Sari la conținut

fazanu a murit traiasca http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/

Postări Recomandate

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

noua garda

Eu as fi curios sa aflu cati membri are, de fapt, aceasta "noua garda". La persoane fizice, ma refer, desigur, nu la username-uri ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu as fi curios sa aflu cati membri are, de fapt, aceasta "noua garda". La persoane fizice, ma refer, desigur, nu la username-uri ;)

UMpic de persoane... :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

degeaba va ''schimbati''culoriile,daca nu se schimba si modul de a gandi si a privi aceest forum

P.S......inca un topic de tot rahatul  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 

• Oras:tau`ri
Postat

forumu-i compus din useri, nu din persoane fizice.

forumu-i compus din postari, nu din discutii prietenesti la o bere.

noua garda?

e vechea garda, atat de veche, incat unii ca lopix, vip facut la spam labartat pe toate topicurile in 3 luni, nu are cum s-o cunoasca.

lopix, am spus spam, nu trolling, da?

sa nu te enervezi, de-aia specific.

Reputație: 10279
Postat

degeaba va ''schimbati''culoriile,daca nu se schimba si modul de a gandi si a privi aceest forum

P.S......inca un topic de tot rahatul  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 

Corina, vypushka a dorit sa fie ironic. Ai grija, risti sa dai senzatia ca ai inghitit momeala cu tot cu pluta, fir si jumatate din undita :)

noua garda?

e vechea garda (.....)

Fair enough ce zici tu. Daca noua garda formata din oameni vechi vrea doar caterinca si haz de necaz, e perfect. Totusi, nu-mi pot retine (pentru a cata oara??) impresia ca in spatele postarilor mai e si altceva, "umpic" de necaz, de protest, de "asta ati vrut? no las' ca va arat io spam/trolling!!"...

Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there :) 

Doar ca efectul e fix invers a ceea ce se doreste. 

De regretat, regreta doar membrii care n-au nicio vina.

Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia ;)

• Like 5
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

E gresit ca vreau sa dau like si lui vypushka si lui thecat?

:) Ramane pe data viitoare nu mai am puncte :(

• Like 2
Postat

Fair enough ce zici tu. Daca noua garda formata din oameni vechi vrea doar caterinca si haz de necaz, e perfect. Totusi, nu-mi pot retine (pentru a cata oara??) impresia ca in spatele postarilor mai e si altceva, "umpic" de necaz, de protest, de "asta ati vrut? no las' ca va arat io spam/trolling!!"...

Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there  :)

Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia  ;)

ciuda, necaz, protest au fost mai mereu, in special din partea vechii garzi, mai ales de cand pisicuts a ales un mod mai "neortodox" de a modera forumul.

la urma urmei, seara, cand se trage linie si se aduna, cele 30.000 de postari facute in plus in 4 zile, nu conteaza de unde provin, pentru pisic se aduna acolo, la trafic generat.

e normal sa nu il deranjeze.

cu siguranta ca si-a notat cine sunt profitorii. daca o sa-i arda sau nu, face parte din strategia lui de moderare si carmire a forumului.

e treaba lui.

cat despre bietii useri nevinovati, sa fim seriosi, nu-i tine nimeni cu forta aici.

nu zic ca au sau nu au alternativa, dar exista viata si in afara forumului.

in afara de asta, vreau sa te felicit pentru felul in care alegi sa te exprimi pe forum.

esti unul dintre userii care ar trebui clonati.

asta in cazul in care nu te decizi sa te clonezi singur, ca altii :D

• Like 4
  • Administrator
Reputație: 115048
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Corina, vypushka a dorit sa fie ironic. Ai grija, risti sa dai senzatia ca ai inghitit momeala cu tot cu pluta, fir si jumatate din undita :)

Ceea ce - din nou! - e perfect explicabil si normal. I-am zis si vypushtii pe alt thread, I see what you did there :)

Iar cine ar vrea "protestatarii" sa regrete... numara zilnic cate sute (si mai nou, mii) de pagini de trafic a mai adus strategia ;)

pre_1433857873__maxresd1efault.jpg

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

E gresit ca vreau sa dau like si lui vypushka si lui thecat?

:) Ramane pe data viitoare nu mai am puncte :(

Le-am dat io...ca merită :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

noua garda?

e vechea garda, atat de veche, incat unii ca lopix, vip facut la spam labartat pe toate topicurile in 3 luni, nu are cum s-o cunoasca.

lopix, am spus spam, nu trolling, da?

sa nu te enervezi, de-aia specific.

Nu-i problema ;)

Vizitator
Postat

ciuda, necaz, protest au fost mai mereu, in special din partea vechii garzi, mai ales de cand pisicuts a ales un mod mai "neortodox" de a modera forumul.

la urma urmei, seara, cand se trage linie si se aduna, cele 30.000 de postari facute in plus in 4 zile, nu conteaza de unde provin, pentru pisic se aduna acolo, la trafic generat.

e normal sa nu il deranjeze.

cu siguranta ca si-a notat cine sunt profitorii. daca o sa-i arda sau nu, face parte din strategia lui de moderare si carmire a forumului.

e treaba lui.

cat despre bietii useri nevinovati, sa fim seriosi, nu-i tine nimeni cu forta aici.

nu zic ca au sau nu au alternativa, dar exista viata si in afara forumului.

in afara de asta, vreau sa te felicit pentru felul in care alegi sa te exprimi pe forum.

esti unul dintre userii care ar trebui clonati.

asta in cazul in care nu te decizi sa te clonezi singur, ca altii :D

Pai daca-i forum... bal sa fie ! :)

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

8 pe forum

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...