mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 (Buuunn... hai sa lasam treaba asta asa cum e.) Sa revenim la on-topic. Femeia are un drept sau o obligatie sa lupte ? Adica, ca si soldat. Daca te iei dupa evrei, e o obligatie. Care ati fost in vizita in Israel, stiti cate femei soldati sunt pe aeroport in Tel-Aviv, paznice la obiectivele turistice, etc. Deci dupa ei e o obligatie (de asta depinde si alte drepturi sociale pentru femei). E normal asa sau nu ?Da, are voie.Dacă este competentă. Ai citit despre fetele din comunitatea kurda, care au lăsat școala și familia, și s-au alăturat trupelor Peshmerga?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Da, are voie.Dacă este competentă. Ai citit despre fetele din comunitatea kurda, care au lăsat școala și familia, și s-au alăturat trupelor Peshmerga?Pai da, dar alea lupta pentru libertate. Da' alea din Israel pentru ce mai lupta ? Sau alea cum erau femeile din Garda de elita a lui Ghadaffi, toate foarte frumoase (majoritatea miss), foarte destepte (cele mai multe cu universitati, si nu facute "la forja"), toate cu pregatire militara trupe commando, si da, asta este, toate curve, pentru ca se spune ca Ghadaffi, chiar la varsta lui era curvar mare (si bine dotat). Deci astea pentru ce mai luptau ??? 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 Deci astea pentru ce mai luptau ???De unde să știu eu? Pentru țară și popor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 De unde să știu eu? Pentru țară și popor.Pai care tara !!? Ca le adunase Ghaddafi din toate colturile lumii (5 erau rusoaice, ma rog, hai sa zicem ca erau agenti FSB, 3 brazilience, sau ma rog, latino-americance, 2 din State, 1 ucrainianca si 2 sau 3 din Congo, Mali, Ghana, ceva de genul). Adica alea ce drepturi aveau ? Sau altfel: obligatia lor de a lupta ele o vedeau ca si un drept ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 De unde să știu eu? Pentru țară și popor.da. pt orice in care crezi sau esti indoctrinezi sa crezi. nu stiu nu pot relationa cu asa cazuri, sunt complet lipsita de spirit patriotsingurul exemplu de femeie luptatoare care merita atentia mea sunt amazoanele. fie ele si mitice. ideea e ca pt mine orice lupsta indiferent de sex pt sa fie facuta pe baza unei convingeri personale. cred in liberul arbitru si in individualism f mult
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 (Buuunn... hai sa lasam treaba asta asa cum e.) Sa revenim la on-topic. Femeia are un drept sau o obligatie sa lupte ? Adica, ca si soldat. Daca te iei dupa evrei, e o obligatie. Care ati fost in vizita in Israel, stiti cate femei soldati sunt pe aeroport in Tel-Aviv, paznice la obiectivele turistice, etc. Deci dupa ei e o obligatie (de asta depinde si alte drepturi sociale pentru femei). E normal asa sau nu ?Sunt date diferite ale problemei. E vorba de viaţă, de grijă faţă de viaţă, de natura creştină sau nu a omului, de unde rezultă si celelalte
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 Pai care tara !!? Ca le adunase Ghaddafi din toate colturile lumii (5 erau rusoaice, ma rog, hai sa zicem ca erau agenti FSB, 3 brazilience, sau ma rog, latino-americance, 2 din State, 1 ucrainianca si 2 sau 3 din Congo, Mali, Ghana, ceva de genul). Adica alea ce drepturi aveau ? Sau altfel: obligatia lor de a lupta ele o vedeau ca si un drept ?erau adunate si educate sau trainuite sa creada. e un brain wash tot la fel de mult ca orice regim totalitar
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Sunt date diferite ale problemei. E vorba de viaţă, de grijă faţă de viaţă, de natura creştină sau nu a omului, de unde rezultă si celelalteBun, da de acord, daca te referi la sfintele mucenite de acord, dar sa lasam subiectul asta aici. Eu vorbeam de femeia obisnuita. In cazul uni razboi inteleg, rezistenta patriotica, etc. Dar in cazul pacii, de ce sa faci trupe speciale de femei !?! Nu zice nimeni sa aleaga facultativ, ca mercenare, dar sa le obligi sa faca asta !?! mi se pare aiurea !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 erau adunate si educate sau trainuite sa creada. e un brain wash tot la fel de mult ca orice regim totalitarok, de acord, dar in cazul Israelul-ui ???
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 Pai care tara !!? Ca le adunase Ghaddafi din toate colturile lumii (5 erau rusoaice, ma rog, hai sa zicem ca erau agenti FSB, 3 brazilience, sau ma rog, latino-americance, 2 din State, 1 ucrainianca si 2 sau 3 din Congo, Mali, Ghana, ceva de genul). Adica alea ce drepturi aveau ? Sau altfel: obligatia lor de a lupta ele o vedeau ca si un drept ?Atunci luptau pentru bani. Ori avea omul carismă și o făceau din convingere.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 ok, de acord, dar in cazul Israelul-ui ???in cazul Israelului este complet atceva. au atatia arabi prin ei si la granita ca sunt educati de mici si preventiv sa fie pregatiti de lupta. fosta mea colega de serviciu are peste 40 de ani si a trait pana acolo pana in 30. trebuie sa iti explice unu de-al lor si intelegi. e o chestie de cultura, mentalitate si istoric 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 da. pt orice in care crezi sau esti indoctrinezi sa crezi. nu stiu nu pot relationa cu asa cazuri, sunt complet lipsita de spirit patriotsingurul exemplu de femeie luptatoare care merita atentia mea sunt amazoanele. fie ele si mitice. ideea e ca pt mine orice lupsta indiferent de sex pt sa fie facuta pe baza unei convingeri personale. cred in liberul arbitru si in individualism f multFiecare cum vrea. Eu, însă, am fost impresionat de povestea unei fete de 21 de ani, de origine kurdă, care a plecat pe front, în Kobane.Și încă nici măcar nu au țară, kurzii. Când vine fata înapoi, o să îi confiște pașaportul.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 da nu stiu, cum am spus sunt complet lipsita de spirit patriot. daca simt ca vine in viitoru eminent razboiul o tai in Siberia cu ce apuc din ce am si din familie. daca nu apuc ma mut in munti in pustientate de nebuna. daca mi-ar da unu o furca, un revolver orice in mana tough luck pritene astept sa adormi sa fiu sigura ca nu ma opresti il pastrez pt propria-mi aparare si fug pe unde vad cu ochii:))
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 Bun, da de acord, daca te referi la sfintele mucenite de acord, dar sa lasam subiectul asta aici. Eu vorbeam de femeia obisnuita. In cazul uni razboi inteleg, rezistenta patriotica, etc. Dar in cazul pacii, de ce sa faci trupe speciale de femei !?! Nu zice nimeni sa aleaga facultativ, ca mercenare, dar sa le obligi sa faca asta !?! mi se pare aiurea !Tocmai ca la ei e altceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Tocmai ca la ei e altcevaBun, de aici o intrebare incomoda, DAR, este ca si rezultat a celor de mai-inainte ! Ce au facut in Gaza e justificat ??? Doar intreb, voi ce parerea aveti ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 Bun, de aici o intrebare incomoda, DAR, este ca si rezultat a celor de mai-inainte ! Ce au facut in Gaza e justificat ??? Doar intreb, voi ce parerea aveti ?eh e prea grewu de digerat lup....... uite in schimb iti spun singura tara in care as manifesta eu spirit patriot Ecuador
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Pai Ecuador e una dintre cele mai stricte tari de pe glob ! Ciudata tare Rossy, pai nu ai spirit patriotic aici si ai tocmai acolo spirit patriotic ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 Pai Ecuador e una dintre cele mai stricte tari de pe glob ! Ciudata tare Rossy, pai nu ai spirit patriotic aici si ai tocmai acolo spirit patriotic ? nu stiu ce glasuiesti tu prietene . da sunt ciudata, dar am sens in felul meu. O tara care nu extradeaza nici la presiuni din partea americanilor, are tot respectul meu. e mai putin stricta decat crezi spune-mi tu ce consideri ca strcit in Ecuador?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 12, 2015 nu stiu ce glasuiesti tu prietene . da sunt ciudata, dar am sens in felul meu. O tara care nu extradeaza nici la presiuni din partea americanilor, are tot respectul meu. e mai putin stricta decat crezi spune-mi tu ce consideri ca strcit in Ecuador?ecuatoru ca ala nu se misca sta fix pe aceeasi pozitie
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 eh e prea grewu de digerat lup....... uite in schimb iti spun singura tara in care as manifesta eu spirit patriot EcuadorTu cred că ti-ai rupt lanţul ancorei. In furtună poate îţi va fi mai greu să găseşti un port liniştit
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 Tu cred că ti-ai rupt lanţul ancorei. In furtună poate îţi va fi mai greu să găseşti un port liniştit aia crezi tu sunt bine ancorata si sunt si bine unsa nu scartai cand se misca lantul
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 Asa să fie.Tu stii mai bine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 Pai Ecuador e una dintre cele mai stricte tari de pe glob ! Ciudata tare Rossy, pai nu ai spirit patriotic aici si ai tocmai acolo spirit patriotic ? daca nu-mi dai exemple cateva de strictete o sa ma fci sa cred ca nu stii ce spui (cel putin in cazul Ecuadorului, sunt mare fana a Ecuadorului si a NZ)
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 12, 2015 aia crezi tu sunt bine ancorata si sunt si bine unsa nu scartai cand se misca lantul la prova sau la pupa ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 12, 2015 daca nu-mi dai exemple cateva de strictete o sa ma fci sa cred ca nu stii ce spui (cel putin in cazul Ecuadorului, sunt mare fana a Ecuadorului si a NZ)la Vatican nu primeste femei, nici pe muntele Atos nu vezi muntele lui Venus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum