Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

daca dai bani ajungi in rai

asta imi aduce aminte the melodia Stairway to heaven (era un vers and she's buying her stairway to heaven)

da iti poti 'cumpara' locul in Rai, vrei un exemplu: daca nu se intampla accidental si simti ca e aproape te caiesti sincer pt tot ce ai facut rau si faci o donatie mare la cineva care chiar are nevoie (copii cu boli rare etc)

• Oras:Cluj
Postat

moetu nu o fi spumant dear?

Tocmai de aceea intrebam daca e bun,e tot pă baza de struguri :)) deci ma gandesc ca se pune si asta ca "mantuire"

Postat

Tocmai de aceea intrebam daca e bun,e tot pă baza de struguri :)) deci ma gandesc ca se pune si asta ca "mantuire"

sunt struguri pervertiti iti zic eu, licoarea dracvului. sunt struguri cu spume la gura, nu e bine. urasc toate spumantele si sampaniile iti dau migrene cmplite daca bei mai mult de 2 pahare

Postat

sunt struguri pervertiti iti zic eu, licoarea dracvului. sunt struguri cu spume la gura, nu e bine. urasc toate spumantele si sampaniile iti dau migrene cmplite daca bei mai mult de 2 pahare

Probabil conteaza si cu cine bei alea doua pahare.

Postat

Probabil conteaza si cu cine bei alea doua pahare.

ceea ce imi aduce aminte de cand am facut un show special cu plastic peste lenjeria de pat si turnand spumant pe mine. parca de valentines day era sau mai stiu eu. vaaaia cat m-am chinuit sa scap de mirosu de spumant din camera. noroc ca era cu capsuni, dar a tb sa aierisesc camera toata ziua loool

• Like 2
Postat

banii pot aduce fericirea dar odata cu ei apar si necazuri

nu cred ca o aduc, dar pot intretine o stare de bine

• Like 1
  • Oras:secret
  • Oras:secret
Postat

nu cred ca o aduc, dar pot intretine o stare de bine

in sensul de fericire ca cel care ii are poate avea ce doreste

Postat

banii pot aduce fericirea dar odata cu ei apar si necazuri

Bineinteles ca odata cu banii apar si necazuri,este un proverb american "more money more problems" e foarte adevarat.Dar si saracia aduce necazuri...

Asta am auzit-o de la un batran..."prefer sa infrunt necazurile de pe bancheta din spate a unui Rolls si cu un rolex de 10.000 $ la mana"

• Oras:ici-colo
Postat

cum sa fac sa revenim/reveniti la topic???

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?
Postat

Bineinteles ca odata cu banii apar si necazuri,este un proverb american "more money more problems" e foarte adevarat.Dar si saracia aduce necazuri...

Asta am auzit-o de la un batran..."prefer sa infrunt necazurile de pe bancheta din spate a unui Rolls si cu un rolex de 10.000 $ la mana"

nu, eu nu prefer sa infrunt necazurile de pe nicio bancheta a Rolls-ului.

eu prefer sa acord banilor STRICT importanta pe care o merita.

nu, eu nu pot schimba ceea ce "avem" acum.

dar pot decide ce vreau, cat vreau, ce si cine are importanta si valoare reala in viata mea.

si eu am decis mai demult ca banii au doar un loc secundar in viata mea de acum.

de fapt, banii au nu un loc secundar, ci exact locul pe care-l merita.

si eu...am mai "descoperit" (am mai accesat, de fapt, o alta informatie): pot avea EXACT cat imi doresc.

ps: eu nu-mi doresc foarte mult :)

dar tu, oricine ai fi, poate ca iti doresti cat iti doresti :)

• Like 1
Postat

nu, eu nu prefer sa infrunt necazurile de pe nicio bancheta a Rolls-ului.

eu prefer sa acord banilor STRICT importanta pe care o merita.

nu, eu nu pot schimba ceea ce "avem" acum.

dar pot decide ce vreau, cat vreau, ce si cine are importanta si valoare reala in viata mea.

si eu am decis mai demult ca banii au doar un loc secundar in viata mea de acum.

de fapt, banii au nu un loc secundar, ci exact locul pe care-l merita.

si eu...am mai "descoperit" (am mai accesat, de fapt, o alta informatie): pot avea EXACT cat imi doresc.

ps: eu nu-mi doresc foarte mult :)

dar tu, oricine ai fi, poate ca iti doresti cat iti doresti :)

imi place deosebit de mult gandirea ta mosule. plus ca atunci cand nu fac din bani un scop si nu alergi dupa ei, vin ei mai repede la tine

• Like 2
Postat

si ca sa fiu sincera ori de cate ori am incetat sa caut  ceva la care tanjeam mult: compatibilitate, bani, orice, fix atunci cand am renuntat sa caut a ajuns cumva la mine. nu stiu cum se face dar mereu asa mi se intampla

• Like 3
Postat

Hai sa iti dau un tip....pentru toti bogatii banii sunt pe locul doi altfel nu ai rezista psihic

Probabil au fost pe primul loc doar cand erau in drumul spre bogatie...dar dupa ce atingi un anumit nivel nu mai vezi asa..."there's no speed limit after the extra mile"

Pana la urma banii trebuie vazuti exact ceea ce sunt...niste hartii colorate cu ajutorul carora iti asiguri chestii materiale si uneori chiar si sufletesti.

• Like 1
Postat

imi place deosebit de mult gandirea ta mosule. plus ca atunci cand nu fac din bani un scop si nu alergi dupa ei, vin ei mai repede la tine

oare tu stii ce spui aici?!?

ma indoiesc :)

cred ca ai nimerit si tu, asa, la intamplare...un gand şugubăţ !!

ps: glumesc, vorbind serios :)

Postat

oare tu stii ce spui aici?!?

ma indoiesc :)

cred ca ai nimerit si tu, asa, la intamplare...un gand şugubăţ !!

ps: glumesc, vorbind serios :)

da serios cred ca am raspuns mai sus. de cate ori nu am cautat sa nu am mai multi bani au venit ei la mine ca sa zic asa. si nu doar la bani. ori mi se intampla poate doar mie. si pe partea opusa cand stateam prost cu banii si aveam nevoie atunci am cautat cu disperare sa obtin, parca aveam ghinion.... in fine nu stiu daca ai patit de astea ca sa intelegi ce spun

Postat

si ca sa fiu sincera ori de cate ori am incetat sa caut  ceva la care tanjeam mult: compatibilitate, bani, orice, fix atunci cand am renuntat sa caut a ajuns cumva la mine. nu stiu cum se face dar mereu asa mi se intampla

daca as vrea sa glumesc, ti-as zice ca esti pur si simplu norocoasa si gata :)

daca as vrea sa-ti raspund serios, ti-as zice cam asa: ori esti pur si simplu norocoasa...ori ai o intuitie formidabila ... ori esti "aleasa"... ori, pur si simplu, accesezi informatiile vitale si utile.   (nu de pe net :) ; ci din campul nemarginit de informatie/informatii din jurul nostru si nu numai).

oricum, iti zic asa, pe intelesul tau:   :hihat

Postat

da serios cred ca am raspuns mai sus. de cate ori nu am cautat sa nu am mai multi bani au venit ei la mine ca sa zic asa. si nu doar la bani. ori mi se intampla poate doar mie. si pe partea opusa cand stateam prost cu banii si aveam nevoie atunci am cautat cu disperare sa obtin, parca aveam ghinion.... in fine nu stiu daca ai patit de astea ca sa intelegi ce spun

"am patit" 

• Like 1
Postat

nu-s norocoasa (pe bune chiar contrar aici )si nu-s aleasa. dar cred ca cea mai valoroasa abilitate a mea este intuitia. sau nu stiu poate mana in mana cu adaptabilitatea :*

• Like 2
Postat

simt nevoia sa mentionez la ce am spus mai sus ca pt mine a fost o lectie acest mecanism sa vrei si sa te straduiesti, dar sa nu obtii si sa devii obosit si sa te lasi pagubas. m-a invatat sa fiu chill si sa am rabdare. ca va ajunge. asta nu inseamna sa fii delasator si sa astepti sa iti pice din cer . poti avea  actiuni care sa incurajeze obtinerea scopului. dar daca te agiti pierzi. energia e distribuita prost si ce obtii nu e de calitate. are legatura pana la urma cu ce spuneai mosule de a fi multumit si recunoscator pt ceea ce ai

• Like 2
Postat

nu-s norocoasa (pe bune chiar contrar aici )si nu-s aleasa. dar cred ca cea mai valoroasa abilitate a mea este intuitia. sau nu stiu poate mana in mana cu adaptabilitatea :*

cu "norocoasa" glumeam...si nu glumeam.

serios, eu inca nu stiu extrem de multe lucruri...si cu siguranta nu am idee cum e cu "norocul".  e o "vorba" - "norocul ti-l faci tu"  /  "norocul si-l face fiecare cu mana lui" / etc.

"vorba" aceea poate contine o urma de ...ceva adevar.   habar n-am (inca).

te cred ca nu esti norocoasa.

chiar te cred si stiu exact ce ai vrut sa spui!

da, cea mai valoroasa abilitate a ta este intuitia.

si sa-ti spun sincer si direct: esti aleasa.

sa citez de undeva din memorie: "...pe masura ce te dezvolti real, o sa observi ca intuitia este din ce in ce mai prezenta in viata ta. Aproape ca devine obisnuinta".

deci:    :hihat

Postat

multam pt palariile zburatoase ma simt ca in Alice in tara minunilor lool

eu sdtiu cum e cu nororcu pt ca am avut in anturaj multepersoane norocoase. un mic exemplu care la mine s-a intamplat obsesiv un examen sa zicem 50 de subiecte. o amica nu prea avea chef a invatat maxim 5,dar s-a prezentat oricum. eu nu stiam poate 5 din toate sigur imi piaca unul din ele....si a trebuit sa ma straduiesc mult mai mult sa reusesc evident. nu mi-a fost ciuda niciodata pe astfel de persoane, consider ca e un hazard. si efectiv se intampla.

cat despre aleasa nu stiu ce sa zic sunt destul de modesta nu umila sau docila cu cei dragi mie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...