Sari la conținut

0730194829

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

MASAJ de relaxare. Maseuza te astept la mine pt un masaj de calitate in conditii de lux. Vin & la hotel. Poze reale, personale. Nu raspund la nr privat/ sms. Program 17-05. Detalii la telefon. Selectiva & serioasa. Universitate, 250 L ora  0730194829

post-57415-0-51485600-1433489721_thumb.jpg

post-57415-0-81060300-1433489721_thumb.jpg

post-57415-0-19246100-1433489722_thumb.jpg

post-57415-0-71401900-1433489722_thumb.jpg

post-57415-0-00621900-1433489723_thumb.jpg

post-57415-0-33131000-1433489723_thumb.jpg

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut . Tocmai ce am plecat de la d-ra Beatrice ( asa s-a recomandat ) . Sunt efectiv entuziasmat : este superba si pe deasupra se fute si incredibil de bine . Combinatia ideala . Multumesc mult pe aceasta cale confratelui : xxxxxxx pt descoperire . Pozele sunt REALE ! Si acum povestea . Cum am vazut anuntul postat , am Sunat - tel inchis ; apoi am revenit in jur de Ora 15 - tel inchis . Sunat la Ora 17.30 si tel suna : a raspuns o voce calda , placuta , cu accent moldovenesc puternic . Mii-a spus la tel direct ca e vorba de companie intima : oral posibil si nepro daca Igiena corespunde , normal pro , FK inclus . Halat : 250 1 fin ; 400 - 1 h , 2 fin . Am optat pt prima varianta . Am zis n-o cunosc , sa nu ma prajesc . Oricum , daca nu era fata din poze , in 30 sec plecam . Zic perfect si ma programez in 30 min . Locatia este intr-adevar centrala , la Universitate , in cadrul unui salon de Masaj - Luna Massage . Primesc detaliile , urc si deschide usa Beatrice : deci fata este WAU - superba , ochi mari , frumosi , inalta in jur de 1.70 , cam 58 kg ,exact ce vedeti in poze . Ce nu vedeti sunt sanii , nr 4 , naturali , cu niste sfarcuri superbe . M-a primit toata un Zambet , m-a luat de mana si m-a introdus intr-o camera speciala pt fut . Se pare ca salonul este impartit si pt doritorii de Masaj si pt fut . Camera superba , super curata , muzica in surdina , cada de hidromasaj unde faci dus , prosop impecabil in tipla , geluri de dus din belsug - nota 10 + .. Mi-a cerut banii inainte , am achitat , si am trecut la dus . Apoi a revenit si Beatrice intr-un capotel . Am inceput direct cu FK furibund , intretinut si de ea , apoi m-a impins pe spate pe saltea si a inceput cu saruturri pe gat, piept si a inceput un oral nepro ( Igiena mea a corespuns ) superb , DT aproape reusit , lins pula , limbi pe oo la greu supt si lins pula , o nebunie . M-am excitat puternic , am asezat-o pe ea pe spate , am incepu sa o sarut frenetic , sa-I sarut sanii superbi si am inceput sa o ling adanc in pizda . Aici s-a rupt filmul : s-a udat maxim , gemete la greu ( traieste momentul ) , am intors-o in 69 si parca suge si mai bine pula asa . Dupa alte cateva min , simtind ca nu mai rezist , Imi monteaza un prez si incep s-o fut in misionar . Pompez la greu , si cu limba in gura ei , finalizez in cauciuc . Mi-a placut maxim ! Foarte pasionala fata . Pentru mine , alaturi de Ckaudia 6969 , Beatrice este descoperirea anului 2015 ! Atentie - mi-a spus ( acum nu stiu daca e sau nu Adevarat , dar eu doar informez ) ca mai sta in acest salon doar cateva zile , maxim o saptamana si pleaca . Personal , va sfatuiesc sa nu o ratati . Eu deja mm-am programat pt next week . Este drept ca este mai scumpa decat media pietei ,dar eu zic ca merita investitia . Notele ; Locatia - 10 + ; Fata - 10 , superba ; Corp - 10 , nu este slaba , Adica skinny , nu este grasa ( ca altfel nu Ramaneam - nu Imi plac graseke ) , este numai buna ; Sani - 10 , mari si naturali ; Oral - 10 , umed , adanc , nepro ; Normal - 10 , se implica , ii place , stramta ! ; Igiena - 10 + ; FK - 10 . Halat mentionat mai sus . P.S pentru confratele Codered - mergi cu incredere , nu vei regreta . O zi buna va doresc !

• Like 12
  • Oras:Univers
Postat

Doua nedumeriri am si eu...

1. Sunat la d-soara cu pricina pentru o rezervare peste doua saptamani, nefiind in Bucuresti momentan eu si din discutie d-soara a precizat clar ca nu pleaca nicaieri.

2. D-soara a spus ca nu sunt pozele ei, dar e mai draguta in realitate.

Si sunt sigur ca am sunat la numarul din topic...asa ca se cam contrazice ce spu tu cu ce spune d-soara. Zic si eu....doar sunt nedumerit. :)

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Salut Mr. Luck . La punctul 1 - mie asa mi-a spus ca mai sta in acel salon maxim 1 saptamana si pleaca ( am specificat si in recenzie , a fost doar un info pt colegi ) . Daca a fost strategie de marketing sau altceva , nu stiu si nu ma intereseaza . In ceea ce priveste punctul 2 , raman la Parerea ca pozele sunt reale . Fata , chiar este frumoasa . Daca nu crezi , fa-I o vizita si te vei convinge . Eu nu am nici un interes sa o promovez . Am vazut-o , mi-a placut mult si am relatat .

Postat

Multumesc pentru lamuriri! :) Din poze pare "to good to be true" :) O sa-mi incerc norocul.

• Membru Premium
Postat

Cu placere . Cand am vazut pozele , exact asa am zis si eu : frate , e prea buna ca sa fie reala . Am Sunat , mi-a placut conversatia de la tel si m-am programat . Cand am vazut-o si ulterior , in timpul actiunii , am ramas placut impresionat .

• Like 3
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Cu placere . Cand am vazut pozele , exact asa am zis si eu : frate , e prea buna ca sa fie reala . Am Sunat , mi-a placut conversatia de la tel si m-am programat . Cand am vazut-o si ulterior , in timpul actiunii , am ramas placut impresionat .

Bravo frate Il Pupparo pentru ca te-ai dus primul si ai scris pentru comunitate!

:hihat

• Membru Premium
Postat

Multumesc frate Laury . De la tine am invatat . Uneori e bine sa incerci sa ( mai ) fi pionier .

• Membru Premium
Postat

Nu are nici o legatura cu ce ai prezentat tu . Crede-ma pe cuvant . Am fost si stiu despre ce vorbesc .

• Membru Premium
Postat

E foarte posibil ca fata sa fi spus Adevarul : si anume ca ramane doar o saptamana acolo in salon si apoi dispare . Sunat si acum 2 zile , si ieri , dar tel inchis .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...