laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 15, 2015 Am revenit la Claudia azi...misto revederea! Rar ma intorc la aceeasi fata, insa Claudia este o persoana speciala. Nu descriu actiunea, dar a fost ceva...o impletire de lins, supt, limbi, degete, mangaieri si penetrare pe la spate...mmmm ce placere!Nu are rost sa spun mai mult de atat, este speciala, are calitati si stie sa ofere placere unui barbat.Notez experienta personala cu 9,5. Cu mare drag o recomand.Spor! 5
sstan Reputație: 77 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 O sa zica lumea ca ne-am vorbit cu "rar ma intorc la aceeasi fata"!!! dar si eu trebuie sa incep cu aceleasi cuvinte!A doua intalnire a fost mai intima, deja stiam cam la ce sa ne asteptam unul de la altul (ce-i drept eu cu asteptari mai mari de la mine ). Din pacate a trebuit sa o gandesc ca o tragere scurta din cauza timpului.M-a surprins la , pentru ca si-a insusit dorintele exprimate de mine prin comentarii si a fost mult mai pe placul meu. Pentru ca stiu ca citesti iti zic ca daca ai mai adauga si niste mici sunete / gemete / vibratii / incantatii / mormaituri (intelegi tu) ar fi..... .Bineinteles ca nu am "reusit" sa stau doar 30 de minute ci m-am lungit pe o ora intreaga Locatie: 9-10GFE: 10Corp: 9Oral: 9Halat: 150 o ora 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2015 Revin cu drag la tine..ești superba pt mine. .sa m ai faci și tu fotografii noi. .ai ce sa arati voi face.probabil fotografiile vor veni odata cu noul an.te pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2015 Am revenit la Claudia azi...misto revederea! Rar ma intorc la aceeasi fata, insa Claudia este o persoana speciala. Nu descriu actiunea, dar a fost ceva...o impletire de lins, supt, limbi, degete, mangaieri si penetrare pe la spate...mmmm ce placere!Nu are rost sa spun mai mult de atat, este speciala, are calitati si stie sa ofere placere unui barbat.Notez experienta personala cu 9,5. Cu mare drag o recomand.Spor!mmm...multumeeesc! te pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2015 O sa zica lumea ca ne-am vorbit cu "rar ma intorc la aceeasi fata"!!! dar si eu trebuie sa incep cu aceleasi cuvinte!A doua intalnire a fost mai intima, deja stiam cam la ce sa ne asteptam unul de la altul (ce-i drept eu cu asteptari mai mari de la mine ). Din pacate a trebuit sa o gandesc ca o tragere scurta din cauza timpului.M-a surprins la , pentru ca si-a insusit dorintele exprimate de mine prin comentarii si a fost mult mai pe placul meu. Pentru ca stiu ca citesti iti zic ca daca ai mai adauga si niste mici sunete / gemete / vibratii / incantatii / mormaituri (intelegi tu) ar fi..... .Bineinteles ca nu am "reusit" sa stau doar 30 de minute ci m-am lungit pe o ora intreaga Locatie: 9-10GFE: 10Corp: 9Oral: 9Halat: 150 o ora merci, a fost o placere! voi tine cont...sau o sa incerc (desi de obicei nu prea ma exteriorizez) :D puuuup
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2015 Postat Decembrie 17, 2015 merci, a fost o placere! voi tine cont...sau o sa incerc (desi de obicei nu prea ma exteriorizez) :D puuuup ai program de boieroaica .............
sstan Reputație: 77 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 merci, a fost o placere! voi tine cont...sau o sa incerc (desi de obicei nu prea ma exteriorizez) :D puuuup sa inteleg ca la cunni ti-au "scapat" sunetele alea?
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2015 ai program de boieroaica .............)))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2015 sa inteleg ca la cunni ti-au "scapat" sunetele alea? eeee...mai scapa ))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 21, 2015 buna! disponibila pana miercuri! revin pe 28 decembrie.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 24, 2015 Crăciun fericit tuturor! Sa va bucurați de liniște și fericire. Va salut cu drag! 2
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 25, 2015 Te pup si Craciun Fericit!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 Crăciun fericit tuturor! Sa va bucurați de liniște și fericire. Va salut cu drag!Anu' asta ai scăpat.... la anu' n'ai cum.... cumpar 10 cartele si tot vin Sărbători regulamentare !
solitary wolf Reputație: 19 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Everywere Oras:Everywere Postat Decembrie 25, 2015 Anu' asta ai scăpat.... la anu' n'ai cum.... cumpar 10 cartele si tot vin Sărbători regulamentare ! Mai bine iei una cu 10 calatorii ,metroul circula si azi
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Mai bine iei una cu 10 calatorii ,metroul circula si azi Mai bine iei una cu 10 calatorii ,metroul circula si azi sa-mi bag pulan'n el da metrou daca stiu in ce directie sa-l iau
jojodan77 Reputație: -10 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 La ea nu poti sa mergi cu metroul ci doar cu ratb;))
jojodan77 Reputație: -10 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 E cam complicat, mai bine pe jos...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Postat Decembrie 27, 2015 E cam complicat, mai bine pe jos...ceai mah ? draci ?
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 27, 2015 )) poate noul an va veni și cu o mutare mai pi la bulivard sa ajungă tot omul
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Postat Decembrie 27, 2015 )) poate noul an va veni și cu o mutare mai pi la bulivard sa ajungă tot omul potoleste-te
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Claudia. .ești zilele astea?
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2015 potoleste-te Ok Ok )))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2015 Claudia. .ești zilele astea?Bună! Da, de astăzi de la ora 17 până. ..la anul ) 1
jojodan77 Reputație: -10 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2015 Super fata. Am fost la ea. Confirm.
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 29, 2015 Super fata. Am fost la ea. Confirm.O recenzie nu scrii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum