :P Incearca pe viitor si pui la punga ! :hug1

Postat

Cartofi la punga, daaaa ! :hihat Si ziceai ca nu-ti place bucatareala ! :P Incearca pe viitor si pui la punga ! :hug1

Cre'că vroia să zik cartofi de la mecdo...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...