Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

asta e ce gatesc in locatie..ce gatesc acasa nu pun...deci daca vine cine azi ((de aici de pe nimfomane)) il servesc cu o portie de budinca bonus 

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

asta e ce gatesc in locatie..ce gatesc acasa nu pun...deci daca vine cine azi ((de aici de pe nimfomane)) il servesc cu o portie de budinca bonus

Chestia aia din strachină este de la cantina sociala?

• Like 1
Vizitator
Postat

Le-ai gatit tu singura Corina? :P

:))

In ultimul timp numai chestii usor de pregatit fac : salate ,piept de pui ,tortilla etc.

Chiar nu imi mai place sa stau in bucatarie prea mult timp :(

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Discretie si Igiena 100%.
  • Oras:Discretie si Igiena 100%.
Postat

Supa de galusti !  si  o baie fierbinte ! :D  :) auuu... :) .

• Like 4
Vizitator
Postat

nu e strachina ..e hartie de copt .. :laugh2  :laugh2

• Oras:elsewhere
  • Oras:elsewhere
Postat

In ultimul timp numai chestii usor de pregatit fac : salate ,piept de pui ,tortilla etc.

Corina nu ziceam de ce ai facut, nici macar nu m-am uitat cateva pagini mai incolo,dar stiu ca pepenele citat de mine era doar o gustarica,ca tu faci destule cu manuta ta. Ma refeream daca ai gatit pepenele de una singura :))

Si era o gluma, care mi-a amintit de o faza suprema. Eram eu la birou, aveam locu meu eu de obcei ieseam la masa de pranz, fumat doar cu baieti si venise o temp. era project based venisera cateva vreo 4 cred una  super pitipoanca, motiv de barfa pt toti. era gen pe 3 luni,dar cum erau numai angajati full time, contract munca termen nelimitatat, cred ca era ceva noutate veirea lor. Si numa asta atragea atentia....

Eu trageand cu coada ochului,am auzit toata barfa, dar nu i-am dat atentie. Eu resping barfa. Totusi la un moment dat vazand ca toti sunt rai cu ea am lasata sa v la fumat cu cine mergeam eu in pauza, baieti ok care isi vedeau mereu de treaa lor si incepe asta a povesti odata: "ufff sunt asa de obosita!! am gatit toata dimineata pt iuitul meu!!! la care un baiat intreaa dar ce ai gatit fata de esti asa oosita. asta pai am gatit un  mat, o cafea, am pus pe tava " 

maaaaa m-a busit un ras atat de puternic ca m-am inecat cu limonada

Acu eu stiu ca tu faci si ca o fructa e completare, dar mi-a amintit de aia si oricum ferice ei mi-a ramas vorba o sa iti gatesc un mar:))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai exista cantine sociale ? :habarnam

• Like 3
  • Minus 5
Reputație: 1750
Postat

Corina nu ziceam de ce ai facut, nici macar nu m-am uitat cateva pagini mai incolo,dar stiu ca pepenele citat de mine era doar o gustarica,ca tu faci destule cu manuta ta. Ma refeream daca ai gatit pepenele de una singura :))

Si era o gluma, care mi-a amintit de o faza suprema. Eram eu la birou, aveam locu meu eu de obcei ieseam la masa de pranz, fumat doar cu baieti si venise o temp. era project based venisera cateva vreo 4 cred una  super pitipoanca, motiv de barfa pt toti. era gen pe 3 luni,dar cum erau numai angajati full time, contract munca termen nelimitatat, cred ca era ceva noutate veirea lor. Si numa asta atragea atentia....

Eu trageand cu coada ochului,am auzit toata barfa, dar nu i-am dat atentie. Eu resping barfa. Totusi la un moment dat vazand ca toti sunt rai cu ea am lasata sa v la fumat cu cine mergeam eu in pauza, baieti ok care isi vedeau mereu de treaa lor si incepe asta a povesti odata: "ufff sunt asa de obosita!! am gatit toata dimineata pt iuitul meu!!! la care un baiat intreaa dar ce ai gatit fata de esti asa oosita. asta pai am gatit un  mat, o cafea, am pus pe tava " 

maaaaa m-a busit un ras atat de puternic ca m-am inecat cu limonada

Acu eu stiu ca tu faci si ca o fructa e completare, dar mi-a amintit de aia si oricum ferice ei mi-a ramas vorba o sa iti gatesc un mar:))

colega asta esti tu

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

cand stateai, stateai BINE !

:blushing2

nu neaparat in Bucatarie ci asa,, in general, in picioare, patru "picioare" 

• Minus 2
Vizitator
Postat

ardei umpluti cu sarmale in foi de vita??

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

nu te supara , pulica, dar ori sunt ardei umpluti ori sarmalute in foi de vita ... pffff

e peste nivelu tau dentelegere

• Oras:undeva
Postat

:laugh2  nici mie, prefer o pasarica asezonata cu sanii tai nebunie!

• Like 12
  • Minus 2
Postat

de acord =))

Lasa-l! Ca sa intelegi mai bine, este un fost preot, raspopit pentru ca umbla pe centura Bacaului, s-a umput de sifilis si acum face figuri pe aici!

Postat

Supa de galusti !  si  o baie fierbinte ! :D   :) auuu... :) .

Auuuu, ce racoare trebuie sa fie dupa! :laugh2

• Like 13
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Sniţele...

Prăjitură cu vișine...DA ,VIN SI NE...

Tort...

Cremă de zahăr ars...

Vreți și poze? :)

inca mai intrebi? DA VREM!

• Like 7
  • Minus 19
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Sniţele...

Prăjitură cu vișine...

Tort...

Cremă de zahăr ars...

Vreți și poze? :)

Nu vrem pen'ca nu-s gatite de tine. :P

• Like 1
  • Minus 1

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu vrem pen'ca nu-s gatite de tine. :P

Invidiosule!

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...