Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Am revenit la Claudia azi...misto revederea! Rar ma intorc la aceeasi fata, insa Claudia este o persoana speciala. Nu descriu actiunea, dar a fost ceva...o impletire de lins, supt, limbi, degete, mangaieri si penetrare pe la spate...mmmm ce placere!

Nu are rost sa spun mai mult de atat, este speciala, are calitati si stie sa ofere placere unui barbat.

Notez experienta personala cu 9,5. Cu mare drag o recomand.

Spor!

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

O sa zica lumea ca ne-am vorbit cu "rar ma intorc la aceeasi fata"!!! dar si eu trebuie sa incep cu aceleasi cuvinte!

A doua intalnire a fost mai intima, deja stiam cam la ce sa ne asteptam unul de la altul (ce-i drept eu cu asteptari mai mari de la mine  :laugh2 ). Din pacate a trebuit sa o gandesc ca o tragere scurta din cauza timpului.

M-a surprins la  :felatie , pentru ca si-a insusit dorintele exprimate de mine prin comentarii si a fost mult mai pe placul meu. Pentru ca stiu ca citesti iti zic ca daca ai mai adauga si niste mici sunete / gemete / vibratii / incantatii / mormaituri :laugh2 (intelegi tu) ar fi..... :bow .

Bineinteles ca nu am "reusit" sa stau doar 30 de minute ci m-am lungit pe o ora intreaga

GFE: 10

Corp: 9

Oral: 9

Halat: 150 o ora

• Like 1
Postat

Revin cu drag la tine..ești superba pt mine. .sa m ai faci și tu fotografii noi. .ai ce sa arati

:* voi face.probabil fotografiile vor veni odata cu noul an.te pup

Postat

Am revenit la Claudia azi...misto revederea! Rar ma intorc la aceeasi fata, insa Claudia este o persoana speciala. Nu descriu actiunea, dar a fost ceva...o impletire de lins, supt, limbi, degete, mangaieri si penetrare pe la spate...mmmm ce placere!

Nu are rost sa spun mai mult de atat, este speciala, are calitati si stie sa ofere placere unui barbat.

Notez experienta personala cu 9,5. Cu mare drag o recomand.

Spor!

mmm...multumeeesc! te pup :girly

Postat

O sa zica lumea ca ne-am vorbit cu "rar ma intorc la aceeasi fata"!!! dar si eu trebuie sa incep cu aceleasi cuvinte!

A doua intalnire a fost mai intima, deja stiam cam la ce sa ne asteptam unul de la altul (ce-i drept eu cu asteptari mai mari de la mine  :laugh2 ). Din pacate a trebuit sa o gandesc ca o tragere scurta din cauza timpului.

M-a surprins la  :felatie , pentru ca si-a insusit dorintele exprimate de mine prin comentarii si a fost mult mai pe placul meu. Pentru ca stiu ca citesti iti zic ca daca ai mai adauga si niste mici sunete / gemete / vibratii / incantatii / mormaituri :laugh2 (intelegi tu) ar fi..... :bow .

Bineinteles ca nu am "reusit" sa stau doar 30 de minute ci m-am lungit pe o ora intreaga

GFE: 10

Corp: 9

Oral: 9

Halat: 150 o ora

:D merci, a fost o placere! voi tine cont...sau o sa incerc (desi de obicei nu prea ma exteriorizez) :D :D puuuup :*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:D merci, a fost o placere! voi tine cont...sau o sa incerc (desi de obicei nu prea ma exteriorizez) :D :D puuuup :*

ai program de boieroaica .............

Postat

sa inteleg ca la cunni ti-au "scapat" sunetele alea?  :innocent

Vizitator
Postat

Crăciun fericit tuturor! Sa va bucurați de liniște și fericire. Va salut cu drag!

Anu' asta ai scăpat.... la anu' n'ai cum.... cumpar 10 cartele si tot vin :)

Sărbători regulamentare ! :)

• Oras:Everywere
  • Oras:Everywere
Postat

Anu' asta ai scăpat.... la anu' n'ai cum.... cumpar 10 cartele si tot vin :)

Sărbători regulamentare ! :)

Mai bine iei una cu 10 calatorii ,metroul circula si azi  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

sa-mi bag pulan'n el da metrou daca stiu in ce directie sa-l iau :(

Vizitator
Postat

E cam complicat, mai bine pe jos...

ceai mah ? draci ?

Vizitator
Postat

:))) poate noul an va veni și cu o mutare mai pi la bulivard sa ajungă tot omul ;) :)

potoleste-te =))

Postat

Super fata. Am fost la ea. Confirm.

O recenzie nu scrii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...