Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Multam. Pai si alea au nori, doar ca intai pui orezul intr-un strat subtire, mai subtire decat la roll-urile normale (pe o folie de plastic udata cu apa ca sa nu se lipeasca), apoi peste orez pui o jumatte de foaie de nori si apoi ingredientele (eu am pus resturile de somon si de ton si niste avocado. Apoi le faci sul iar la sfarsit le dai prin seminte de susan prajite. 

Mersi de detalii :) Nu eram sigur ce reprezinta "picăţelele" inchise la culoare...

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Mersi de detalii :) Nu eram sigur ce reprezinta "picăţelele" inchise la culoare...

Cu placere. Am o carte de bucate despre sushi, daca ramai fara idei scrie-mi si-ti fac scan :). Dar toate sunt la fel, orez cu diferite ingrediente, care mai de care mai interesante. Si mai sunt si modalitati de impachetare diferite, cate 3-4 role mici intr-o rola mai mare etc. Gasesti si pe net. Personal data viitoare vreau sa incerc o excentricitate: somon cu mango.  

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

De obicei varza murata. Amu' stie pewla ce-ai bagat tu in ele.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:fara
Postat

De obicei varza murata. Amu' stie pewla ce-ai bagat tu in ele.  :laugh2

lebeniță murată si gogoșari de ăia iuți...(ciușcă :lol: )harry ie scrie tu corect ca io nu stiu :lol:  :lol: aduse din zona ta ;)

• Like 5
Postat

lebeniță murată si gogoșari de ăia iuți...(ciușcă :lol: ) ie scrie tu corect ca io nu stiu :lol:  :lol: aduse din zona ta ;)

Lubeniță se spune in Oltenia... 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Lubeniță se spune in Oltenia... 

stiu , da harry stie cum se mai zice/scrie la gogosari aia mici

• Like 5
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

lebeniță murată si gogoșari de ăia iuți...(ciușcă :lol: ) ie scrie tu corect ca io nu stiu :lol:  :lol: aduse din zona ta ;)

Ciusca nu-i gogosar ii piparca ! Se pune la murat prin sud in sticle si se extrage cu o scula denumita ciuschelnita !
  • Like 2
Postat

Ciusca nu-i gogosar ii piparca ! Se pune la murat prin sud in sticle si se extrage cu o scula denumita ciuschelnita !

lasă amu că seamănă intre ele ciușca cu piparca  :lol:(ideea e ca îs mai tari ca cili), si in ardeal se pune in bidon de ala de 5 litri :)

• Like 4
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

ciusca(ardei iute)la noi in moldova se pune la otet cu mirodenii(ienibahar,foi de dafin,boabe de piper,etc)...otetul indoit cu apa si se toarna oparit in vasul cu ardei.

• Like 3
Postat

stiu , da harry stie cum se mai zice/scrie la gogosari aia mici

Ecetes csípős almapaprika :)
  • Like 3
  • Minus 5
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Eu asa il mananc mai crocant! :rax2

Vezi ca macrisul e mai bun decat baconul,as indrazni sa spun ca poate ajuta si la #carnirea buzelor:),si de ce nu,la conturarea lor...treaba ta! :)

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...