crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 O...salut Miskine. Punem si noi o poza cu mancare ? ) Aide mea, mai ai curaj sa iti faci prezenta mufa ? http://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifStai sa iti explic eu! Nu ai cum fi tanar si sa ai subtilitati de un anume fel. Adica ai cum,dar e rar si implica eforturiIn principiu daca remarci subtilitati de la cateva natii in functie de regionalismele lor si diferente culturale este daca traieste la ei. dar e are prea multe....:din prea multe tari. nu ai cum sa vb si subtilizeziipe tari straine atatea repet or ai 90 ani si ai calatorit prea mult din cand in cand cumulat,or esti bogat dar la nivel international burhez si stii pe cine sa cumperi pt o experienta turista reala,nu doar sa cumperi un pachet clasic turistic or ai bafta sa intalnesti pe cine trebuie cultural daca pleci cu ruscasu in spate prin diverse destinatiimie personal e f clar ca diferentele de cultura si acceptare ale lui, din atatea tari si zonal stiute nu-s stapanibile cu info culese de pe net. si sa stii ca poti si plati si sta pe termen lun plecat si tot sa nu le aflicati ani ai miskin? Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Pekinezule, razi a paguba, stai bland. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Nu ma, doar intreb.Nu iti eate rusine sa postezi poze cu mancare pe care apui ca o mananci si poze cu locuri pe care spui ca le vizitezi, dar de fapt sunt ale altor persoane?Doar intreb si eu ca opinia publica. AIDEPULAMEA.... Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Daca tu crezi, ca eu nu stiam, ca pozele alea nu puteau fi gasite sau ca vreun boschetar de p-aici nu l-ar fi cautat, inseamna ca esti mai prost decat credeam. Razi a paguba. Tu ai fost pekineza unei baragladine de 25 de euro. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Vedeti de ce am sa ma retrag eu.Ca sunt prea prost sa mai inteleg ce se petrece aici,cand mie toti imi sunteti dragi Vreau greieri si carti. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Daca tu crezi, ca eu nu stiam, ca pozele alea nu puteau fi gasite sau ca vreun boschetar de p-aici nu l-ar fi cautat, inseamna ca esti mai prost decat credeam. Razi a paguba. Tu ai fost pekineza unei baragladine de 25 de euro. Nu stiu ce sa aleg, MA ajuti ???? AIDE MEA ))) DE SARACIE )) Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Mama...E in climax pekinezu'. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 M-AM PLIMBAT SI CU AVIONU' )))))))))))) http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/1853224_orig.jpg 1 6 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 A...stai ca .....am uitat sa mananc )) PLM Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 M-AM PLIMBAT SI CU AVIONU' )))))))))))) http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/1853224_orig.jpgPune, bă, una cu măciuca! Am auzit că ai precedente. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 .. Ba, cum sa mai iti faci ma aparitia pe aici dupa ce te-ai facut de cacao in ultimul hal ? Hai pa, ca ma uit la meci. Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Machucambo si Oly, pekinezele unei curve de 25 €. Nu cred, ca ar cantari ceva vorbele voastre. mea...Eu am zis mereu, ca sunt de la Vaslui, dar am vpn de Bangkok. Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Asta de unde e copiată? 5 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Stai ca am uita sa mananc desertul ) http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/4326512_orig.jpg Aide mea de saracie )) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Machucambo si Oly, pekinezele unei curve de 25 €.Nu cred, ca ar cantari ceva vorbele voastre. mea...Eu am zis mereu, ca sunt de la Vaslui, dar am vpn de Bangkok.Ești nervos, vierme? Începi să muști pe unde apuci, ca o turbată. Care-i curva aia de 25€? Știi ce ar fi trebuit să scriu aici, nu mă mai chinui, bine? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Asta de unde e copiată? Prostalaul de Muiskin le fura de pe blogul unei persoane si le tot punea aici ca si cum el manca si se plimba prin lume )) Aide mea. Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Mama, bucuria este egala cu disperarea. Repet, razi(radeti) a paguba. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Radem de tine. Ca esti prost. Si nu iti dai seama. 1 6 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Mama, bucuria este egala cu disperarea.Repet, razi(radeti) a paguba.Da, “a” paguba ta, vierme. Vezi, că ți-ai depășit porția de 2-3 replici. Bă, prost ești, cacalanule! Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ia, vezi, poate le gasesti pe Google si pe celelalte. Ce pekinez, ba. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 1, 2017 miskin dupa ce a servit cina (mancare de cartofi cu mamaliga) : 6 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 1, 2017 5 3 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Hauleu ... mi-ai stricat zen-ul bai pizdicuts !!! Pai poze d-alea gretoase pui ma ? Sa ma cac in nasul lui ( adica a lu' Miskin ) , de cavaler din Kurlanda ... Bleah !!! Ptiu !!! Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 1, 2017 M-AM PLIMBAT SI CU AVIONU' )))))))))))) http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/1853224_orig.jpgSuper priveliste! Sa-ti fie de bine! 1 6 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Eu il regret pe ..., punea poze frumoase. 1 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum