zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Plăcintă fac azi. Nu știu cum o sa iasa pentru ca nu vreau sa cumpar foi de placinte. Tot azi trebuie să fac ceva cu pestele prins acum, dimineață, probabil saramura si ciorba. Ce ramane o sa pun la congelator.Din ce locație ai luat peștele? Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Numa' platica! Noroc cu ciortanul ala! Ce-ți mai place carasu'! Din ce locație ai luat peștele? Au fost prinși la trei lansete, in decurs de patru ore, un crap, cinci bucăți de caras si 24 bucăți de platica. Saramura o facem maine seara, ciorba am facut din cateva exemplare de platica, restul așa cum am scris este deja in congelator. Nu pot sa spun locul, din motive lesne de înțeles. Raffa, de exemplu, știe locul ca a pescuit pe aici. 10 5 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Placinta cu mere. 9 5 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Iam ...iam...din aia ca la supermarket ))Ce bunatate ) 1 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 2, 2017 PS. Io cred ca Ana lucreaza la vreun restaurant ceva, pe la tara...si pune poze cu mancarea pe care o face pentru clienti. A vazut cum face miskin... Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Placinta cu mere.Doamna Paraschiv, câte kilograme aveți ? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Asta e luna lui(ei) ....sa curga oalele cu mancare 17 13 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 PS. Io cred ca Ana lucreaza la vreun restaurant ceva, pe la tara...si pune poze cu mancarea pe care o face pentru clienti.A vazut cum face miskin... poate ne sopteste si noua locul de la tara unde serveste , sa-i facem o vizita sa cotizam la bunastarea catunului 2 2 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 2, 2017 poate ne sopteste si noua locul de la tara unde serveste , sa-i facem o vizita sa cotizam la bunastarea catunului Matale ce ai gătit azi ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Matale ce ai gătit azi ? de ce intrebi? esti nemancat? nu fac acte de caritate si prefer sa gateasca altii pentru mine Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 2, 2017 ... Nu pot sa spun locul, din motive lesne de înțeles. Raffa, de exemplu, știe locul ca a pescuit pe aici. Si daca stie raffa' unde ai pescuit, care-i problema? Ti-e teama ca striga "Ana!" pe balta si-i raspund vreo 3 pescari? L.E. Te duci nebarbierit la pescuit si ti-e jena sa te vada asa? Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Sper sa nu va fac pofta.Plictisit fiind dupa o zi de munca am zis sa fac niste coaste reteta proprie si secreta cu cartofi aromatizati cu usturoi, rozmarin, unt si un sos tzatziki.Si tineti cont si de farfuria goala.eu tin cont de.. sticlaaia de staropramen DARK ! cand ne-o fi mai rau, ca acu' sa ne fie ! 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Doamna Paraschiv, câte kilograme aveți ? Extrem de multe, obezitate morbida, ceva pe acolo. 5 5 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 PS. Io cred ca Ana lucreaza la vreun restaurant ceva, pe la tara...si pune poze cu mancarea pe care o face pentru clienti. A vazut cum face miskin... Miskin este mentorul meu. Mi-ar placea sa gatesc ca el, nu glumesc, vorbesc serios! 5 5 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Si daca stie raffa' unde ai pescuit, care-i problema? Ti-e teama ca striga "Ana!" pe balta si-i raspund vreo 3 pescari? L.E. Te duci nebarbierit la pescuit si ti-e jena sa te vada asa? Balta este imensa. Poa' sa strige pana nu mai poate ca nu-l aud. M-am barbierit ieri. 5 5 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 2, 2017 M-am barbierit ieri. Unde ? Mă refer la ce salon Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Balta este imensa. Poa' sa strige pana nu mai poate ca nu-l aud. M-am barbierit ieri. Nu fac eu d'astea Cand pescuiesc. 4 4 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 MAGIC - sunt doar 11 in tot orasul iar eu frecventez doar doua. Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Nu fac eu d'asteaCand pescuiesc. Știam. Mirela nu știe ca se sperie peștele, deh femeie, ce pretenție sa am de la ea. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Știam. Mirela nu știe ca se sperie peștele, deh femeie, ce pretenție sa am de la ea.Pai...invit-o la o partida. De pescuit, bineinteles. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Matale ce ai gătit azi ?Sote de muci. Degeaba întrebi, l-a mâncat pe tot. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 M-am barbierit ieri. si eu care aveam vise eroice cu mustaciara ta (( Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 2, 2017 si eu care aveam vise eroice cu mustaciara ta (( Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 2, 2017 si eu care aveam vise eroice cu mustaciara ta ((Mamaie, vrei să mănâncă și gura lu matale ceva? 9 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Mamaie, vrei să mănâncă și gura lu matale ceva? ce e, pipilica? ti-ai revizuit basinile? ai iesit la gratarele lui Piedone? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum