Sari la conținut

Drepturile femeilor

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Bai offtopicarilor, cum plm ati ajuns voi la poze mah? Pe un thread cu drepturile femeilor voi vorbiti de fotografie erotica...nici daca planuiam nu-mi iesea atat de bine.

http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0908/womens-rights-hooters-girls-sex-women-s-rights-funny-demotivational-poster-1251367013.jpg

taci si fi fericit ca am dezvoltat. si daca esti si curios cum a dat o chestie in alta apuca-te si citeste :)

Postat

Până la urmă care e concluzia?

nu cred ca e clar pe cine intrebi si nici macar pe ce topic. ai adresat o intrebare (aceeasi) pe un thread diferit :)

• Oras:bucuresti
Postat

Nu ai inteles nimic Shaworma...unul dintre "drepturile femeilor" pe care au oftica barbatii este capacitatea acestora de a distrage atentia de la subiectul principal fara ca voi sa va dati seama de asta. =)) =))

Cu mine nu merge! Intotdeauna imi dau seama de asta.

Postat

uitati cum trateaza chinezii surorile romance de la Paris

https://www.youtube.com/watch?v=K22c_T4yc5U

ce plm postezi de atsea? ori ai impresia ca dac-s tiganci cine a iesit in afara tb sa le dea in cap? eu vad doar niste femei pe jos si f f f sonore intr-o mare de barbati... nu imi apar etnia ca-s mai alba ca voi toti, dar d c ai postat rahatu asta?

Postat

tu ai idee ca eu am fost in arest vpeste 48 ore din cauza faptului ca am pocnit in bot un inspector de potilie, si cam 2-3 zile nu m-am putut pisa. manca fuma ca mi s-au luiat toate la inregistrare. ssi ca desi eram plina  de prostituate romance si rome m-au mutat intr-o celula de barbati. multumind la Dumnezeu caa atunci cand am terminat cu ei am plecat pur si simplu.fara cazier. fara sa dau in judecata cam pe 3 zile. si singurele pizde de mi-a parut rau ca am fost respingatoare sunt tigancile care erau curve. erau gen cand voiam sa dau un cap in gura ele vrei o tigara?

• Oras:Undisclosed
Postat

ce plm postezi de atsea? ori ai impresia ca dac-s tiganci cine a iesit in afara tb sa le dea in cap? eu vad doar niste femei pe jos si f f f sonore intr-o mare de barbati... nu imi apar etnia ca-s mai alba ca voi toti, dar d c ai postat rahatu asta?

Nu are de-a face cu emanciparea?

Eu am vrut doar să trag un semnal de alarmă.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic sa aveti grija mare cu Kendra asta...bate gabori, da capete-n gura. Stai cuminte Ronda Rousey =))

Parc-o vad...

Postat

Eu zic sa aveti grija mare cu Kendra asta...bate gabori, da capete-n gura. Stai cuminte Ronda Rousey =))

Parc-o vad...

sutn cuminte si chiar f delicaa. si calma. dar am iesirile m mele cand cred ca este de cuvinta sa le am si nu-mi pare rau de ele :)

in speta nu imi place ca cineva sa descosidere femei din strada sau etc sau o etnie anume. zi buna

Postat

Sa inteleg ca inca exista persoane care considera tigancile, oameni?!?! Aoleeeeeeuuuuu....unde esti tu Eugen Grigore?!?!?!!?  :pope

Postat

Nu ai inteles nimic Shaworma...unul dintre "drepturile femeilor" pe care au oftica barbatii este capacitatea acestora de a distrage atentia de la subiectul principal fara ca voi sa va dati seama de asta. =)) =))

Foarte corect, dar important este ca noi barbatii nu ca nu ne mai dam seama, ci pur si simplu nu ne mai pasa de subiectul principal, pentru ca din negura timpului femeile folosesc aceeasi unica strategie - despartirea picioarelor...

:hihat

Postat

Foarte corect, dar important este ca noi barbatii nu ca nu ne mai dam seama, ci pur si simplu nu ne mai pasa de subiectul principal, pentru ca din negura timpului femeile folosesc aceeasi unica strategie - despartirea picioarelor...

:hihat

Eu folosesc o alta tactica...sa las barbatul in pielea goala doar privindu-l, vorbindu-i, fara sa ma misc, fara sa dau jos o haina ;)

Btw, v-ati certat vreodata in pielea goala?!?! Sau ati incercat sa va dezbracati in pielea goala atnci cand partenerul "incearca" o cearta?!?! Doamneeee....este atat de funny...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu folosesc o alta tactica...sa las barbatul in pielea goala doar privindu-l, vorbindu-i, fara sa ma misc, fara sa dau jos o haina ;)

Btw, v-ati certat vreodata in pielea goala?!?! Sau ati incercat sa va dezbracati in pielea goala atnci cand partenerul "incearca" o cearta?!?! Doamneeee....este atat de funny...

lol... :laugh2 :laugh2

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Sorina, apropo de asta eu ma gandeam sa patentez ceva gen curea cu buzunare special pt momentele astea...greu sa vorbesti serios cand te balangani. Asa, cu mainile-n buznare parca-i altfel.

• Like 3
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Sa inteleg ca ai incercat si ti a placut?

Postat

Poate nu am înțeles eu bine...vorbim de femei,în general sau curve, în particular?

Sunt curvele femei, ergo au drepturi?

Vedem că mănâncă telemea, știu să se bată, fumează marijuana, joacă la cazino și, foarte important, au conexiune la internet.

Înseamnă că sunt oameni și ele.

E bine.

Zic că merită și drept de vot.

• Like 1
Postat

Poate nu am înțeles eu bine...vorbim de femei,în general sau curve, în particular?

Sunt curvele femei, ergo au drepturi?

Vedem că mănâncă telemea, știu să se bată, fumează marijuana, joacă la cazino și, foarte important, au conexiune la internet.

Înseamnă că sunt oameni și ele.

E bine.

Zic că merită și drept de vot.

nu cred sa te fi citit inainte asa rautacios lol

Postat

nu cred sa te fi citit inainte asa rautacios lol

Așa sunt eu seara.

Ies în oraș și încerc să par Alain Delon.

Postat

Așa sunt eu seara.

Ies în oraș și încerc să par Alain Delon.

care seara bre ori te-ai asezat pe undeva la umbra?

Postat

care seara bre ori te-ai asezat pe undeva la umbra?

Ai văzut Interstellar?

Eu stau aproape de Gargantua, la mine e altfel.

Vezi că ăia de la școala ajutătoare,pardon brigada,s-au pus pe tine.Nu e greu cu ei, tre' doar să bați din palme, tot apare unul din tufișuri.

Postat

Ai văzut Interstellar?

Eu stau aproape de Gargantua, la mine e altfel.

Vezi că ăia de la școala ajutătoare,pardon brigada,s-au pus pe tine.Nu e greu cu ei, tre' doar să bați din palme, tot apare unul din tufișuri.

mi se rupe. nici nu stiu cati sunt si nici nu ma intereseaza. 

Postat

stiam eu ca am auzit de asta pe undeva...ori egalitate, ori deloc.

Postat

Sa inteleg ca inca exista persoane care considera tigancile, oameni?!?! Aoleeeeeeuuuuu....unde esti tu Eugen Grigore?!?!?!!?  :pope

Lumea nu l-a uitat! Parca stelistii au afisat un banner la un meci cu Rapidul, ceva gen: "Multumim E Grigore!"

Acum un an sau ...trei!

Tu de acolo stii de el? :) Esti stelista? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...