Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie

Nu sunt disponibila pana joi . Si in Semnatura scrie clar.. nu accept clienti din Bucuresti.

Mai ales pe tine care m-ai jignit in tot acest timp.

Sa nu cumva sa crezi ca uit . Am lista cu membrii "exclusi " . In agenda personala. Hm!!

1.Pai..Martea cealalta :)))

2.Sunt Moldovean, o sa ma simti din accent, in Bucuresti sunt doar in trecere :))

3.Daca mi-ai spune si cu ce te-am jignit, sa stiu si eu, as putea sa ...ma apar cumva, chiar nu-mi dau seama.

4. Fa-o publica :)))  ar merge un topic cu "Lista neagara a Inesucai". :))

Pai no ?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Categoric ca sunt mai puturosi ca nu erau exploatati sa mulga  vaca ca sa bea lapte, il gaseau in frigider cumparat de parinti .   Cat priveste despre improscare, nu noi ne-am mutat din locurile natale, ca daca erati mandrii de radacinile voastre ramaneati sau va intorceati acolo.

Nu erau exploatati , dar constat ca in mintea ta putin ingusta se regaseau crescatorii de vaci in toata tara , inclusiv in municipiile de judet , unde toata lumea muncea intr-o usoara forma de sclavagism   :slap2  . Esti complexat putin de faptul acesta cu vacile. De ce oare ?  :no2 

Sezi blang Bucurestiul intotdeauna a fost repopulat de o adunatura de oameni din toata tara . Si asta dupa 44 cand a incetat al doilea razboi mondial . :)

• Like 16
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

A dracu lista. Mai spal-o si tu!

1. Nu se pune ca esti pe lista celor care m-au suparat

2. idem

3. Iti spun imediat concret. Stiu sigur ca ai scris ceva urat la sectiunea desemnarea premiilor pt ultilizatorul anului

4. Lista nu e pt public , este pt mine. Iar discretia mea e maxima ( indiferemt de cat sunt de suparata pe un membru/ client)

Am apasat gresit . Postarea e pt tendoi dar nu ma pricep sa modific

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu erau exploatati , dar constat ca in mintea ta putin ingusta se regaseau crescatorii de vaci in toata tara , inclusiv in municipiile de judet , unde toata lumea muncea intr-o usoara forma de sclavagism   :slap2  . Esti complexat putin de faptul acesta cu vacile. De ce oare ?  :no2

Sezi blang Bucurestiul intotdeauna a fost repopulat de o adunatura de oameni din toata tara . Si asta dupa 44 cand a incetat al doilea razboi mondial . :)

m-as mai intinde cu  argumente, insa  eu Bucurestean , iar tu provincial nu am scoate-o la capat niciodata , datorita opiniilor diferite de a vedea viata. Prefer sa imi odihnesc mintea "ingusta" si sa inchei aici.

Edit pentru altii : Nu fiti prosti sa aratati acte de identitate la escorete, mai bine va duceti la altele

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Care ma iei si pe.mine in spatiu sa imi.iau buletin de ...orice altceva decat Bucuresti?

Ps iau si meditatii de schimbare a accentului. Tulai Duamne!

Ines, eu ce loc ocup in lista ta?

Lista de Accept. Pana la proba contrarie . Adica live
  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

3. Ai vorbit urat la adresa mea . In mai multe sectiuni . Tendoi !!!

Si in mai multe zile. Dar nu pot sa caut acum

3. Ai timp la noapte sa cauti. Sa le gasesc maine dimineata pe PM, te rog. :)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...