laury Reputație: 24071 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 8, 2015 NATASHA, finuta si manierata te invit la mine intr-un cadru discret si elegant pentru un masaj de relaxare de neuitat. Astept sa ma suni pentru mai multe detalii.150 lei finalizarea 30 min dtd200 lei ora max 2 finalizari 4
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Postat Iunie 8, 2015 Natasha este colega cu Andreea https://nimfomane.com/forum/topic/45788-0733515953/?hl=0733515953 Am fost azi acolo, am optat pentru o finalizare cu Natasha. Fata noua in bransa, foarte ok, poze reale.Simpatica si piele fina, are ceva forme, nu este slim dar bine proportionata, fund misto, sani undeva 2, erectili si daca ii gusti se excita si ii place. Dupa dusurile de rigoare am inceput din picioare, pupaturi pe corp, lins bine sanii, se excita si geme....mangaiat piersica, ii place sa ii stimulezi clitorisul. Pus balonul pe gogu si trecut in pat, ea intinsa si eu in genunchi, ma jucam cu piersica ei in timp ce imi facea oral cu atentie la oo. Cerut pe la spate pozitia mama iedului, piersica strampta, contre, gemete, opturi, ii place....am finalizat in balon. O experienta placuta cu o fata misto, este un pic timida, daca o luati usor si va purtati frumos, poate sa iasa o experienta placuta.Notele mele:locatie 9, pe decebal, locatia foarte okaspect 9, avea un halat de satin si lenjerie rosie pe sub, sutien si chiloteioral protejat 8-9normal protejat 8, am depunctat pentru ca am facut doar o singura pozitie de este de aprofundat....anal nu facegfe 8, m-am simtit foarte bine la prima intalnire, nu am facut fk si nici altceva pentru ca asa a fost alegerea meaigiena 9cadou 150 lei finalizarea 30 min dtd Este noua si mai timida dar o recomand celor care doresc ceva fresh, cateva kg in minus i-ar prinde bine. Sper sa fie din ce in ce mai buna si sa isi faca cont aici.Ciocane tari sa aveti! 9
merciless Reputație: -430 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Blonda arata mai bine , sau e doar efectul pozelor?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22533 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 8, 2015 Pai parca a scris confratele Laury ( pe care-l salut pe aceasta cale ) ca blonda arata WAU . Deci pozele cu blonda - Andreea , sunt reale . Eu asa deduc . 3
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Postat Iunie 8, 2015 Pai parca a scris confratele Laury ( pe care-l salut pe aceasta cale ) ca blonda arata WAU . Deci pozele cu blonda - Andreea , sunt reale . Eu asa deduc .Poze reale in totalitate. Restul pe topicul blondei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum