Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Dacă-mi traduci ultimul comm al ei, să mor de nu mă duc :)

ti-l traduc eu daca accepti:) orice nu e clar iti rapuns insa rapid. tin mult la odihna mea

Postat

tu de unde ai aparaut sa crezi ca ma provoci? ori crezi ca iti fac aceeai oferta ? :) dintii mei snt asigurati si costa mult sa arate asa. de aia insistam de martori sa nu ii platesc astuia dintii plus ca am platit o sg data cativa

Nu stiu mai, așa au unii un noroc...Lana voia sa-i vada pula, tu vrei sa-l caftesti...s-a născut cu valoare si talent, asta e clar!!

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu stiu mai, așa au unii un noroc...Lana voia sa-i vada pula, tu vrei sa-l caftesti...s-a născut cu valoare si talent, asta e clar!!

Pot să-ți spun altceva decât...săru'mâna mult dă tooot? =))

Postat

ewwww nu vreau sa isi inchida dr gura. si daca e sa o deschisa sa nu vb cu mine sau despre mine. cer prea mult? daca vreau sa fie tare in gura incontinuare i-am spus ce sa faca. eu il sfatuiesc sa accepte, nu -s animal ca fostul meu logodnic sa pocnesc pe cineva in ko si sa o consider educatie.......desi el face campioni europeni de k1. nu stiu nu-s si nu o sa fiu de acord cu el. de fapt el m-a  rugat e multe ori sa intruiesc fortele brute nu cum sa loveasca ci cum sa evite o lovitura :) de obicei cand esti mare puternic tew concentrezi a izbesti si nu strategie ...

• Oras:sibiu
Postat

fara sa fiu  ori sa vreau sa devin pro practic boxul de multi ani :) 

//

Succes

Postat

thx da' am alte preocupari :*

//

Atunci ocupate de ele

• Oras:aer
Postat

:)

mosu s-a indragostit de roz aia,@Sollebuz si harry,ambii cu frica de smardoaica........ :)

roz, .i. ! :)

Postat

:)

mosu s-a indragostit de roz aia,@Sollebuz si harry,ambii cu frica de smardoaica........ :)

roz, .i. ! :)

nu cumva vierme intraziat ai senzatia ca daca faci retrospectiva cam poti sa vb de ale oamenilor mari? fi mai asezat intarziatule la masa

Postat

nu cumva vierme intraziat ai senzatia ca daca faci retrospectiva cam poti sa vb de ale oamenilor mari? fi mai asezat intarziatule la masa

.i.

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Roz vad ca-ti faci prieteni peste tot. Zi-mi te rog ca esti de peste Prut sau ca romana nu ti-e prima limba.

Postat

Roz vad ca-ti faci prieteni peste tot. Zi-mi te rog ca esti de peste Prut sau ca romana nu ti-e prima limba.

nuuuu.ideea e sa l-am rugat cu frumosu pe ce pe care l-am invitat acum sa nu mai vb cu mine atata tot. avd ca fac ce face si nu se poate abtine. deci cu frumosu nu mege, cu urlatu nu, ma gandeam e ca daca vb in animala se prinde ca am chef sa-l caftesc daca nu se potoleste. N-am eu treaba cu Modova

Postat

...ii adevarat ca Roz ii baiat ? wtf :)))

Roz nu e baiat, roz chiar este femeie (ce ciudat e sa vb de tine la pers 3 a)

Postat

...demonstreaza-ne :)

dar cine esti tu printule sa trebuasca sa-ti arat tie ceva? :)esti tu important pt mine si te iubesc in draci sa iti caut aprobarea? 

• Oras:Cluj
Postat

dar cine esti tu printule sa trebuasca sa-ti arat tie ceva? :)esti tu important pt mine si te iubesc in draci sa iti caut aprobarea? 

doamne fereste...departe de mine gandul acesta :laugh2

Postat

doamne fereste...departe de mine gandul acesta :laugh2

las' ca daca este sa demonstrez ceva i-o demonstrez lui daywalker ca tot ii promisesem violul

Postat

las' ca daca este sa demonstrez ceva i-o demonstrez lui daywalker ca tot ii promisesem violul

@cpt.picard.....a ridicat o problema interesanta in ceea ce te priveste de aia ziceam ca ar fi bine sa demonstrezi.

Postat

@cpt.picard.....a ridicat o problema interesanta in ceea ce te priveste de aia ziceam ca ar fi bine sa demonstrezi.

tu zici x eu zic z. eu zic ca ar fi bine sa fac exact ce am chef si daca trebuie sa arat ceva cuiva prefer sa o fac unei persoane care imi place. am alte placeri in viata decat sa satisfac curiozitatea unui grup, ei bine de oameni straini ca fix asta sunteti pt mine si eu pt voi :) 'nteles printisor?

Postat

Eu zic sa facem un voting pool...

ce este Roz - baiat sau fata(ma rog femeie) ?

ca altfel o sa ramana tot timpu incertitudinea asta :)

eu zic sa iti faci noi hobbyuri ca-mi pari plictisit.Roz e atat de femeie si buna ca femeie incat nu ea chef de jocuri de astea puerile si face fix ce ii face ei placere. ca zece zic ca nu-s sau o suta eu tot indiferenta vboi ramane aratandu-ma ca sa zic asa cuiva cu care am o chimie buna

Postat

Eu zic sa facem un voting pool...

ce este Roz - baiat sau fata(ma rog femeie) ?

ca altfel o sa ramana tot timpu incertitudinea asta :)

acu daca nu te prosteai si o dadeai logic te duce capul ca daca m-am oferit sa-i ard cateva aluia sunt femeie ca doar in timp ce ii trageam ma vedea ce si cum sunt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...