Sari la conținut

Drepturile femeilor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai si despe crezi ca invat?!? Tocmai azi am avut examen: mi-a picat criza de identitate la adolescenti. ;)

Aici ie despre oameni maturi

• Oras:aicisha
Postat

Pai si despe crezi ca invat?!? Tocmai azi am avut examen: mi-a picat criza de identitate la adolescenti. ;)

Si cum e? Ai trecut cu bine? :)

Postat

Nu poti ajunge om matur fara sa parcurgi celelalte etape. Aici toate se leaga, Iubi. :)

• Oras:worldwide
Postat

o sa il las pe colegul de ce? sa-ti explice, daca tot e cumva mentionat :)

Observ. Zglobie n-ar fi neaparat prima mea alegere, dar de dragul colegialitatii ti-l permit.

acum sunt eu curioasa. care ar fi alegerea ta

• Oras:aer
Postat

o sa il las pe colegul de ce? sa-ti explice, daca tot e cumva mentionat :)

Ha...de ce? Sa ai(iar :) ) excese de gelozie,cum ai/ai avut in cazul amada?Nu mersi! :)

#roz,vezi ca-i 'oț,cand scrie mult,inseamna ca-i pasa...astrele nu mint,balanta sa fie! :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ha...de ce? Sa ai(iar :) ) excese de gelozie,cum ai/ai avut in cazul amada?Nu mersi! :)

#roz,vezi ca-i 'oț,cand scrie mult,inseamna ca-i pasa...astrele nu mint,balanta sa fie! :)

De unii oameni nu ma pot ascunde. 

• Like 3
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Când nu mai au argumente,femeile se dezbracă...cam sexist,dar adevărat.

Postat

ed despre cine vb? despre initiatorul threadului?

Postat

ed despre cine vb? despre initiatorul threadului?

Lasa intrebarile...lasa-te purtata de val...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Lasa intrebarile...lasa-te purtata de val...

:laugh2 :laugh2 :laugh2

LE: nu mai am iar puncte pt laik...pisicuts? da si mie cateva extra ca asa pare ca nu-mi apreciez colegii.

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

LE: nu mai am iar puncte pt laik...pisicuts? da si mie cateva extra ca asa pare ca nu-mi apreciez colegii.

Te-am trecut pa caiet....s-au strans vo' 114 :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

off topic. cum adica sa iti dea mai multe. chiar nu stiu cum functioneaza aceste puncte. adica numarul lor este limitat sau cum?

Postat

off topic. cum adica sa iti dea mai multe. chiar nu stiu cum functioneaza aceste puncte. adica numarul lor este limitat sau cum?

Da...nu stiu cum sa explic. Uite e ca si cum te-as scoate la masa, ti-as pune mancarea-n fata dar ti-as cere sa nu mananci si doar s-o mirosi. Asa ne trolleaza si administratorul forumului, pisicuts. 

E felul lui de-a-si umili enoriasii, indiferent de zodii. 

• Like 4
  • Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
Postat

Interesant...te-as intreba pe ce planeta traiesti, dar ai crede ca fac misto sau ca-s feminista.

Pai in pana mea, toti avem drepturi si obligatii, nu-i corect?

Exista si barbati ce practica prostitutia cum o numesti tu.

Sau chestia asta nu ai spus-o pentru ca esti barbat?

Ar trebuii sa fi putin mai atent la ce-i in jurul tau si sa-mi spui daca toate au o legatura, o logica sau nu...;)Ai fi foarte mirat sa observi ca piramida trofica este prezenta peste tot;)Analizeaza rogu-te.

Multumesc! :kiss3

• Like 4
Postat

Interesant...te-as intreba pe ce planeta traiesti, dar ai crede ca fac misto sau ca-s feminista. - Si tu esti cu astrele?

Pai in pana mea, toti avem drepturi si obligatii, nu-i corect? - Asta incercam si eu sa aflu.

Exista si barbati ce practica prostitutia cum o numesti tu. - Pai si cine a contestat asta vreodata?

Sau chestia asta nu ai spus-o pentru ca esti barbat? - Nu asta-i motivul, N-am spus-o pt ca nu avea relevanta cu topicul deschis.

Ar trebuii sa fi putin mai atent la ce-i in jurul tau si sa-mi spui daca toate au o legatura, o logica sau nu...;)Ai fi foarte mirat sa observi ca piramida trofica este prezenta peste tot;)Analizeaza rogu-te. - As analiza dar am intai nevoie de informatii de la tine. Promit sa te ascult atent. Momentan n-am inteles ce vrei sa spui.

Multumesc! :kiss3

Sper ca mi te adresai mie :)

• Like 1
Postat

cu tine vorbea da :)  eu sunt curioasa de cate ori ai fost palmuit in  viata asta? mie imi esti usor nesuferit, dar totusi simpatic  insa tind sa cred ca ti-ai si luat-o :))

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cu tine vorbea da :)  eu sunt curioasa de cate ori ai fost palmuit in  viata asta? mie imi esti usor nesuferit, dar totusi simpatic  insa tind sa cred ca ti-ai si luat-o :))

http://i.imgur.com/EWh3fwO.gif

• Like 3
Postat

http://i.imgur.com/EWh3fwO.gif

eram asezata lol

on topic si mie mi-ar placea sa citesc ce ar spune o feminista . nu cunosc feministe romance si mi-ar placea sa vad daca e vreo diferenta de mentalitate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca nu incetezi cu ironia si impetinenta asta te musc bre

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/04/08/2-balena.gif

Iedit : lol...........

• Like 1

Postat

Da, chiar tu erai vizat doar tu ai dschis topicul, nu?

Pfff sa ma apuc, sa nu ma apuc cu chestii de genul ca noi femeile dam nastere la copii, ca mergem la servici, ca facem de toate in si pentru casa, etc etc...sau sa ma rezum doar la faptul ca o femeie la fel ca un barbat au aceleasi drepturi?

De ce tinde toata lumea la a duce femeie intr-o pozitie inferioara, cand, daca stam putin sa analizam mai pe indelete sunt cam superioare...pam pam...nu m-am putut abtine :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...