yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 spanac cu carnati boieresti,
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 2, 2015 tu ai 2 perechi de OO? vreau si io Ceeeee, are doua in minus ?
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 mancameai pula ca e viesa ti-o manance ma-ta, moarta ! 1
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Noiembrie 3, 2015 Azi placinta de dovleac,maine-o p.z.. peste cap 🎃👻🔞 2
prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Postat Noiembrie 3, 2015 Multumiti lui Dumnezeu inainte si dupa masa.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 3, 2015 Ca tot ma acuzau unii confrati ca din mancarurile mele cam lipseste uneori carnea, ei uite ca din cand in cand imi fac si eu de cap Un fel de GULAŞ:(evident ca 90% din farmecul mancarii asteia ar fi s-o faci in aer liber, la ceaun; dar ocupat cum am fost eu in ultima vreme, ce sa-i fac daca m-a lovit pofta? Those are the conditions that prevail...) - tocat o ceapa zdravana, pus la calit in putin ulei;- tocat feliute un morcov, adaugat peste ceapa;- cautat niste carnuri; gasit niste carnati cu sunca, niste kaiser, suplimentat cu niste bucatele din "rezerva federala": carne de porc fripta, pusa la pastrat in untura - ras untura de pe ea (optional se poate pastra, mie nu-mi place), taiata felii dimpreuna cu restul, adaugat in oala la calit;- zvarlit aprox. 1 lingura de boia dulce (optional se poate si iute, eu azi n-am avut chef de artificii la WC) si amestecat bine;- bagat acolo vreo 6-7 cartofi medii, in prealabil curatati si taiati cuburi;- stins cu vreo 2-3 linguri de bulion + apa cat sa acopere tot amestecul;- adaugat: cativa catei de usturoi (tocati sau zdrobiti), un praf de cimbru, 1-2 foi de dafin, cate-un praf de sare + piper (si/sau alte condimente, fiecare cu gusturile lui);- lasat la foc mic pana sunt fierti cartofii, gustat, ajustarea finala de sare + piper si... cam atat. In mod ideal se serveste cald, cu paine cat mai proaspata, muraturi, eventual uMpic® de ceapa rosie. Inainte de-a lua cu polonicul sa pui in fiecare farfurie, se invarte in el de 2-3 ori, sa se omogenizeze si sa nu pui prea multa grasime, care normal, se ridica deasupra in oala. 12
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 uMpic®Mie asta cu marca inregistrata mi-a facut pofta 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 Ca tot ma acuzau unii confrati ca din mancarurile mele cam lipseste uneori carnea, ei uite ca din cand in cand imi fac si eu de cap Un fel de GULAŞ:(evident ca 90% din farmecul mancarii asteia ar fi s-o faci in aer liber, la ceaun; dar ocupat cum am fost eu in ultima vreme, ce sa-i fac daca m-a lovit pofta? Those are the conditions that prevail...) - tocat o ceapa zdravana, pus la calit in putin ulei;- tocat feliute un morcov, adaugat peste ceapa;- cautat niste carnuri; gasit niste carnati cu sunca, niste kaiser, suplimentat cu niste bucatele din "rezerva federala": carne de porc fripta, pusa la pastrat in untura - ras untura de pe ea (optional se poate pastra, mie nu-mi place), taiata felii dimpreuna cu restul, adaugat in oala la calit;- zvarlit aprox. 1 lingura de boia dulce (optional se poate si iute, eu azi n-am avut chef de artificii la WC) si amestecat bine;- bagat acolo vreo 6-7 cartofi medii, in prealabil curatati si taiati cuburi;- stins cu vreo 2-3 linguri de bulion + apa cat sa acopere tot amestecul;- adaugat: cativa catei de usturoi (tocati sau zdrobiti), un praf de cimbru, 1-2 foi de dafin, cate-un praf de sare + piper (si/sau alte condimente, fiecare cu gusturile lui);- lasat la foc mic pana sunt fierti cartofii, gustat, ajustarea finala de sare + piper si... cam atat. In mod ideal se serveste cald, cu paine cat mai proaspata, muraturi, eventual uMpic® de ceapa rosie. Inainte de-a lua cu polonicul sa pui in fiecare farfurie, se invarte in el de 2-3 ori, sa se omogenizeze si sa nu pui prea multa grasime, care normal, se ridica deasupra in oala. IMG_1357.JPG IMG_1358.JPG IMG_1364.JPGAşa DA, de mâine umbli numai cu noi Stimă!!! 4
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 3, 2015 Ca tot ma acuzau unii confrati ca din mancarurile mele cam lipseste uneori carnea, ei uite ca din cand in cand imi fac si eu de cap Un fel de GULAŞ:(evident ca 90% din farmecul mancarii asteia ar fi s-o faci in aer liber, la ceaun; dar ocupat cum am fost eu in ultima vreme, ce sa-i fac daca m-a lovit pofta? Those are the conditions that prevail...) - tocat o ceapa zdravana, pus la calit in putin ulei;- tocat feliute un morcov, adaugat peste ceapa;- cautat niste carnuri; gasit niste carnati cu sunca, niste kaiser, suplimentat cu niste bucatele din "rezerva federala": carne de porc fripta, pusa la pastrat in untura - ras untura de pe ea (optional se poate pastra, mie nu-mi place), taiata felii dimpreuna cu restul, adaugat in oala la calit;- zvarlit aprox. 1 lingura de boia dulce (optional se poate si iute, eu azi n-am avut chef de artificii la WC) si amestecat bine;- bagat acolo vreo 6-7 cartofi medii, in prealabil curatati si taiati cuburi;- stins cu vreo 2-3 linguri de bulion + apa cat sa acopere tot amestecul;- adaugat: cativa catei de usturoi (tocati sau zdrobiti), un praf de cimbru, 1-2 foi de dafin, cate-un praf de sare + piper (si/sau alte condimente, fiecare cu gusturile lui);- lasat la foc mic pana sunt fierti cartofii, gustat, ajustarea finala de sare + piper si... cam atat. In mod ideal se serveste cald, cu paine cat mai proaspata, muraturi, eventual uMpic® de ceapa rosie. Inainte de-a lua cu polonicul sa pui in fiecare farfurie, se invarte in el de 2-3 ori, sa se omogenizeze si sa nu pui prea multa grasime, care normal, se ridica deasupra in oala. IMG_1357.JPG IMG_1358.JPG IMG_1364.JPGin ardeal se numeste popricaș , il fac si io cu cabanos cateodata.. 8
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 3, 2015 Ca tot ma acuzau unii confrati ca din mancarurile mele cam lipseste uneori carnea, ei uite ca din cand in cand imi fac si eu de cap Un fel de GULAŞ:(evident ca 90% din farmecul mancarii asteia ar fi s-o faci in aer liber, la ceaun; dar ocupat cum am fost eu in ultima vreme, ce sa-i fac daca m-a lovit pofta? Those are the conditions that prevail...) - tocat o ceapa zdravana, pus la calit in putin ulei;- tocat feliute un morcov, adaugat peste ceapa;- cautat niste carnuri; gasit niste carnati cu sunca, niste kaiser, suplimentat cu niste bucatele din "rezerva federala": carne de porc fripta, pusa la pastrat in untura - ras untura de pe ea (optional se poate pastra, mie nu-mi place), taiata felii dimpreuna cu restul, adaugat in oala la calit;- zvarlit aprox. 1 lingura de boia dulce (optional se poate si iute, eu azi n-am avut chef de artificii la WC) si amestecat bine;- bagat acolo vreo 6-7 cartofi medii, in prealabil curatati si taiati cuburi;- stins cu vreo 2-3 linguri de bulion + apa cat sa acopere tot amestecul;- adaugat: cativa catei de usturoi (tocati sau zdrobiti), un praf de cimbru, 1-2 foi de dafin, cate-un praf de sare + piper (si/sau alte condimente, fiecare cu gusturile lui);- lasat la foc mic pana sunt fierti cartofii, gustat, ajustarea finala de sare + piper si... cam atat. In mod ideal se serveste cald, cu paine cat mai proaspata, muraturi, eventual uMpic® de ceapa rosie. Inainte de-a lua cu polonicul sa pui in fiecare farfurie, se invarte in el de 2-3 ori, sa se omogenizeze si sa nu pui prea multa grasime, care normal, se ridica deasupra in oala. IMG_1357.JPG IMG_1358.JPG IMG_1364.JPG te urEsc ! 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 Merdenele cu branza, proaspat scoase din cuptor... 7 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 in ardeal se numeste popricaș , il fac si io cu cabanos cateodata.. eu cu carnati afumati de la parinti 2
Administrator pisicuts Reputație: 114524 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 3, 2015 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 deci prost manci zau, cre ca icre is alea roz din supermarket, pasta de unt cu marar . cred ca fac pachet pt Oradea soon , brrr sa nu uitam seven days cu cola, incerci sa te otravesti singur pesemne..... 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 deci prost manci zau, cre ca icre is alea roz din supermarket, pasta de unt cu marar . cred ca fac pachet pt Oradea soon , brrr sa nu uitam seven days cu cola, incerci sa te otravesti singur pesemne..... Ce-a zis Roz, zau! Mai bine cumperi icre crude si-ti faci tu... Sau le manaci crude decat pline de amidon si sare si coloranti... 6 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Ce-a zis Roz, zau! Mai bine cumperi icre crude si-ti faci tu... Sau le manaci crude decat pline de amidon si sare si coloranti... nu este vb de afisare ori fitza, dar se hraneste din graba nesanatos frumos platou, eu nu consum icre de niciun fel si nici sushi. nu mancam sushi nici in Milano imi hraneam dogul argentinian cu ce primeam de la prieetnii asian cu local specific la caserola 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 nu este vb de afisare ori fitza, dar se hraneste din graba nesanatos frumos platou, eu nu consum icre de niciun fel si nici sushi. nu mancam sushi nici in Milano imi hraneam dogul argentinian cu ce primeam de la prieetnii asian cu local specific la caserolaPai nici eu nu am postat alea de fitze, dar e mai sanatos; Icrele alea ale lui Pisicuts - tarama - au cam 20% icre restul e amidon, ulei, si sare. platoul e facut acum ceva vreme, dar mi-am adus aminte de el cand am vazut poa lui pisic, practic sunt aceleasi ingrediente . Mai putin salamul de Sibiu... Si nu stiu cum nu-ti plac icrele si sushi, as manca non-stop
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Pai nici eu nu am postat alea de fitze, dar e mai sanatos; Icrele alea ale lui Pisicuts - tarama - au cam 20% icre restul e amidon, ulei, si sare. platoul e facut acum ceva vreme, dar mi-am adus aminte de el cand am vazut poa lui pisic, practic sunt aceleasi ingrediente . Mai putin salamul de Sibiu... Si nu stiu cum nu-ti plac icrele si sushi, as manca non-stop nu le sufar si daca simt gust de maioneza in mancare nu mai manc cateva zile, desi eu fac maioneza cand sunt in familie . o fac cu mana mea , eu portionand separat fara.... pot sa manac vegan sa fac singura turtite de toate celalate si sa le dau si gust prin condimente, nu consum produse animale crude ori semicrude. nu din lipsa de vointa, ci pt ca mi se face rau. nu am o problema in a le pregati pt altii. sunt mai putin respingatoare cu sosueile albe dupa ce au stat putin la cuptor gen bechamel la musaca
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 nu le sufar si daca simt gust de maioneza in mancare nu mai manc cateva zile, desi eu fac maioneza cand sunt in familie . o fac cu mana mea , eu portionand separat fara.... pot sa manac vegan sa fac singura turtite de toate celalate si sa le dau si gust prin condimente, nu consum produse animale crude ori semicrude. nu din lipsa de vointa, ci pt ca mi se face rau. nu am o problema in a le pregati pt altii. sunt mai putin respingatoare cu sosueile albe dupa ce au stat putin la cuptor gen bechamel la musacaStai sa notez ca maine-poimaine te invit la masa, sa stiu macar ce sa gatesc Vegan se scrie cu un N sau cu doi?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 3, 2015 icre.jpg bai nene da' mai potoleste-te...
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 bai nene da' mai potoleste-te...Aeleo Jili, credeam ca nu esti prin zona, iertare boierule. 2 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 3, 2015 ce e ma mizeriile astea zici ca stai in cåmin http://www.reactiongifs.com/lol/illK6U.gif 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 3, 2015 Aeleo Jili, credeam ca nu esti prin zona, iertare boierule. cu ce ocazie mesamplastu ala ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Stai sa notez ca maine-poimaine te invit la masa, sa stiu macar ce sa gatesc nu nu manac, supe, ciorbe de orice fel la orice ora, asemenea deserturi. dieta vegetariana ca pt iti mananca mult timp sa gatesti vegan dureaza cate o luna de 2 ori pe an cand fac detox si beau sucuri verzi blenduite si smooties si etc. manac carne iubesc peste si fructele de mare, prefer curcan in loc de pui, oarecum manc si miel, vita imi place in rest orice contine legume si fructe. si porc manc, doar ca daca am de ales si nu sunt invitata si am de unde alege din porc manc doar costite si fierturi care prind aroma de tomate, marar pratrunjel si alte cele. pana acum 2 ani nu consumam porc deloc, acum m-am imprietenit cu ciolan/ fleica.costite /carnaciori toate afumate. si inainte de ele imi place mult toba :D in rest daca imi ai sa pap salate si paste si deserturi nu ma vezi ca plang de foame , desi fac foooarte urat nedormita si nemancata zdravan... stiind cum sunt prefer sa imi iau poseta sa manc in regim de urgenta la restaurant si sa revi fara a indipune pe cineva ca nu e frumos
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 3, 2015 cu ce ocazie mesamplastu ala ?Fu acum vreo luna jumate, in preajma sfarsitului lumii de anul asta; intamplarea face ca m-a vizitat un prieten si am zis sa nu ne prinda sfarsitul lumii nemancati si nebauti...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum