Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Muschiulet de vita argentinian la gratar cu legume vapeur. In sange.

L-am imperecheat cu un "barbaresco" italian Giuseppe Cortese din 2009, bun dar cam tanar, mai mergea invechit oleaca... Rozico la tine m-am gandit cand l-am ales, zau. 

 

 

post-116092-0-79023300-1448488231_thumb.jpg

  • Like 13
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Muschiulet de vita argentinian la gratar cu legume vapeur. In sange.

L-am imperecheat cu un "barbaresco" italian Giuseppe Cortese din 2009, bun dar cam tanar, mai mergea invechit oleaca... Rozico la tine m-am gandit cand l-am ales, zau. 

 

frumos din partea ta scumpy  :girly

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/ESeOJ9GDXzy1fBr2TwvImMftQCU=/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2933514/Screen_Shot_2015-01-14_at_11.00.20_AM.0.png

l.ai facut cu (crema de box) crema guban sau ai stat pe nimfo si ai uitat de el? :rax2  :hug1

stati.ar in gît porumbu :P ca mi pofta amu :blushing2

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...