Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Si strugurele e fetească sau Otto ?Pare a "Ceasla Moldoveneasca" 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 Să ne zică podgoreanu"
Administrator pisicuts Reputație: 114464 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 17, 2015 Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata... Strugurele este pentru Lana. Unul mai mare, ca pentru placul ei. #facepalm 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata... Strugurele este pentru Lana. Unul mai mare, ca pentru placul ei.Bre nea Dolores, Mata amesteci mamaliga cu Paine? 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Bre nea Dolores, Mata amesteci mamaliga cu Paine?Vrei porție specializată de mămăligă, să zici că ai mâncat chiftele?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 Vrei porție specializată de mămăligă, să zici că ai mâncat chiftele?Nu Nene, am reteta mea, tenqiu 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2015 Acu doua zile spre seara am avut chef de ceva nebunii pe si sub limba. Da ceva consistent si mai spre mancarea noastra neaosa. Si ce m-am gandit eu sa fac?Am pus de o mamaliga. Cand era aproape gata, nu prea moale adica, dar nici tare, am desertat-o intr-un castron mare si am facut bulgarasi, cam cat o minge de tenis (ca tot imi place mie sportul asta), dar mai turtiti, i-am despicat la mijloc cu o spatula de lemn si i-am umplut cu branza de burduf, bucatele mici de kaiser, un strop de sirop de coacaze, ceva pesto de busuioc facut de casa si i-am inchis bine la loc. Apoi i-am uns cu o bidinea de silicon cu oua batute bine cu telul, asezonate cu sare si piper. Pe o hartie de copt le-am bagat in tava la cuptor, foc mic vreo 15 min. Si ..... minunatie! Am bagat vreo 4 mingiute din astea la ghiozdan instant!Va recomand cu placere la ... TOP! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Acu doua zile spre seara am avut chef de ceva nebunii pe si sub limba. Da ceva consistent si mai spre mancarea noastra neaosa. Si ce m-am gandit eu sa fac?Am pus de o mamaliga. Cand era aproape gata, nu prea moale adica, dar nici tare, am desertat-o intr-un castron mare si am facut bulgarasi, cam cat o minge de tenis (ca tot imi place mie sportul asta), dar mai turtiti, i-am despicat la mijloc cu o spatula de lemn si i-am umplut cu branza de burduf, bucatele mici de kaiser, un strop de sirop de coacaze, ceva pesto de busuioc facut de casa si i-am inchis bine la loc. Apoi i-am uns cu o bidinea de silicon cu oua batute bine cu telul, asezonate cu sare si piper. Pe o hartie de copt le-am bagat in tava la cuptor, foc mic vreo 15 min. Si ..... minunatie! Am bagat vreo 4 mingiute din astea la ghiozdan instant!Va recomand cu placere la ... TOP! Pai ai facut un fel de bulz bre ! Bine, un bulz mai complex, dar in mare, un fel de bulz !
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2015 Pai ai facut un fel de bulz bre ! Bine, un bulz mai complex, dar in mare, un fel de bulz ! Raspuns corect! 10 puncte!
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 17, 2015 Acu doua zile spre seara am avut chef de ceva nebunii pe si sub limba. Da ceva consistent si mai spre mancarea noastra neaosa. Si ce m-am gandit eu sa fac?Am pus de o mamaliga. Cand era aproape gata, nu prea moale adica, dar nici tare, am desertat-o intr-un castron mare si am facut bulgarasi, cam cat o minge de tenis (ca tot imi place mie sportul asta), dar mai turtiti, i-am despicat la mijloc cu o spatula de lemn si i-am umplut cu branza de burduf, bucatele mici de kaiser, un strop de sirop de coacaze, ceva pesto de busuioc facut de casa si i-am inchis bine la loc. Apoi i-am uns cu o bidinea de silicon cu oua batute bine cu telul, asezonate cu sare si piper. Pe o hartie de copt le-am bagat in tava la cuptor, foc mic vreo 15 min. Si ..... minunatie! Am bagat vreo 4 mingiute din astea la ghiozdan instant!Va recomand cu placere la ... TOP! esti de luat acasa 5
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2015 esti de luat acasa Saru-mana! Cand ma mai iei ... o data? 1 3
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2015 Mafiotii de carton de pe forum, mai mancati si voi ceva azi, inafara de paine cu parizer?Ochiuri din oua bio, de tara, si telemea de capra (in 4 copite). Mamaliga nu era inca gata... Strugurele este pentru Lana. Unul mai mare, ca pentru placul ei.Nu ai fost cu mult mai darnic, și Strugurele asta e tot mic...totul la tine e mic?!
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2015 Rosiile sunt prunisoare?Se numesc "puțișoare", te rog corectează pe viitor!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Nu ai fost cu mult mai darnic, și Strugurele asta e tot mic...totul la tine e mic?!puna mana si da-ti cu parerea. nu ma mai laud, ca isi taie iar astia venele pe aici
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2015 puna mana si da-ti cu parerea. nu ma mai laud, ca isi taie iar astia venele pe aiciSper că mi-ai trimis-o pe pemeu, daca tot imi ceri să imi dau cu părerea...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Se numesc "puțișoare", te rog corectează pe viitor!poate pt tine...pt mine sunt prunisoare...Fiecare cu gusturile lui 1
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2015 poate pt tine...pt mine sunt prunisoare...Fiecare cu gusturile luiAtat de homofob?!?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Atat de homofob?!?! liber profesionist clasic in viata 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2015 Coaste cu cartofi la punga. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Coaste cu cartofi la punga. Cartofi la punga, daaaa ! Si ziceai ca nu-ti place bucatareala ! Incearca pe viitor si pui la punga !
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 20, 2015 Cartofi la punga, daaaa ! Si ziceai ca nu-ti place bucatareala ! Incearca pe viitor si pui la punga ! Cre'că vroia să zik cartofi de la mecdo...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 20, 2015 Cre'că vroia să zik cartofi de la mecdo...Nâț, congelați dă la carfur
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 20, 2015 Nâț, congelați dă la carfur Corhideea, nu?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 20, 2015 Corhideea, nu?Nu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum