justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 4, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 4, 2015 Picoane si Ticutza, m-ati terminat! Curând mă întorc pe meleagurile natale si pun eu la dispozitie locatia si ingredientele iar voi gatiti. Spuneti ce aveti de gând sa preparati sa comandam si vinul. Moama, ce dor de casa mi s-a facut!pai si pe mn unde ma lasi? AI UITAT DE MN?? Ciorba de SUBurtaFriptura de porc cu sos de mustarPiure de castane cu friscaMeniu a la `gabi` si lista poate continua 14 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 pai si pe mn unde ma lasi? AI UITAT DE MN?? Ciorba de SUBurtaFriptura de porc cu sos de mustarPiure de castane cu friscaMeniu a la `gabi` si lista poate continua Iar dai din casa? 1 4 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 pai si pe mn unde ma lasi? AI UITAT DE MN?? Ciorba de SUBurtaFriptura de porc cu sos de mustarPiure de castane cu friscaMeniu a la `gabi` si lista poate continua in sfarsit... 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 4, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 4, 2015 Iar dai din casa?ma laudam oleaca si io 8 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 ma laudam oleaca si io Treaba ta,saptamana asta mananc la carciuma 1 4 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 ma laudam oleaca si io just...love 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 să mă bag...să nu mă bag ???....)la atâta potol băgați si niște băutură ca va sta în gât mâncarea...)) PS. ce vin se recomandă la fasole??? Dacă am timp pun și eu poze diverse cu și despre mâncare... PS.2 și o manea ca se supăra boss-u'...De la tine am invatat meserie si a ma desfata 6 4 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 4, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 4, 2015 Niste cartofi (de-ai nostri) + cartofi dulci (sweet potatoes) + napi + broccoli + masline + bucati de branza Brie + ceva sos alb cu smantana, + cascaval de casa ras pe deasupra, totul bagat la cuptor.O sa-i placa lui lopix, I guess , dar nu, sorry, nu-s chiar vegetarian; mai mananc si carne, doar uneori ma apuca... 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 pai si pe mn unde ma lasi? AI UITAT DE MN?? Ciorba de SUBurtaFriptura de porc cu sos de mustarPiure de castane cu friscaMeniu a la `gabi` si lista poate continua :yummy piuree de castane.... imi faci o pofta la ora asta 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Niste cartofi (de-ai nostri) + cartofi dulci (sweet potatoes) + napi + broccoli + masline + bucati de branza Brie + ceva sos alb cu smantana, + cascaval de casa ras pe deasupra, totul bagat la cuptor.O sa-i placa lui lopix, I guess , dar nu, sorry, nu-s chiar vegetarian; mai mananc si carne, doar uneori ma apuca... IMGP0070_resize.jpgmamamamamamama.... nu mai am puncte, iti dau maine , arata SSUUUPPERR ! :clapp 2 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 Niste cartofi (de-ai nostri) + cartofi dulci (sweet potatoes) + napi + broccoli + masline + bucati de branza Brie + ceva sos alb cu smantana, + cascaval de casa ras pe deasupra, totul bagat la cuptor.O sa-i placa lui lopix, I guess , dar nu, sorry, nu-s chiar vegetarian; mai mananc si carne, doar uneori ma apuca... Si io care vroiam sa te intreb unde e carnea,dar m-am lecuit 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Motane arhiveaza topingu' asta............. plm am slabit si io vreo 3 kile......acu' ce fac ? 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Motane arhiveaza topingu' asta............. plm am slabit si io vreo 3 kile......acu' ce fac ?Pei le pui la loc 6 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Pei le pui la loc Io zic sa termenati cu d'astea........... 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 5, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 5, 2015 buna dimineata pofticiosilor sa incepem ziua cu ceva dulce foietaj cu mere sau mai bn zis mere cu foietaj desertul copilariei orez cu lapte si `toping de capsuni ` foietaj cu carne si coi umplut 16 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Iunie 5, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 5, 2015 Niste cartofi (de-ai nostri) + cartofi dulci (sweet potatoes) + napi + broccoli + masline + bucati de branza Brie + ceva sos alb cu smantana, + cascaval de casa ras pe deasupra, totul bagat la cuptor.O sa-i placa lui lopix, I guess , dar nu, sorry, nu-s chiar vegetarian; mai mananc si carne, doar uneori ma apuca... arata bine dar lipseste din ea cotletu de porc cum lipsesc lautarii de la petrecere 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 arata bine dar lipseste din ea cotletu de porc cum lipsesc lautarii de la petrecereCe arogant ai devenit ............. vorbesti doar cu cine vrea pula ta.................. 5 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2015 Ce arogant ai devenit ............. vorbesti doar cu cine vrea pula ta.................. Cu mine vorbește doar pă whatsapp Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 5, 2015 De la tine am invatat meserie si a ma desfata pacat ca te-ai stricat pe traseu...))))))))) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 arata bine dar lipseste din ea cotletu de porc cum lipsesc lautarii de la petrecerePai e mancare vegetariana, bre n-auzi ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 pacat ca te-ai stricat pe traseu...)))))))))M-am reabilitat flacau cuminte nu vezi Peseu: maine plec pe garla, ma duc acum sa schimb guta pe mulinete 6 4 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 5, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 5, 2015 pai si pe mn unde ma lasi? AI UITAT DE MN?? Ciorba de SUBurtaFriptura de porc cu sos de mustarPiure de castane cu friscaMeniu a la `gabi` si lista poate continua Cum sa uit de tine!!!???? Uite cu ce te astept 4 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 5, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 5, 2015 arata bine dar lipseste din ea cotletu de porc cum lipsesc lautarii de la petrecereIa de aici motane. Este bine ales cadrul ... natural? 5 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Aoileu, te ingrasi doar cand te uiti la bunatatile astea compuse din pixeli :yummy http://funnyand.com/wp-content/uploads/2014/09/Angry-Cat-Meme.jpg 3 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2015 Pasarica la gratar,Floci la saramura,Compot di puta,pofta buna. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum