pizdorcea Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2011 Postat Octombrie 14, 2011 http://www.anuntul.r...lub_1.7_4311656 Despre Carmen si Monika sa scris aici , pe mine ma intreseaza daca a vizitato cineva ep ANE marie , cea cu sani mari ????mai sunt doua fete in locatie , nu am mai postat poze si cu ele pe mine ma intereseaza ANE MARIE daca a incercato cineva ????
pizdorcea Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2011 Autor Postat Octombrie 14, 2011 http://www.anuntul.ro/anunt/ORAL_cu_doua_brunete_Anne-Marie_1.70_m_55_kg_21_ani._Carmen_animatoare_club_1.7_4311656 Despre Carmen si Monika sa scris aici ' date=' pe mine ma intreseaza daca a vizitato cineva ep ANE marie , cea cu sani mari ????[/size']mai sunt doua fete in locatie , nu am mai postat poze si cu ele pe mine ma intereseaza ANE MARIE daca a incercato cineva ????poze si cu celelalte doua din cuibusor
Vizitator sweet_mik86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2012 Postat Februarie 6, 2012 Am testato eu anul trecut prin octombrie pe Ane Mary...activa pe langa shaorma dristor pe atunci.Mmomentan nu stiu unde are locatie.P.S Vocea care raspunde la tel nu pare sa fie a ei,e foarte amabila la telefon,iti starneste interesul de a-i face o vizita,insa realitatea este mult diferita.Aspect Fizic: inaltime1.65_1.75pe tocuri,vre-o60kg(a cam cu forme),sani nr3 dar lasati,ten inchis(gipsi)Prestatie slaba,platesti 200ron pt o ora cu 2finalizari,dar dupa prima finalizare merge la dus si sta cel putin10min,se mai duce intr-o alta camera si petrece alte 10min,revine in camera de lucru fumeaza o tigare si dupa aceea iti spune de la obraz ca numai este timp pt a 2finalizare.Are tupeul dupa k face lucrurile astea si ti se taie topt cheful ksa nu spun k te cam umpli de nervi sa te intrebe dak mai platesti pt a sta pt a 2finalizare!A fost prima si ultima oara cand am vizitat-o.Se pare ca si minunatele ei colege nu sunt mai breze.P.S Nu recomand !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum