Sari la conținut

Andrea 28 ani ofer sex total 200 lei o ora detin locuinta

Postări Recomandate

Postat

ce ai facut colegu? .. mi-ai luat jumatate din recenzia Serenei si ai bagat-o aici?  :laugh2

ps    din ce stiu, Andreea nu presteaza la numar

ps2  analu-i piesă de rezistentă la Andreea :)

Cu recenzia ai dreptate si imi pare rau ca nu am citat autorul.... 

• Oras:Locatie
Postat

Auziti colegi!

D-ra Andrea ne asteapta.

Sa ne filmeze cu o CAMERA ASCUNSA intr o vaza crem/maro asezata pe cuierul de pe hol.

Stati linisti insa, veti iesii bine in film, findca webcamul e indreptat fix spre pat si acopera perfect locul unde i-i dati la buci fetei.

Cateva detali despre locatie: baia in stanga cum intrii in apartament, cuierul pe care este ascunsa camera in dreapta, in fata dreapta un fel de dulap si tvul, in stanga patul, in fata masa cu scaune inalte si geamul.

Cred ca intrebarea este: ce face Andrea cu filmuletele? Le vinde sau sunt pentru eventual santaj? Si sa nu vina sa spuna ca e acolo pentru protectiia ei, ca nu are nevoie sa-si filmeze clienti dezbracati si taman in timpul actului.

• Oras:iasi
Postat

A nu cred ca e vorba de odorizantu de camera nu cred ca ai mai vazut vreodata si te-ai gandit ca te filmez

• Like 1
Postat

Cred ca nici un om sanatos la cap nu s ar fi asteptat ca tu sa recunosti ca i-ti filmezi clientii. Oricum reactiile tale sunt specifice oamenilor care mint si i-mi confirma spusele: usoara panica, tendinta de a l discredita pe cel care acuza si - cel mai important - nu ai negat niciodata ca ai avea camera, ci doar ai intrebat "pentru ce" (detaliu extrem de important pt cunoscatori). Nu o sa intru intr o disputa interminabila cu tine, stiu exact ce am vazut am observat inclusiv sticla/lentila camerei din vaza si modul in care era indreptata exact spre pat.

Eu am facut ce am considerat corect si am avertizat, pana la urma fiecare decide pt el insusi.

Postat

[attachment=368718:148119096470930775187

sa nu te miri cand or incepe clientii tăi sa zâmbească la odorizant

• Like 3
Postat
Sa ne filmeze cu o CAMERA ASCUNSA intr o vaza crem/maro asezata pe cuierul de pe hol.

Nu e crem/maro.

Oricum, oamenii cred ca au mai vazut odorizante ca sa confunde asa ceva cu o vaza.

Postat

Nu incerc nici sa acuz nici sa discreditez pe cineva, totusi incerc sa analizez cumva situatia (pentru ca si eu am vizitat-o pe doamna ...). Consider ca daca si doar DACA ceea ce colegii afirma este adevarat, in caz ca vor iesi la iveala vreodata filmulete atunci Andreea este pasibila de puscarie.

Sincer nu cred si sper sa nu recurga la un astfel de comportament.

Postat

sa nu te miri cand or incepe clientii tăi sa zâmbească la odorizant

Da fac cu mana la odorizant ,iti dai seama ce se amuza pe chestia asta
  • Like 2
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei.

Pana se hotaraste colegul nostru de pe forum, Average Dick, daca se apuca sau nu de ras ca broasca la inundatie la odorizantul Andreei, eu am sa va impartasesc putin din ultima mea intalnire cu domnisoara Andreea ce-a posesoare de odorizante la care vor zambi clientii cand va face fas parfumul cu aroma de Craciun ( caltabos ca a brad miroase si-n padure....nu de alta, da-s satul de conifere ).

Trecand la subiect....noua locatie e in zona Palas, fost cuib de nebunii in care s-au mai perindat si alte domnisoare aici pe forum discutate.

Actiunea a fost simpla si la obiect, Andreea reusind sa fie aceeasi draguta si atragatoare prin costumatiile ei care nu au rezistat prea mult la purtatot si au trebui date jos. Actiunea a inceput cu un oral, primul numar finalizandu-se anal, pe la spate, cu domnisoara urcata pe scaunul inalt. Din pacate al doilea numar nu am reusit sa-l terminam, eu fiind usor obosit si extrem de grabit ( deja eram in intarziere ).

Trecem la note pentru ca asa prevede regulamentul :

- Locatie : 8 - curat, fara miros de tigara, prosop curat, baie curata si dotata cu strictul necesar

- Fizic : 8 - majoritatea de aici o cunoastem pe Andreea dar recunosc ca mi-ar fi placut niste sani mai mari

- Oral : 9

- Normal : 8

- Anal : 9

- GFE : 9 - politicoasa, sociabila

Acestea fiind spuse eu o recomand pe Andreea si revenirea va fi curand.

Pe Andreea o pup iar pe voi, cei de pe forum, va salut prieteneste.

O seara frumoasa.

Stima.

-

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei.

Pana se hotaraste colegul nostru de pe forum, Average Dick, daca se apuca sau nu de ras ca broasca la inundatie la odorizantul Andreei, eu am sa va impartasesc putin din ultima mea intalnire cu domnisoara Andreea ce-a posesoare de odorizante la care vor zambi clientii cand va face fas parfumul cu aroma de Craciun ( caltabos ca a brad miroase si-n padure....nu de alta, da-s satul de conifere ).

Trecand la subiect....noua locatie e in zona Palas, fost cuib de nebunii in care s-au mai perindat si alte domnisoare aici pe forum discutate.

Actiunea a fost simpla si la obiect, Andreea reusind sa fie aceeasi draguta si atragatoare prin costumatiile ei care nu au rezistat prea mult la purtatot si au trebui date jos. Actiunea a inceput cu un oral, primul numar finalizandu-se anal, pe la spate, cu domnisoara urcata pe scaunul inalt. Din pacate al doilea numar nu am reusit sa-l terminam, eu fiind usor obosit si extrem de grabit ( deja eram in intarziere ).

Trecem la note pentru ca asa prevede regulamentul :

- Locatie : 8 - curat, fara miros de tigara, prosop curat, baie curata si dotata cu strictul necesar

- Fizic : 8 - majoritatea de aici o cunoastem pe Andreea dar recunosc ca mi-ar fi placut niste sani mai mari

- Oral : 9

- Normal : 8

- Anal : 9

- GFE : 9 - politicoasa, sociabila

Acestea fiind spuse eu o recomand pe Andreea si revenirea va fi curand.

Pe Andreea o pup iar pe voi, cei de pe forum, va salut prieteneste.

O seara frumoasa.

Stima.

-

Te pup si eu ,sa ai o zi frumoasa!
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Decât poze cu odorizant mai bine puneai o poza cu tine sa ne facem si noi o idee despre modul in care arați.

Postat

Decât poze cu odorizant mai bine puneai o poza cu tine sa ne facem si noi o idee despre modul in care arați.

vrei sa visezi urat?

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Salut camarazi,

Fiind cu treburi prin Iași am hotărât sa trec pe la Andreea, având în vedere recenziile bune postate de voi.

Sunat, stabilit întâlnirea cu 15-20 mine înainte la un ansamblu rezidențial nou, apartamentul foarte curat.

Ea m-a primit cu zâmbetul pe buze, am stat de vb la o țigară, după care am intrat puțin pe la baie sa ma reîmprospătez puțin.

Când ies, ea era în lenjerie intima, ma aștepta în pat.

Bai fraților am tras un futai ca în filme. Deci parca știa exact ce vreau și cum vreau, deși mi-a spus ca are ceva emoții, fiind nou la ea.

Și al 2 lea nr la fel.

Pe departe cea mai buna experienta de pana acum. Acum vreau să-mi fac drumuri mai dese prin Iași.

Note:

Ea: 10. Comunicativa, arata foarte bn.

Locația : 9 arata ok.

Oral: 10 cu dt, umed.

Anal:1000 cum vrei tu și cat vrei tu.

Halat: 200 lei /ora( am stat cam o ora jumate dar nu te grăbește)

RECOMAND!

• Like 6
Postat

Auziti colegi!D-ra Andrea ne asteapta.Sa ne filmeze cu o CAMERA ASCUNSA intr o vaza crem/maro asezata pe cuierul de pe hol.Stati linisti insa, veti iesii bine in film, findca webcamul e indreptat fix spre pat si acopera perfect locul unde i-i dati la buci fetei.Cateva detali despre locatie: baia in stanga cum intrii in apartament, cuierul pe care este ascunsa camera in dreapta, in fata dreapta un fel de dulap si tvul, in stanga patul, in fata masa cu scaune inalte si geamul.Cred ca intrebarea este: ce face Andrea cu filmuletele? Le vinde sau sunt pentru eventual santaj? Si sa nu vina sa spuna ca e acolo pentru protectiia ei, ca nu are nevoie sa-si filmeze clienti dezbracati si taman in timpul actului.

Fenomenal, cata imaginatie pot avea unii. Ai vazut multe filme cu "Bond, James Bond", cand erai mic. Am dreptate ori ba ?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...