Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Motane , cand numeri recenziile p'aicişa , să pui şi pentru mine una dă 9,5 ;)

Tu numesti asta recenzie? :slap2

Si esti Platinum Member :slap2

Tu ar trebui sa fiii un exemplu pentru ceilalti :slap2

Si cand colo, la tine asta se numeste recenzie :slap2

Asteptam recenzia asa cum scrie la regulament :pope

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu numesti asta recenzie? :slap2

Si esti Platinum Member :slap2

Tu ar trebui sa fiii un exemplu pentru ceilalti :slap2

Si cand colo, la tine asta se numeste recenzie :slap2

Asteptam recenzia asa cum scrie la regulament :pope

Aşteaptă.....pentru tine fac recenzie si ți-o trimit in pemeu :)

Eşti şi simpatic de-te-n sânje să te-nvige =))

Postat

Eşti şi simpatic de-te-n sânje să te-nvige =))

Multumesc la fel :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1

• Telefon: 0727993167
Postat

Corect fratioare!!!! Si cand ma gandesc ca i-am dat limbutze in pizdica si la urma am constatat si eu acelasi lucru.Pe drum mi-a mirosit guritza numai a pizdica :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2

Cred ca ti-am mirosit gura a pula. :slap2

Postat

Cred ca ti-am mirosit gura a pula. :slap2

Asta a fost la marean labarean :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Salut!

Cu greu am reusit sa o prind pe Claudia la telefon, dar cand am prins-o am ajuns in 30 de minute la ea. Fata este foarte comunicativa, mereu cu zambetul pe buze, igiena ireprosabila si te face sa simti ca esti cu o veche prietena.

Locatie: bloc stradal cu multe etaje, un mic labirind la iesirea din lift pe care poate sa-l rezolve oricine cu un iq mediu, locatia aranjata cu stil 9/10

Caprioara: frumusica, nu am constatat kg in plus (asta tine de preferintele fiecaruia), celulita nici atat, doar niste celuloza pe birou 9.5/10

Igiena: mirosea frumos, dus inainte 10/10

GFE: m-am simtit ca eram la o veche prietena cu care nu ne-am vazut de ceva timp 20/10

Oral: putin ca m-a zapacit 8/10

Normal: unde am si finalizat, 9/10

Anal: N/A

Halat: 100 lei, 30 de minute de "cadou" pentru suflet si nu numai - de nepretuit

De revenit? DA normal ca DA, desigur, nu se pune problema

Iti multumesc Claudia pentru momentele oferite. Mi-a luat ceva pana sa ma dezametesc..... :laugh2

Saptamana frumoasa tuturor!

• Like 2
Postat

Salut!

Cu greu am reusit sa o prind pe Claudia la telefon, dar cand am prins-o am ajuns in 30 de minute la ea. Fata este foarte comunicativa, mereu cu zambetul pe buze, igiena ireprosabila si te face sa simti ca esti cu o veche prietena.

Locatie: bloc stradal cu multe etaje, un mic labirind la iesirea din lift pe care poate sa-l rezolve oricine cu un iq mediu, locatia aranjata cu stil 9/10

Caprioara: frumusica, nu am constatat kg in plus (asta tine de preferintele fiecaruia), celulita nici atat, doar niste celuloza pe birou 9.5/10

Igiena: mirosea frumos, dus inainte 10/10

GFE: m-am simtit ca eram la o veche prietena cu care nu ne-am vazut de ceva timp 20/10

Oral: putin ca m-a zapacit 8/10

Normal: unde am si finalizat, 9/10

Anal: N/A

Halat: 100 lei, 30 de minute de "cadou" pentru suflet si nu numai - de nepretuit

De revenit? DA normal ca DA, desigur, nu se pune problema

Iti multumesc Claudia pentru momentele oferite. Mi-a luat ceva pana sa ma dezametesc..... :laugh2

Saptamana frumoasa tuturor!

Multumesc frumos! :girly Te mai astept atunci cand vei avea timp :) te pup, weekend frumos :2qm40hg

• Like 1
Postat

"Dajeaba" pui poze din astea provocatoare daca nu raspunzi si la telefon! :no2

poate vrea doar sa se laude si sa ne faca in ciuda, mai stii? :P =))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

"Dajeaba" pui poze din astea provocatoare daca nu raspunzi si la telefon! :no2

:)))...da, asa este.am un program destul de haotic. Voi incerca sa rezolv acest aspect :)

• Like 1
Postat

:)))...da, asa este.am un program destul de haotic. Voi incerca sa rezolv acest aspect :)

Pune si tu poze mai Noi sau iti trebuie fotograf? Si mai deblocheaza telefonul ala..." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.

Postat

." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.

Este o inbunatatire. eu cand am cautat-o am ascultat mesageria "Buna sunt Claudia" pana m-am plictisit

Postat

Pune si tu poze mai Noi sau iti trebuie fotograf? Si mai deblocheaza telefonul ala..." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.

De unde stii ca nu sunt noi? Telefonul este deblocat, functioneaza doar ca l-am avut, intradevar, inchis ieri cat si astazi in prima parte a zilei pentru ca na...am si viata personala :)

• Like 1
Postat

De unde stii ca nu sunt noi? Telefonul este deblocat, functioneaza doar ca l-am avut, intradevar, inchis ieri cat si astazi in prima parte a zilei pentru ca na...am si viata personala :)

Mie nu mi-ai raspuns toata saptamana trecuta :no2 :no2 :no2 :no2 :no2

Vreau sa mai vin la tine!!!!!!

M-am indragostit de tine :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove

Postat

Mie nu mi-ai raspuns toata saptamana trecuta :no2 :no2 :no2 :no2 :no2

Vreau sa mai vin la tine!!!!!!

M-am indragostit de tine :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove

Ai scapat? Credeam ca te-au prins baietii si te-au imbracat in camasa cu maneci lungi

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Te-a scos pestisorul auriu in oras ?

Postat

Bună Claudia..te rog sa lași și tu pe undeva un program orar ca nu prea te găsește cineva la telefon. .

11-22. Astazi dupa 12.30 pana la 22. Iar in weekend voi anunta cand va fi cazul daca sunt sau nu :) O zi frumoasa :*

P.S Daca nu raspund, puteti lasa un mesaj. Sunt singura, nu pot fi multitasking...Daca sunt cu cineva puteti suna de o 100 de ori pentru ca, desi vad, nu raspund din respect pentru persoana de langa mine. Dupa daca a trecut mai mult de 30 min,de obicei, nu revin cu apel pentru ca nu am de unde stii daca persoana nu a ajuns acasa, s-a intalnit cu iubita etc...pot fi n situatii si nu doresc sa creez nimanui discutii. Merci de intelegere

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...