rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 22, 2018 Stai așa ca acum am văzut ce mi-a scris roz kendra asta Ma femeie ce cacat ai cu mine , nu îți mai ajunge halvaua? =)) You are f***in’ crazy ....Tu diaree albinoasă, zdreanța si cârpă tuturor. De cand morții lu curva aia proasta de mă-ta iti permiți sa vorbești despre mine, pres de țigani si cocalari infecți, slobozita sDracuVezi ce tu ți-ai căutat.o cu .ine acu multe luni cand fără minima conversație te.ai luat de mine sa imi urăști moartea.Si ce,i in garu ma.tii de lepăda ca am poze de storfet in haine de produs cu tot cu moaca aia constipata si le trimit pe pont cancann nu le piste, pe forum, cu pozeleu micușor si gabrieliti de pe fbNici scuipată in fata nu meriti cârpă de cioreti 1 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 S-a futut și topicul asta de mâncare =)) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Pisicuts , când vin la Oradea , și asta va fi curând , te fut in draci !!! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2018 Pisicuts , aștept halvaua când vin la Oradea :) tanya iti dau halva cand vii la oradea sa moara rozkendra de necaz :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 tanya iti dau halva cand vii la oradea sa moara rozkendra de necaz :)) Mmm... abia aștept ! =))))))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Mai se gaseste la kaufland meniu de mici ? 2
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 22, 2018 tanya iti dau halva cand vii la oradea sa moara rozkendra de necaz :)) Ok. Prea bine :) așteaptă.te la suveniruri cu minevypus si ciocan. Nu ca nu as avea pofta sa ii fut ceea ce nu simt cu tine niciodatăa da si ești părăsit.si privat si plec si de pe forum :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Mai se gaseste la kaufland meniu de mici ?Vrei sa ma uit mâine ? Ca am drum pe acolo :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Rozico Vypuss e mai frumos ca Bogdi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Vrei sa ma uit mâine ? Ca am drum pe acolo :)Sa-mi zici si cat costa
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2018 Ok. Prea bine :) așteaptă.te la suveniruri cu minevypus si ciocan. Nu ca nu as avea pofta sa ii fut ceea ce nu simt cu tine niciodatăa da si ești părăsit.si privat si plec si de pe forum :) 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 Mai se gaseste la kaufland meniu de mici ? Nu, doar de mari. 5
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 22, 2018 Rozico Vypuss e mai frumos ca BogdiTrue dat. Si e loial, e prieten implicat activ, e bărbat in adevăratul sens al cuvântul si s uze are pulă Omu nu tijă. U ii plac gunoaiele. Si per total are coaie. Stiu cum arata Vyp, Mari :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Șoc și groaza. Pisicuts e însurat =)) Eu știu cine se va sinucide :P
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 22, 2018 Ma pis pe tine ca de obicei
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 Șoc și groaza. Pisicuts e însurat =)) Eu știu cine se va sinucide :P Știam de mult :))) Bby, bye bye :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Știam de mult :))) Bby, bye bye :*Byee :*O sa îmi lipsești , pe bune :(
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 Byee :*O sa îmi lipsești , pe bune :(Mâine la ora 13 sunt la birou :)) Pup you :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Mâine la ora 13 sunt la birou :)) Pup you :*Ma suniii :*
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 22, 2018 Sunteți niste ștoarfe vomite si /sau cacate pe cur. Cine se sinucide? Eu care am dat flit la maxim 3 zile si cam de 3 ori pe zi unui cocalar pârlit. Ok..oi fi pierdut mult timp in preajma lui, dar nu mi-a tras.iO la mwe si nu m-a vândut cum faceți voi cu iubi :laugh2Laicelor! Si eu chiar am opțiuni! Muuulte! Si nu de o oraTărănci tâmpe cocalwrese :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 :)Buni ăștia Umpli mațu cu 5 lei =))
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 22, 2018 ...si cand ti-or mai ramas friptura si niste cartofi din tava si-a doua zi dimineata-i duminica, iar famelia-i plecata la tara si esti home alone, ce sa incropesti la un brunch asa, burlacesc? Hm... daca esti oleaca snob si vrei sa te exprimi pretentios, leftover steak sandwich.Sau, daca vrei s-o zici pe-aia dreapta, pită prăjîtă cu ce s-o mai găs't p'în frigider :) IMGP6926-i.jpg Ce bine ca ai inceput sa postezi iar aici, ti-am zis ca te iubesc? :) 1
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 22, 2018 Reteta asta nu stiu de unde e in familie, pare sa-si traga originea din vremurile din comunism cand trageai de curea, si faceai de mancare din orice. Poate e supa ceea mai ieftina ce o stiu, nu are altceva decat ulei, ceapa, gris, boia dulce , sare, apa si un pic de vegeta. Cateodata o mai fac cand ne e pofta de o supa, chiar daca e de fapt aproape un nimic, dar e un nimic bun la gust Nu pun taitei sau alte chestii de genul in ea, ca grisul ii da o consistenta mai groasa. Dupa ea felul doi merge ceva mai consitent 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 22, 2018 Reteta asta nu stiu de unde e in familie, pare sa-si traga originea din vremurile din comunism cand trageai de curea, si faceai de mancare din orice. Poate e supa ceea mai ieftina ce o stiu, nu are altceva decat ulei, ceapa, gris, boia dulce , sare, apa si un pic de vegeta. Cateodata o mai fac cand ne e pofta de o supa, chiar daca e de fapt aproape un nimic, dar e un nimic bun la gust Nu pun taitei sau alte chestii de genul in ea, ca grisul ii da o consistenta mai groasa. Dupa ea felul doi merge ceva mai consitent Buna Cassy ce faci cum te mai simti ? :) 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum