Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

Este doar la mine problema ? (nu prea cred ca e posibil) Sau a disparut optiunea de "Logare anonima" ? 

Am cautat in forum ceva despre chestia asta, dar nu am gasit nimic, asa ca imi cer scuze daca postez aiurea. 

:hihat

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Este doar la tine...incearca sa dai restart la tel sau comp,de vreo 3 ori...o sa mearga apoi!

Respecte!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu cred ca as putea rezolva cu restart. De vreo 2 zile am observat problema asta, timp in care laptopul bineinteles ca a fost oprit/restartat de cateva ori. Anyway, daca spui ca e doar la mine, inseamna ca ar trebui sa fie ceva temporar si is va reveni curand. Sper... Pt mine era chiar folositoare optiunea aia :D Mersi !

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Ai curatat cache-ul browserul-lui?

Parerea mea....

Postat

Ai curatat cache-ul browserul-lui?

Parerea mea....

Da, am incercat si asta. Nici un rezultat. :(

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

pune si parola, daca tot vrei sa fii baiat

abia asteapta amanda =))))) =))))))))))

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cred ca a scos pisic optiunea

• Like 2
Postat

pune si parola, daca tot vrei sa fii baiat

abia asteapta amanda =))))) =))))))))))

Nu cred ca e asa de valoros contul meu incat sa isi bata cineva capul si pt parola :))

• Oras:ici-colo
Postat

Este doar la mine problema ? (nu prea cred ca e posibil) Sau a disparut optiunea de "Logare anonima" ? 

Am cautat in forum ceva despre chestia asta, dar nu am gasit nimic, asa ca imi cer scuze daca postez aiurea. 

ok.

Domnule, in afara de Cassy, toti ceilalti care ti-au "raspuns" si-au batut joc de tine.

Asa sunt intampinati utilizatorii mai noi, pe acest forum.

In numele lui @pisicuts, unul din cei 2 moderatori ai acestui forum, imi cer eu scuze.

moderatorii - @pisicuts si @mod1 - nu explica nimanui de ce fac si cand fac ceva.

este site-ul lor si forumul lor.

asta este.

invata din mers cam cum se petrec lucrurile pe acest site/forum.

bafta!

Postat

ok.

Domnule, in afara de Cassy, toti ceilalti care ti-au "raspuns" si-au batut joc de tine.

adica ma faci nesuferit?

Postat

adica ma faci nesuferit?

adica ma faci nesuferit?

nu, vai de mine!

tocmai i-am spus noului intrat ... ca esti de-al casei!  :)

Postat

ok.

In numele lui @pisicuts, unul din cei 2 moderatori ai acestui forum, imi cer eu scuze.

moderatorii - @pisicuts si @mod1 - nu explica nimanui de ce fac si cand fac ceva.

este site-ul lor si forumul lor.

asta este.

invata din mers cam cum se petrec lucrurile pe acest site/forum.

bafta!

Nou intrat ? Nu prea cred. Mai verifica o data. Chiar daca nu pot sa ma laud cu prea mare activitate pe forum, cred ca "am mers destul" pe aici sa stiu cum se petrec lucrurile. Si nu cred ca cineva si-a batut joc de nimeni aici. 

Oricum, mi-am dat seama ca pana la urma (cel mai probabil), a fost o modificare facuta de moderatori (pt care oricum nu inteleg de ce trebuie sa iti ceri scuze). Mersi oricum ! ;)

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nou intrat ? Nu prea cred. Mai verifica o data. Chiar daca nu pot sa ma laud cu prea mare activitate pe forum, cred ca "am mers destul" pe aici sa stiu cum se petrec lucrurile. Si nu cred ca cineva si-a batut joc de nimeni aici. 

Oricum, mi-am dat seama ca pana la urma (cel mai probabil), a fost o modificare facuta de moderatori (pt care oricum nu inteleg de ce trebuie sa iti ceri scuze). Mersi oricum ! ;)

Asa e el, ii place sa iasa din tipare...e un deosebit :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Opțiunea cu logarea anonimă a fost scoasă de pisic de când TVA-ul la alimente a scăzut la 9%.

• Minus 1
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

daca de asta de pe nimfomane.com nu te mai poti ascunde, ce sa mai zic de SIE...

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

deci cred ca devim chioara ca eu am citit de doua ori in lista logare omonima:)) si ma intrebam huh? :))

Postat

Pisicul a scos optiunea de "logare anonima" ca sa vada care si cat sta pe forum ! Ii baneaza pe cei care intra pe forum f rar !  :shy:

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...