trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 In .ro. Da' eu sunt .. remoteAm înțeles Bagă un pemeu şi-ți bag un butoiaş la autocar la urgență 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Octombrie 30, 2015 Am înțeles Bagă un pemeu şi-ți bag un butoiaş la autocar la urgență Vine in weekend un amic cu rezervele strategice. Plus niste pastrama de berbec, carnati, mici si slana. Dar sa stii ca te tin minte pentru data viitoare. 4 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Vine in weekend un amic cu rezervele strategice. Plus niste pastrama de berbec, carnati, mici si slana. Dar sa stii ca te tin minte pentru data viitoare.Să le mâncați sănătoşi 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 30, 2015 Vine in weekend un amic cu rezervele strategice. Plus niste pastrama de berbec, carnati, mici si slana. Dar sa stii ca te tin minte pentru data viitoare. sa faci boala de n-oi pune poze cu pachetu'stii ca eu cu asta de mai sus suntem dibaci på asa ceva. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 sa faci boala de n-oi pune poze cu pachetu'stii ca eu cu asta de mai sus suntem dibaci på asa ceva. hai ca va scot eu la un platou 3 4
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Octombrie 30, 2015 Mi-ati facut pofta,nu am varza murata,abia am bagat la butoi,dar am fierto intai in bors si a iesit cum trebuie 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Ga'mi-as picioru ! Nu mai intru aici, ca dau in boli.... :no2 :no2 :yummy 1
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 30, 2015 Mi-ati facut pofta,nu am varza murata,abia am bagat la butoi,dar am fierto intai in bors si a iesit cum trebuiepfuu , no ia sa faci si pe joi seara o portie (la ora 9 trec prin BV -gara) sta trenu vreo 15 min numa bn le pot degusta 3
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 coaste de miel la gratar udate cu mult vinut MORTACIUNI ) 1 1
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 o clasica pastramioara de oaie multumiri lui The Godfather pentru calitatea carnii HOIT ! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 HOIT !Tu esti prost ? sau idiot ? du-te in plm de aici pe la trollingul vostru... Mars de aici jegosule. 3 4
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Tu esti prost ? sau idiot ? du-te in plm de aici pe la trollingul vostru... Mars de aici jegosule.Sa-mi sugi cardanu' de cacat cu ochi ce mananci hoituri si mortaciuni !!!!! 1 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Octombrie 30, 2015 Incetati va rog, e alegerea fiecaruia ce mananca; daca tu nu mananci carne nu inseamna ca alegerile celorlalti sunt gresite, nu ai nici un drept sa-i judeci sau sa incerci sa-i convingu ca fac alegeri gresite sau ca ale tale sunt mai bune. 2 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Sa-mi sugi cardanu' de cacat cu ochi ce mananci hoituri si mortaciuni !!!!!Si ce sa faca? Sa le manance de vii.
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 30, 2015 Sa le manance cum vrea si ce vrea, treaba lui, dar arata naspa rau 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Octombrie 30, 2015 http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/438967/resized_broccoli-meme-generator-how-can-you-tell-when-someone-s-a-vegan-don-t-worry-they-ll-let-you-know-about-it-d4622f.jpg 5 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 30, 2015 http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/438967/resized_broccoli-meme-generator-how-can-you-tell-when-someone-s-a-vegan-don-t-worry-they-ll-let-you-know-about-it-d4622f.jpg sa pasca cacaprele 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 sa pasca cacaprelesi tu esti lesinat dupa d'astea .......... 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 30, 2015 si tu esti lesinat dupa d'astea .......... bucatzile e viata mea
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 MORTACIUNI )mancameai pula ca e vie 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 cineva foarte special a gătit un pește bun și un desert la fel de bun.te pup bebeluș. urmează piticel
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 30, 2015 Oua umplute Alta mancare care dpdv al retetelor, se aseamana cu gaura churului (© V-Ships) - adica, fiecare are cate una... nici macar eu nu-s consecvent, tot incerc din cand in cand variante noi. Ca idee: - ouale se fierb tari - acu' am avut si de gaina, si de prepelita; alea de prepelita-s mai migalos de prelucrat ca-s mici, iar galbenusul e mai incolor decat al celor de gaina, da-s cel putin la fel de gustoase, si - zic unii - mai sanatoase/hranitoare;- se baga imediat sub apa cat mai rece; daca ai rabdare, le crapi putin coaja, bagandu-le dupa aia inapoi in apa; vor fi mai usor de curatat...;- se curata si se taie cu grija in jumatati; jumatatile de albusuri se insira pe farfurii, platouri etc, galbenusurile se pun intr-un bol incapator;- se prepara separat uMpic® de maioneza (nu insist si aici cu detalii, o face fiecare cum il taie capu'...);- peste galbenusuri se adauga: niste pateu, putina maioneza, sare, piper (important! macar putin!) - si se amesteca bine;- se umplu jumatatile de albus cu maglavaisul descris anterior si se acopera cu maioneza (personal, maioneza cu care le acopar prefer sa o amestec cu putina smantana; o mai subtiaza si o face putin mai "light"...) Si complementar, mini-salata de cartofi - iei cateva oua de prepelita pe care ai obosit sa le tot tai si te scarpini in cap ce sa faci cu ele;- pui ochii pe un cartof fiert care ti-a ramas de mai devreme, cand ai facut cartofi frantuzesti - il tai cubulete; - toci o ceapa mica;- scurmi prin frigider sa vezi daca gasesti pe undeva niste masline (eu am fost norocos);- amesteci totul intr-un bol si pui deasupra niste maioneza, din care, ca baiat prevazator ce esti, faci totdeauna mai multa, atunci cand faci oua umplute - te uiti cum arata toate, iti bagi pwla-n el plating si deschizi o bere... 5
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Octombrie 30, 2015 Oua umpluteImi ploua in gura, pofta mare. Puncte maine 3 3
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 30, 2015 Oua umplute Alta mancare care dpdv al retetelor, se aseamana cu gaura churului (© V-Ships) - adica, fiecare are cate una... nici macar eu nu-s consecvent, tot incerc din cand in cand variante noi. Ca idee: - ouale se fierb tari - acu' am avut si de gaina, si de prepelita; alea de prepelita-s mai migalos de prelucrat ca-s mici, iar galbenusul e mai incolor decat al celor de gaina, da-s cel putin la fel de gustoase, si - zic unii - mai sanatoase/hranitoare;- se baga imediat sub apa cat mai rece; daca ai rabdare, le crapi putin coaja, bagandu-le dupa aia inapoi in apa; vor fi mai usor de curatat...;- se curata si se taie cu grija in jumatati; jumatatile de albusuri se insira pe farfurii, platouri etc, galbenusurile se pun intr-un bol incapator;- se prepara separat uMpic® de maioneza (nu insist si aici cu detalii, o face fiecare cum il taie capu'...);- peste galbenusuri se adauga: niste pateu, putina maioneza, sare, piper (important! macar putin!) - si se amesteca bine;- se umplu jumatatile de albus cu maglavaisul descris anterior si se acopera cu maioneza (personal, maioneza cu care le acopar prefer sa o amestec cu putina smantana; o mai subtiaza si o face putin mai "light"...) IMG_1333.jpg IMG_1336.jpg Si complementar, mini-salata de cartofi - iei cateva oua de prepelita pe care ai obosit sa le tot tai si te scarpini in cap ce sa faci cu ele;- pui ochii pe un cartof fiert care ti-a ramas de mai devreme, cand ai facut cartofi frantuzesti - il tai cubulete; - toci o ceapa mica;- scurmi prin frigider sa vezi daca gasesti pe undeva niste masline (eu am fost norocos);- amesteci totul intr-un bol si pui deasupra niste maioneza, din care, ca baiat prevazator ce esti, faci totdeauna mai multa, atunci cand faci oua umplute - te uiti cum arata toate, iti bagi pwla-n el plating si deschizi o bere... IMG_1339.jpg IMG_1341.jpgmanca ti as OOle tale , pfuu ce pofta mi amu, maine sigur fac si io :clapp 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum