Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras::)
Postat

Minti ca de obicei un dobitoc a deschis un topic la discutii generale dupa ce moni a spus ce are deci pana la urma esti clona lui paulica ,am copiat facebookul lui si-l voi posta aici si nu fac decat sa-l vada toata lumea

:laugh2  :laugh2  :laugh2

asa sa faci.

chiar sunt curios in cat timp te baneaza pisicut, minute sau ore.

si cu ce mint?

nu ai dat tu pm-uri unor membrii sa le spui de cancerul monicai si cum vrei tu sa o ajuti?

lasand la o parte ca intrii la "inlesnirea prostitutiei" cu ce faci tu, pm-urile alea chiar exista, si pot fi facut publice daca e nevoie.

monica ar face bine sa-si aleaga cu atentie prietenii pe viitor, pentru ca unul ca tine nu face decat rau involuntar, pentru ca atat te duce capul.

• Minus 6
  • Oras:In inima femeilor
Postat

asa sa faci.

chiar sunt curios in cat timp te baneaza pisicut, minute sau ore.

si cu ce mint?

nu ai dat tu pm-uri unor membrii sa le spui de cancerul monicai si cum vrei tu sa o ajuti?

lasand la o parte ca intrii la "inlesnirea prostitutiei" cu ce faci tu, pm-urile alea chiar exista, si pot fi facut publice daca e nevoie.

monica ar face bine sa-si aleaga cu atentie prietenii pe viitor, pentru ca unul ca tine nu face decat rau involuntar, pentru ca atat te duce capul.

Eu ti-am spus ca nu are bts ci altceva si ca de aceea o ajut si tu mi-ai zis ca fac bine ca o ajut, dar ai un caracter infect sa spui ce am discutat noi pe pm urat comportament
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Eu ti-am spus ca nu are bts ci altceva si ca de aceea o ajut si tu mi-ai zis ca fac bine ca o ajut, dar ai un caracter infect sa spui ce am discutat noi pe pm urat comportament

Spuneai ca-mi dai minusuri ca-i iau apararea dar nu vreau sa spun mai mult ca eu am onoare

• Like 2
  • Minus 3
Postat

e ok sa o ajuti, dar nu prin atitudinea de peste mizerabil care o ai pe forum.

da-i bani daca suferi pentru ea, nu o ajuti dand UP la ea si la fetele ale carei pestoaica este.

Si nu am zis ca are bts, am zis ca are hpv, ceea ce e altceva, si femeile sanatoase au hpv, dar ele nu il impraste la sute de barbati cum fac centuristele tale.

• Minus 6
Postat

Spuneai ca-mi dai minusuri ca-i iau apararea dar nu vreau sa spun mai mult ca eu am onoare

vezi cat de prost esti?

eu nu pot da minusuri.

am zis poate ca PRIMESTI minusuri pentru ca esti un peste amator.

ceea ce e altceva.

si pentru ca suferi ca le primesti.

uite, ai libertatea si acceptul din partea mea sa faci publice pm-urile intre noi doi.

ai curaj?

• Minus 6
Postat

vezi cat de prost esti?

eu nu pot da minusuri.

am zis ca PRIMESTI minusuri pentru ca esti un peste amator.

ceea ce e altceva.

si pentru ca suferi ca le primesti.

Ti-,am spus ca nu ma oftic si ca poti da mai departe minusuri ca este dreptul tau,ai vazut tu ca te-am injurat ca dai minusuri?
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Ti-,am spus ca nu ma oftic si ca poti da mai departe minusuri ca este dreptul tau,ai vazut tu ca te-am injurat ca dai minusuri?

e ok sa ai idei fixe, dar e putin stanjenitor cand le expui pe forumuri publice.

treaba ta, de descalifici singur.

cu pm-urile cum ramane?

le postezi?

p.s.

stiu ca faci toate astea crezand ca deturnezi scandalul/discutia de la moni77 si problemele ei de sanatate, dar esenta discutiei ramane, si voi intreba zilnic pe forum care e miscarea, pana o sa aibe bunul simt sa posteze niste analize din care sa reiasa adevarul.

• Minus 6
Postat

e ok sa o ajuti, dar nu prin atitudinea de peste mizerabil care o ai pe forum.

da-i bani daca suferi pentru ea, nu o ajuti dand UP la ea si la fetele ale carei pestoaica este.

Si nu am zis ca are bts, am zis ca are hpv, ceea ce e altceva, si femeile sanatoase au hpv, dar ele nu il impraste la sute de barbati cum fac centuristele tale.

Sti ce posteaza ce vrei ca nu o sa-ti mai raspund ca nu ajungem la nici un rezultat,ne jignim aiurea eu renunt sa-ti mai raspund,daca vrei sa vorbesti singur precum televizorul nu ai decat sa o faci
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

e ok sa ai idei fixe, dar e putin stanjenitor cand le expui pe forumuri publice.

treaba ta, de descalifici singur.

cu pm-urile cum ramane?

le postezi?

Cum sa postez asa ceva este privat si asa va ramane nu am facut asta niciodata si nu o fac
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Sti ce posteaza ce vrei ca nu o sa-ti mai raspund ca nu ajungem la nici un rezultat,ne jignim aiurea eu renunt sa-ti mai raspund,daca vrei sa vorbesti singur precum televizorul nu ai decat sa o faci

nu te-am zignit, n-am zis ca esti un peste mizerabil, am zis doar ca ai o atitudine de peste mizerabil.

e diferenta.

Cum sa postez asa ceva este privat si asa va ramane nu am facut asta niciodata si nu o fac

ce amuzant esti.

daca ai acceptul interlocutorului clauza de confidentialitate devine nula, deci poti face publice conversatiile.

ca nu vrei, e alta treaba.

si stim cu totii de ce nu vrei :)

• Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Urat din partea claudiei sa dea detalii deapre ceilalti useri la toti prostovanii cum e cel de mai sus. Da e doar o curva nai la ce sa te astepti.

Sau poate prostovanul mananca cacat ca ii cam place

Cineva a spus ca am ceva probleme la instalatie. :)))) da, cam am, dar mai ales atinci când simt neobrăzați pe lângă mine. Nenea, nenea, dacă nu ai avut prilejul de a ma cunoaste in persoana de ce îți bagi nasul pe unde nu te privește? Haa? Cumva din lipsa de educație? Cu drag ti-as lipi vreo doua ca văd, cu vorba buna, la matale nu merge.

Alup igus!

• Like 3
Postat

Astia asa cosidera fetele curve sau animale, ti-a spus cumva ca sunt un tip care stie sa-si tina gura cand este vorba de onoarea lor? Nici acum cu toate ca ea nu mai este in domeniu eu nu voi spune nimic care sa o compromita

Draga Liviu...te-am lăsat, te-am lăsat dar hai sa îți spun si eu doua vorbe.

Despre mine nu ai ce spune pentru a ma compromite si nici nu mi-ai salvat onoarea atunci când nu ai dat veste-n cele patru Colțuri ale forumului, ca eu, ți-am dat teapa :) si nici teapa nu era, ca te anuntasem si anuntasem inclusiv pe forum ca imi anulez de cu o zi înainte programările dintr-o mică problema...la instalație :)

Capisci?

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Iar sunt scurgeri la firma ? De informatii , zic . :laugh2

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Sunt, nu sunt cert este ca mi-am pus mâinile in cap când am văzut ce povesti erau scrise pe aici. :)))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

http://2.bp.blogspot.com/-68qNksbx6fE/VX350VivMkI/AAAAAAAAANU/hmN398dOzPE/s1600/sri-asculta-tot.jpg

• Like 3
Postat

http://2.bp.blogspot.com/-68qNksbx6fE/VX350VivMkI/AAAAAAAAANU/hmN398dOzPE/s1600/sri-asculta-tot.jpg

:))))))))
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Sunt, nu sunt cert este ca mi-am pus mâinile in cap când am văzut ce povesti erau scrise pe aici. :)))))

Povesti de adormit copiii. :))

Postat

E da vina cuplajul :)

• Like 26
  • Minus 18
Postat

s-a intors sugatoarea de pula inteligenta la meseria ei de baza

Oooh...nu imi mai face asemenea complimente ca, zău, ma emoționez...faggot

• Like 2

Postat

de obicei tu esti cea care o sugi

O sug o sug, auzi, o fi vreo noutate! :)))) Hai, alup igus si tu ca ma iriți impotent mental ce ești!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...