Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here

si carne ca fara ea cre ca ”turbam” :laugh2 , in 2 varianta simpla cu carfofi noi si rozmarin si varianta complexa cu ciuperci (mutante)(pleurotus giganticus ) :laugh2 , ceapa , rosii, dovlecel pe gril

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18927177_1531765906863066_775549626_o.jpg?oh=0d5fe34edd15b89b05dbec6b6d025d60&oe=59360483

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18986523_1531792693527054_1502148980_o.jpg?oh=58bd5281b51b13cbbaf1ceeb649179db&oe=5935F1A5

Offf... :X :x :X

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.

ala sta la loc de cinste in partea de living ... sunt cu un ochi pe el sa nu se scurga =))

Am nevoie de 2 voluntari :D

Nu pentru a scurge butoiasul =))

tot suntem pe topic.. culinar !

pentru un litru de tzuyka, 3 pakete de tigari si o masa seara (obligatoriu cu o "bucatica") ma fack zilier

:blushing2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

tot suntem pe topic.. culinar !

pentru un litru de tzuyka, 3 pakete de tigari si o masa seara (obligatoriu cu o "bucatica") ma fack zilier

biey, baiatule, baga-ti mintile in cap ! banuiesc ca te gandesti la o bucatica de carnacior, carnita, copan de pui nu la alte paranghelii

si apoi, am spus voluntar nu zilier =)) nu-ma zilierii au pretentii la tot ce ceri tu =))

Link spre comentariu

tanti anionaaa.. pe gratis poate orisicine !

macar cazare peste noapte oferi ? ca VN de departe (si apoi un pic de BeRe)

pe prispa, in sura.. la vecina

voluntariatul nu poate dura o vesnicie, asa ca zilier pt dOo-trei zile, maxim Una e mai bine

app: ce mai face vecinica?

ea plateste mai bine ?!

• Minus 1
Link spre comentariu

tanti anionaaa.. pe gratis poate orisicine !

macar cazare peste noapte oferi ? ca VN de departe (si apoi un pic de BeRe)

pe prispa, in sura.. la vecina

voluntariatul nu poate dura o vesnicie, asa ca zilier pt dOo-trei zile, maxim Una e mai bine

app: ce mai face vecinica?

ea plateste mai bine ?!

cazare si masa asigur ... de vecina, nu's' ce sa zic, parca am mirosit-o eu ...e genul "dincolo era mai ieftin" dar parca nu i-as da drumul voluntarului la vecina dar nu ma supar daca doreste sa-si prelungeasca voluntariatul :D, acolo nu ma bag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...