phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Pai si despe crezi ca invat?!? Tocmai azi am avut examen: mi-a picat criza de identitate la adolescenti. Aici ie despre oameni maturi
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 Pai si despe crezi ca invat?!? Tocmai azi am avut examen: mi-a picat criza de identitate la adolescenti. Si cum e? Ai trecut cu bine?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Nu poti ajunge om matur fara sa parcurgi celelalte etape. Aici toate se leaga, Iubi.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Si cum e? Ai trecut cu bine? De adolescenta sau de examen?!? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 o sa il las pe colegul de ce? sa-ti explice, daca tot e cumva mentionat Observ. Zglobie n-ar fi neaparat prima mea alegere, dar de dragul colegialitatii ti-l permit.acum sunt eu curioasa. care ar fi alegerea ta
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 11, 2015 o sa il las pe colegul de ce? sa-ti explice, daca tot e cumva mentionat Ha...de ce? Sa ai(iar ) excese de gelozie,cum ai/ai avut in cazul amada?Nu mersi! #roz,vezi ca-i 'oț,cand scrie mult,inseamna ca-i pasa...astrele nu mint,balanta sa fie! 1 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 Ha...de ce? Sa ai(iar ) excese de gelozie,cum ai/ai avut in cazul amada?Nu mersi! #roz,vezi ca-i 'oț,cand scrie mult,inseamna ca-i pasa...astrele nu mint,balanta sa fie! De unii oameni nu ma pot ascunde. 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 11, 2015 Când nu mai au argumente,femeile se dezbracă...cam sexist,dar adevărat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 Ha...de ce? Sa ai(iar ) excese de gelozie,cum ai/ai avut in cazul amada?Nu mersi! #roz,vezi ca-i 'oț,cand scrie mult,inseamna ca-i pasa...astrele nu mint,balanta sa fie! ed despre cine vb? despre initiatorul threadului?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 11, 2015 ed despre cine vb? despre initiatorul threadului? Lasa intrebarile...lasa-te purtata de val... 1 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 Lasa intrebarile...lasa-te purtata de val... LE: nu mai am iar puncte pt laik...pisicuts? da si mie cateva extra ca asa pare ca nu-mi apreciez colegii. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 11, 2015 :laugh2 LE: nu mai am iar puncte pt laik...pisicuts? da si mie cateva extra ca asa pare ca nu-mi apreciez colegii.Te-am trecut pa caiet....s-au strans vo' 114 1 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 I-am dat lu' roz de azi dimineata si-am ramas in pana. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 :laugh2 LE: nu mai am iar puncte pt laik...pisicuts? da si mie cateva extra ca asa pare ca nu-mi apreciez colegii.off topic. cum adica sa iti dea mai multe. chiar nu stiu cum functioneaza aceste puncte. adica numarul lor este limitat sau cum?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 off topic. cum adica sa iti dea mai multe. chiar nu stiu cum functioneaza aceste puncte. adica numarul lor este limitat sau cum?Da...nu stiu cum sa explic. Uite e ca si cum te-as scoate la masa, ti-as pune mancarea-n fata dar ti-as cere sa nu mananci si doar s-o mirosi. Asa ne trolleaza si administratorul forumului, pisicuts. E felul lui de-a-si umili enoriasii, indiferent de zodii. 4
nico01081987 Reputație: 651 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Postat Iunie 11, 2015 Interesant...te-as intreba pe ce planeta traiesti, dar ai crede ca fac misto sau ca-s feminista.Pai in pana mea, toti avem drepturi si obligatii, nu-i corect?Exista si barbati ce practica prostitutia cum o numesti tu.Sau chestia asta nu ai spus-o pentru ca esti barbat?Ar trebuii sa fi putin mai atent la ce-i in jurul tau si sa-mi spui daca toate au o legatura, o logica sau nu...;)Ai fi foarte mirat sa observi ca piramida trofica este prezenta peste tot;)Analizeaza rogu-te.Multumesc! 4
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 11, 2015 Interesant...te-as intreba pe ce planeta traiesti, dar ai crede ca fac misto sau ca-s feminista. - Si tu esti cu astrele?Pai in pana mea, toti avem drepturi si obligatii, nu-i corect? - Asta incercam si eu sa aflu.Exista si barbati ce practica prostitutia cum o numesti tu. - Pai si cine a contestat asta vreodata?Sau chestia asta nu ai spus-o pentru ca esti barbat? - Nu asta-i motivul, N-am spus-o pt ca nu avea relevanta cu topicul deschis.Ar trebuii sa fi putin mai atent la ce-i in jurul tau si sa-mi spui daca toate au o legatura, o logica sau nu...;)Ai fi foarte mirat sa observi ca piramida trofica este prezenta peste tot;)Analizeaza rogu-te. - As analiza dar am intai nevoie de informatii de la tine. Promit sa te ascult atent. Momentan n-am inteles ce vrei sa spui.Multumesc! Sper ca mi te adresai mie 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 Sper ca mi te adresai mie cu tine vorbea da eu sunt curioasa de cate ori ai fost palmuit in viata asta? mie imi esti usor nesuferit, dar totusi simpatic insa tind sa cred ca ti-ai si luat-o ) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2015 Postat Iunie 11, 2015 cu tine vorbea da eu sunt curioasa de cate ori ai fost palmuit in viata asta? mie imi esti usor nesuferit, dar totusi simpatic insa tind sa cred ca ti-ai si luat-o )http://i.imgur.com/EWh3fwO.gif 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 cu tine vorbea da eu sunt curioasa de cate ori ai fost palmuit in viata asta? mie imi esti usor nesuferit, dar totusi simpatic insa tind sa cred ca ti-ai si luat-o )http://i.imgur.com/EWh3fwO.giferam asezata lolon topic si mie mi-ar placea sa citesc ce ar spune o feminista . nu cunosc feministe romance si mi-ar placea sa vad daca e vreo diferenta de mentalitate
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 11, 2015 I-am dat lu' roz de azi dimineata si-am ramas in pana. Merita...lol 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 11, 2015 Merita...lol daca nu incetezi cu ironia si impetinenta asta te musc bre
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2015 Postat Iunie 11, 2015 daca nu incetezi cu ironia si impetinenta asta te musc brehttp://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/04/08/2-balena.gif Iedit : lol........... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 11, 2015 daca nu incetezi cu ironia si impetinenta asta te musc brehttp://i.imgur.com/O9MgB.gif 1 1
nico01081987 Reputație: 651 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Postat Iunie 11, 2015 Sper ca mi te adresai mie Da, chiar tu erai vizat doar tu ai dschis topicul, nu?Pfff sa ma apuc, sa nu ma apuc cu chestii de genul ca noi femeile dam nastere la copii, ca mergem la servici, ca facem de toate in si pentru casa, etc etc...sau sa ma rezum doar la faptul ca o femeie la fel ca un barbat au aceleasi drepturi?De ce tinde toata lumea la a duce femeie intr-o pozitie inferioara, cand, daca stam putin sa analizam mai pe indelete sunt cam superioare...pam pam...nu m-am putut abtine ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum