Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Mamaaaa, ce m-ai luat. Ai ochii albastri cumva? :P

Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. :( Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata.  :laugh2

E o zona de oameni cu gusturi rafinate, ce plm!
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te rog frumos...este o zona cu tei. Este o zona verde, cea mai verde din Bucuresti. Unde in Bucuresti mai exista cinema 4dx, huh?!? =)) 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. :( Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata. :laugh2

Cunosc carnea lor de gratar :) sa nu uitam ca sunt nascut si crescut in capatul lui 14 :)

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Nu da vaca ca ala nu e bun, mai bine da capra neagra.

as avea nevoie si eu de o capra mai mica sa ma relaxeze intre sesiuni, nu am preferinta de culoare. ai? cine ma poate ajuta

• Oras:pretutindeni
Postat

Dă cinci-şase zile şi ceva mănânc numa' fructe dă mare....am slăbit două kile opt sute şi ceva dă grame.....nici dă limbi nu-mi arde, dă pula-n pizdă nici pomeneală :(

Plm, ca şi un semnal dă alarmă: fără ceafă dă porc, scăricică şi alte cheştii d-astea dă dulce, sexul e pustiu...fad.... :(

• Like 5
  • Oras:București
Postat

Dă cinci-şase zile şi ceva mănânc numa' fructe dă mare....am slăbit două kile opt sute şi ceva dă grame.....nici dă limbi nu-mi arde, dă pula-n pizdă nici pomeneală :(

Plm, ca şi un semnal dă alarmă: fără ceafă dă porc, scăricică şi alte cheştii d-astea dă dulce, sexul e pustiu...fad.... :(

=)) din contră, fructele de mare sunt afrodiziac....am niște pisică dă mare, vrei?! :)))
  • Like 1
Postat

Pieptu' dă porc să pune ?

Dacă porcul înoată :)))

Postat

=)) din contră, fructele de mare sunt afrodiziac....am niște pisică dă mare, vrei?! :)))

Niste piept da la tine as servi si io umpicut.

Postat

as avea nevoie si eu de o capra mai mica sa ma relaxeze intre sesiuni, nu am preferinta de culoare. ai? cine ma poate ajuta

Vrei sa stai cu capra intre sesiuni? Nu, mai bine, stai direct capra?

• Like 1
Postat

Vrei sa stai cu capra intre sesiuni? Nu, mai bine, stai direct capra?

da, ca imi plac capritele si as urmari-o cu topaie si m-as juca si eu cu ea.  oare reusesc sa o dresez sa stea cuminte cat am sesiuni sau mi se urca in cap la propriu. de trimis singura la pascut printre blocuri nu pot ca mi-o prind astia si-o manca. mi-ar placea din rasa asta eu sa o sar de dupa un colt si ea sa pice in cap :))))

Postat

Daca platesti bine, poate te pun io in legatura cu un traficant de capre.

asa facem dar adu una din asta care se sperie si lesina.  :*

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. :( Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata. :laugh2

pantelimonu petrece
Postat

da, ca imi plac capritele si as urmari-o cu topaie si m-as juca si eu cu ea. oare reusesc sa o dresez sa stea cuminte cat am sesiuni sau mi se urca in cap la propriu. de trimis singura la pascut printre blocuri nu pot ca mi-o prind astia si-o manca. mi-ar placea din rasa asta eu sa o sar de dupa un colt si ea sa pice in cap :))))

Ieşi fă-n poola mea pă topingele tele, beleaua dreaq :)

• Oras:Back home
Postat

Si-un pet da bere in spatilii blocului langa precini ... ha ? Ce zici maestre ? ... o merje ... ???

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Si-un pet da bere in spatilii blocului langa precini ... ha ? Ce zici maestre ? ... o merje ... ???

Nene, când plaşerea-i mare, bei şi pă şina dă traNvai, după blocurili gri, sus pă bloc....plm, merjeeeeeeeeeeee :))))

Postat

Nene, când plaşerea-i mare, bei şi pă şina dă traNvai, după blocurili gri, sus pă bloc....plm, merjeeeeeeeeeeee :))))

Daaaa .. o scaricica merje ? varu Pla... sa fie si el, normal ! Saluta-l din partea mea ... respecte pt amandoi !

• Minus 3

Postat

Daaaa .. o scaricica merje ? varu Pla... sa fie si el, normal ! Saluta-l din partea mea ... respecte pt amandoi !

Fără Pla...viața e pustiu ;)

Respecte făr' de număr ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...