Sari la conținut

Avem in C-ta vreo tipa care sa practice deepthroath la modul real ? ? ?

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Multe se lauda ca practica oral deep .

Din pacate cand ajungi in gurita lor se dovedeste ca este doar reclama mascata .

Care cunoaste vreo serpoaica cu aptitudini reale  de deepthroat ?

sunt ... destule

un exemplu:

http://nimfomane.com/forum/topic/45268-la-mine-la-tine-sau-la-hotel/

PS: tine cont ca ai cerut doar DEEP ... daca te mai intereseaza si alte aspecte .... (completeaza pe linia punctata)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

ar trebui sa o încerci pe serafina, am auzit ca ar face minuni la oral acum

plus ca e fata de treaba și se implica

• Like 2
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

la serafina ma gandeam si eu..te omoara cu deep'ul.

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

la serafina ma gandeam si eu..te omoara cu deep'ul.

e na? si unde te-ai ingropat  sa stiu si eu sa vin sa-ti aprind o lumanare !

Postat

Azi am vizitat ''o'' MAGICIAN   -  Diana / 0725402802 .

Tinerica - 25 de ani , frumusica chiar simpatica dar nu te astepta sa gasesti o printesa .
Este o tipa dezinvolta foarte atenta inca de la intrare  si pot spune o prezenta placuta in pofida faptului ca pe corpul ei se simte faptul ca este o gurmanda certata cu sportul .

Te serveste cu un suc sau apa , ea bea Cola ZERO  de unde deduci ca este constienta de conditia fizica .

Baia curata cu sapun lichid la discretie, am  preferat sa nu folosesc prosoapele si m-am limitat in a folosi hartia igienica .

Am zis MAGICIAN   deoarece  in gurita ei iti dispare in intregime  JUCARIA  iar la modul cum se freaca pe gat ai ocazia sa-i  simti intreaga  anatomie  - din pacate mai trebuie sa si respire  :) - deh nimeni nu este perfect .

A auzit de Serafina de la diferiti clienti si se gandeste la un concurs   cu tema - Care o suge mai bine si mai adanc  !
Are spirit competitiv - tineretea bat-o vina :) .

Se gandea la acest concurs plina de respect pentru Serafina care va trebuii sa o vizitez curand . Din pacate nu este de gasit are tel inchis .

Din spusele ei rezulta ca cea mai lunga daravela care  a trecut prin  tubul ei digestiv avea 24 cm .
Probabil ca timpul cat poate sa-si tina respiratia este singura limita .

Ieri nu am resuit sa dau de Diana  , este foarte ocupata , drept pentru care am mers pe varianta de siguranta - Prezervativ .
A parut foarte surprinsa de unde am dedus ca sunt foarte multi Kamikaze in sportul asta .

Fratilor , prostia si placerea se platesc asa ca mai bine apelam la caciulita -care  fie vorba intre noi este o protectie partiala .

Calificative :

Aspect fizic - 7 spre 8 - Diana mai lasa papica si fugi la sala .
Curatenie -  10 .
Oral  - 10 este o nota prea mica pentru ceea ce faci tu cu gurita ta :)

Finalizarea pe gat ( chiar daca a fost in prezervativ)  -FANTASTICA  - nici o pasarica nu iti asigura senzatiile simtite in gatul tau BRAVOS !

Mie mi-a ajuns un oral si m-am retras  pentru restul   las altI colegI de breasla  sa vina cu recenzii .

GFE - 10 cu FELICITARI !

• Like 2
Postat

Bai eu ma bag la pariu . Fusei la serafina si cam la tot ce stie sa suga prin Cta . Daca ma finalizeaza din oral eu ii dau 100 de euro :)) . Pana acum in cta nu am dat de o tipa care sa o faca . Serafina nu are gat :)) dar si roxi brunetica sau cum pula mea isi zice are un cuvant de spus . Pana acuma sefa Anonna a fost singura care merita coronita dar a avut maxim grija de coaiele mele :)).

Postat

@ brutus,

acesta este un topic care va ramane la intrebari si raspunsuri....si se va ingropa intr-un viitor foarte apropiat cu restul informatiilor care nu prea sunt relevante. daca doreai ca recenzia ta sa ramana undeva mai important si ptr restul colegilor tai...era mult mai util sa o fi postat pe topicul fetei. poate te vei gandi sa dai un copy/paste acestei relatari si sa o adaugi pe: http://nimfomane.com/forum/topic/38666-diana-0735449033-sau-0729287058/

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...