vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 9, 2015 noua garda 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat Iunie 9, 2015 stupid.jpgasa e precum esti
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat Iunie 9, 2015 npueopculpl
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 9, 2015 nustiuuuu dastea
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 9, 2015 noua garda Eu as fi curios sa aflu cati membri are, de fapt, aceasta "noua garda". La persoane fizice, ma refer, desigur, nu la username-uri
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 Eu as fi curios sa aflu cati membri are, de fapt, aceasta "noua garda". La persoane fizice, ma refer, desigur, nu la username-uri UMpic de persoane... :slap2 :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 degeaba va ''schimbati''culoriile,daca nu se schimba si modul de a gandi si a privi aceest forumP.S......inca un topic de tot rahatul
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 9, 2015 dan spataru na murit/melodia asta este hit!
astateofmind Reputație: 149 Postat Iunie 9, 2015 Oras:tau`ri Oras:tau`ri Postat Iunie 9, 2015 Eu as fi curios sa aflu cati membri are, de fapt, aceasta "noua garda". La persoane fizice, ma refer, desigur, nu la username-uri forumu-i compus din useri, nu din persoane fizice.forumu-i compus din postari, nu din discutii prietenesti la o bere.noua garda?e vechea garda, atat de veche, incat unii ca lopix, vip facut la spam labartat pe toate topicurile in 3 luni, nu are cum s-o cunoasca. lopix, am spus spam, nu trolling, da?sa nu te enervezi, de-aia specific.
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 9, 2015 degeaba va ''schimbati''culoriile,daca nu se schimba si modul de a gandi si a privi aceest forumP.S......inca un topic de tot rahatul Corina, vypushka a dorit sa fie ironic. Ai grija, risti sa dai senzatia ca ai inghitit momeala cu tot cu pluta, fir si jumatate din undita forumu-i compus din useri, nu din persoane fizice.forumu-i compus din postari, nu din discutii prietenesti la o bere.noua garda?e vechea garda (.....) Fair enough ce zici tu. Daca noua garda formata din oameni vechi vrea doar caterinca si haz de necaz, e perfect. Totusi, nu-mi pot retine (pentru a cata oara??) impresia ca in spatele postarilor mai e si altceva, "umpic" de necaz, de protest, de "asta ati vrut? no las' ca va arat io spam/trolling!!"... Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there Doar ca efectul e fix invers a ceea ce se doreste. De regretat, regreta doar membrii care n-au nicio vina.Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia 5
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 E gresit ca vreau sa dau like si lui vypushka si lui thecat? Ramane pe data viitoare nu mai am puncte 2
astateofmind Reputație: 149 Postat Iunie 9, 2015 Oras:tau`ri Oras:tau`ri Postat Iunie 9, 2015 Fair enough ce zici tu. Daca noua garda formata din oameni vechi vrea doar caterinca si haz de necaz, e perfect. Totusi, nu-mi pot retine (pentru a cata oara??) impresia ca in spatele postarilor mai e si altceva, "umpic" de necaz, de protest, de "asta ati vrut? no las' ca va arat io spam/trolling!!"... Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there Doar ca efectul e fix invers a ceea ce se doreste. De regretat, regreta doar membrii care n-au nicio vina.Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia ciuda, necaz, protest au fost mai mereu, in special din partea vechii garzi, mai ales de cand pisicuts a ales un mod mai "neortodox" de a modera forumul.la urma urmei, seara, cand se trage linie si se aduna, cele 30.000 de postari facute in plus in 4 zile, nu conteaza de unde provin, pentru pisic se aduna acolo, la trafic generat.e normal sa nu il deranjeze.cu siguranta ca si-a notat cine sunt profitorii. daca o sa-i arda sau nu, face parte din strategia lui de moderare si carmire a forumului.e treaba lui. cat despre bietii useri nevinovati, sa fim seriosi, nu-i tine nimeni cu forta aici.nu zic ca au sau nu au alternativa, dar exista viata si in afara forumului. in afara de asta, vreau sa te felicit pentru felul in care alegi sa te exprimi pe forum.esti unul dintre userii care ar trebui clonati.asta in cazul in care nu te decizi sa te clonezi singur, ca altii 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 9, 2015 Forumu" e compus si din persoane ... psihice(psihotice)
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Iunie 9, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 9, 2015 Corina, vypushka a dorit sa fie ironic. Ai grija, risti sa dai senzatia ca ai inghitit momeala cu tot cu pluta, fir si jumatate din undita Fair enough ce zici tu. Daca noua garda formata din oameni vechi vrea doar caterinca si haz de necaz, e perfect. Totusi, nu-mi pot retine (pentru a cata oara??) impresia ca in spatele postarilor mai e si altceva, "umpic" de necaz, de protest, de "asta ati vrut? no las' ca va arat io spam/trolling!!"... Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there Doar ca efectul e fix invers a ceea ce se doreste. De regretat, regreta doar membrii care n-au nicio vina.Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2015 E gresit ca vreau sa dau like si lui vypushka si lui thecat? Ramane pe data viitoare nu mai am puncte Le-am dat io...ca merită 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 forumu-i compus din useri, nu din persoane fizice.forumu-i compus din postari, nu din discutii prietenesti la o bere.noua garda?e vechea garda, atat de veche, incat unii ca lopix, vip facut la spam labartat pe toate topicurile in 3 luni, nu are cum s-o cunoasca. lopix, am spus spam, nu trolling, da?sa nu te enervezi, de-aia specific.Nu-i problema
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 ciuda, necaz, protest au fost mai mereu, in special din partea vechii garzi, mai ales de cand pisicuts a ales un mod mai "neortodox" de a modera forumul.la urma urmei, seara, cand se trage linie si se aduna, cele 30.000 de postari facute in plus in 4 zile, nu conteaza de unde provin, pentru pisic se aduna acolo, la trafic generat.e normal sa nu il deranjeze.cu siguranta ca si-a notat cine sunt profitorii. daca o sa-i arda sau nu, face parte din strategia lui de moderare si carmire a forumului.e treaba lui. cat despre bietii useri nevinovati, sa fim seriosi, nu-i tine nimeni cu forta aici.nu zic ca au sau nu au alternativa, dar exista viata si in afara forumului. in afara de asta, vreau sa te felicit pentru felul in care alegi sa te exprimi pe forum.esti unul dintre userii care ar trebui clonati.asta in cazul in care nu te decizi sa te clonezi singur, ca altii Pai daca-i forum... bal sa fie !
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 9, 2015 postam aiurea
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 9, 2015 si iar postam aiurea ca asta cere topicu
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2015 Am o singura observatie si din pacate si aia e ON TOPIC! N-a murit fazanul! Ba chiar a mai aparut unul nou. http://nimfomane.com/forum/topic/46003-fazan-pe-silabe-ultima-incepe-cuvantul-nou/Cred ca avem vreo 5 topice de fazan acum! 1 2
cassy Reputație: 16362 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 10, 2015 8 pe forum 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum