no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 17, 2015 Mamaaaa, ce m-ai luat. Ai ochii albastri cumva? Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata. E o zona de oameni cu gusturi rafinate, ce plm!
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Te rog frumos...este o zona cu tei. Este o zona verde, cea mai verde din Bucuresti. Unde in Bucuresti mai exista cinema 4dx, huh?!?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 E o zona de oameni cu gusturi rafinate, ce plm!Subscriu, mă şi jur...poate să mor 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Mamaaaa, ce m-ai luat. Ai ochii albastri cumva? Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata. Cunosc carnea lor de gratar sa nu uitam ca sunt nascut si crescut in capatul lui 14 4 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Nu da vaca ca ala nu e bun, mai bine da capra neagra.as avea nevoie si eu de o capra mai mica sa ma relaxeze intre sesiuni, nu am preferinta de culoare. ai? cine ma poate ajuta
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Subscriu, mă şi jur...poate să mor Stiam eu ca am pe cine sa ma bazez.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Dă cinci-şase zile şi ceva mănânc numa' fructe dă mare....am slăbit două kile opt sute şi ceva dă grame.....nici dă limbi nu-mi arde, dă pula-n pizdă nici pomeneală Plm, ca şi un semnal dă alarmă: fără ceafă dă porc, scăricică şi alte cheştii d-astea dă dulce, sexul e pustiu...fad.... 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Stiam eu ca am pe cine sa ma bazez. Întotdeauna 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 17, 2015 Dă cinci-şase zile şi ceva mănânc numa' fructe dă mare....am slăbit două kile opt sute şi ceva dă grame.....nici dă limbi nu-mi arde, dă pula-n pizdă nici pomeneală Plm, ca şi un semnal dă alarmă: fără ceafă dă porc, scăricică şi alte cheştii d-astea dă dulce, sexul e pustiu...fad.... din contră, fructele de mare sunt afrodiziac....am niște pisică dă mare, vrei?! )) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Pieptu' dă porc să pune ? 2
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 17, 2015 Pieptu' dă porc să pune ?Dacă porcul înoată ))
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 17, 2015 Ceafa da peste cica e cea mai tare. Asa mi-a zis mie excortele. 2
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 17, 2015 din contră, fructele de mare sunt afrodiziac....am niște pisică dă mare, vrei?! ))Niste piept da la tine as servi si io umpicut.
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 17, 2015 as avea nevoie si eu de o capra mai mica sa ma relaxeze intre sesiuni, nu am preferinta de culoare. ai? cine ma poate ajutaVrei sa stai cu capra intre sesiuni? Nu, mai bine, stai direct capra? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Vrei sa stai cu capra intre sesiuni? Nu, mai bine, stai direct capra?da, ca imi plac capritele si as urmari-o cu topaie si m-as juca si eu cu ea. oare reusesc sa o dresez sa stea cuminte cat am sesiuni sau mi se urca in cap la propriu. de trimis singura la pascut printre blocuri nu pot ca mi-o prind astia si-o manca. mi-ar placea din rasa asta eu sa o sar de dupa un colt si ea sa pice in cap )))
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 17, 2015 Daca platesti bine, poate te pun io in legatura cu un traficant de capre.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Daca platesti bine, poate te pun io in legatura cu un traficant de capre.asa facem dar adu una din asta care se sperie si lesina.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 17, 2015 Mamaaaa, ce m-ai luat. Ai ochii albastri cumva? Am fost dupa coaste dar nu mai erau, am ajuns prea tarziu. Se pare ca Pantelimonul, Balta Alba si Titanul mananca coaste sambata. pantelimonu petrece
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 pantelimonu petreceLa restaurant la Makedonu', viitoru' premar....se ştieeeee
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 da, ca imi plac capritele si as urmari-o cu topaie si m-as juca si eu cu ea. oare reusesc sa o dresez sa stea cuminte cat am sesiuni sau mi se urca in cap la propriu. de trimis singura la pascut printre blocuri nu pot ca mi-o prind astia si-o manca. mi-ar placea din rasa asta eu sa o sar de dupa un colt si ea sa pice in cap ))) Ieşi fă-n poola mea pă topingele tele, beleaua dreaq
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 17, 2015 Dă cinci-şase zile şi ceva mănânc numa' fructe dă mare....am slăbit două kile opt sute şi ceva dă grame.....nici dă limbi nu-mi arde, dă pula-n pizdă nici pomeneală Plm, ca şi un semnal dă alarmă: fără ceafă dă porc, scăricică şi alte cheştii d-astea dă dulce, sexul e pustiu...fad.... Si-un pet da bere in spatilii blocului langa precini ... ha ? Ce zici maestre ? ... o merje ... ??? 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Si-un pet da bere in spatilii blocului langa precini ... ha ? Ce zici maestre ? ... o merje ... ???Nene, când plaşerea-i mare, bei şi pă şina dă traNvai, după blocurili gri, sus pă bloc....plm, merjeeeeeeeeeeee )))
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 17, 2015 Nene, când plaşerea-i mare, bei şi pă şina dă traNvai, după blocurili gri, sus pă bloc....plm, merjeeeeeeeeeeee ))) Daaaa .. o scaricica merje ? varu Pla... sa fie si el, normal ! Saluta-l din partea mea ... respecte pt amandoi ! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Daaaa .. o scaricica merje ? varu Pla... sa fie si el, normal ! Saluta-l din partea mea ... respecte pt amandoi !Fără Pla...viața e pustiu Respecte făr' de număr
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum