obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 30, 2017 N-am! 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 30, 2017 N-am! Mai bine, ca trocane. Cu una noua atragi si fetele. Bafta! 2 6 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Am "investit" toti banii in bautura si femei. Nu-mi tre' masina! 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 30, 2017 O fi terminat Ana mancarea ? )) Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 30, 2017 O fi terminat Ana mancarea ? )) te anunta prin mine ca e terminat-o de mult 1 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Am "investit" toti banii in bautura si femei. Nu-mi tre' masina! Daca zici tu, asa sa fie. Si in afara de asta, mersul pe jos e mult mai sanatos decat statul pe scaun la masina. O seara buna sa ai! 1 6 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Astăzi am mâncat doar 2 mere. Sa nu te mai infometezi niciodata 1 6 Link spre comentariu
tampeala Reputație: 20 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ana are mere Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 te anunta prin mine ca e terminat-o de mult Pai de ce print tine, ii este rusine sa-mi spuna mie ?))) Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Pai de ce print tine, ii este rusine sa-mi spuna mie ? ))) mister total Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ana are merePt placinta cu mere? 1 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 N-am! Io am una de 38 de ani,da o țiu mai mult pân garaj )) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 O fi terminat Ana mancarea ? )) Da, am terminat. Am mâncat tot. Dimineata am mesterit la un salam de biscuiți. 11 8 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Mda, gatesti bine, nu vrei sa fii gagica mea? )) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Mda, gatesti bine, nu vrei sa fii gagica mea? )) Ma gandesc si-ti spun maine. Intre timp am pregatit o salata orientala. 10 8 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Daca zici tu, asa sa fie. Si in afara de asta, mersul pe jos e mult mai sanatos decat statul pe scaun la masina. O seara buna sa ai! Pe cuvant ca n-am! Dumninica excelenta! Io am una de 38 de ani,da o țiu mai mult pân garaj )) Nevasta se tine in casa! Da, am terminat. Am mâncat tot. Dimineata am mesterit la un salam de biscuiți. Munca in zadar! Mda, gatesti bine, nu vrei sa fii gagica mea? )) Parca nu-ti placeau baietii... 2 14 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ma gandesc si-ti spun maine. Intre timp am pregatit o salata orientala. Si eu ce fac pana maine ? Parca nu-ti placeau baietii... Imi plac baietii care stiu sa gateasca )) Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Si eu ce fac pana maine ? Imi plac baietii care stiu sa gateasca ))Fa ceva naibii cu semnatura aia. Daca e ceva ce consider real tamp pe forum este pauza intre replici de ateva randuri si la postari si la tot. Nu e haziu, nu e smecher,nu e de efect, e inutil , inestetic, pueril si iritant ochiului 6 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ... Imi plac baietii care stiu sa gateasca )) Esti un romantic incurabil, vrei sa-ti ofere macar o masa inainte... 1 14 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Fa ceva naibii cu semnatura aia. Daca e ceva ce consider real tamp pe forum este pauza intre replici de ateva randuri si la postari si la tot. Nu e haziu, nu e smecher,nu e de efect, e inutil , inestetic, pueril si iritant ochiului Nu este spatiu gol acolo.Daca tu nu poti sa vezi ceva, nu inseamna ca nu exista. Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Nu este spatiu gol acolo.Daca tu nu poti sa vezi ceva, nu inseamna ca nu exista.Nu fi catar ca te bat la fundul gol. La ce te incapatanezi sa o arzi esoteric cu mine de parca daca unu fumeaza rostopasca pe forum musai toti sa avem acelasi feeing de la fumul raspandit pe pizel patrat.Nu e trendy si cool sa subungi pe altii sa dea scroll inutil dupa tine.Fie ca postezi asa, fie ca impui asta la fiecare postare prin semnatura. No daca nu vrei sa intelegi de vorba buna las' ca te "rezolv " eu. te bag pe lista de ignor si bifez doar casuta de semnatura ) Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 1, 2017 PeșteLaic 5 3 Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ce chestie. 6-7 ceacanai, trecuti de varsta a doua, majoretele unui user pe nume Paraschiv. Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Miskin , pitziponc tampit ... ba canalie , ba porc de caine ... n-ai niste vase de spalat ? Ce harneala de cacat ai in tine , scrofoi tembel ... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ce chestie. 6-7 ceacanai, trecuti de varsta a doua, majoretele unui user pe nume Paraschiv. O...salut Miskine. Punem si noi o poza cu mancare ? ) Aide mea, mai ai curaj sa iti faci prezenta mufa ? http://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum