pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Motane , cand numeri recenziile p'aicişa , să pui şi pentru mine una dă 9,5 Tu numesti asta recenzie? Si esti Platinum Member Tu ar trebui sa fiii un exemplu pentru ceilalti Si cand colo, la tine asta se numeste recenzie Asteptam recenzia asa cum scrie la regulament
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Tu numesti asta recenzie? Si esti Platinum Member Tu ar trebui sa fiii un exemplu pentru ceilalti Si cand colo, la tine asta se numeste recenzie Asteptam recenzia asa cum scrie la regulament Aşteaptă.....pentru tine fac recenzie si ți-o trimit in pemeu Eşti şi simpatic de-te-n sânje să te-nvige
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Eşti şi simpatic de-te-n sânje să te-nvige Multumesc la fel :rockettes-1 :rockettes-1
cattalin1978 Reputație: 117 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Corect fratioare!!!! Si cand ma gandesc ca i-am dat limbutze in pizdica si la urma am constatat si eu acelasi lucru.Pe drum mi-a mirosit guritza numai a pizdica :blushing2 :blushing2 Cred ca ti-am mirosit gura a pula.
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Cred ca ti-am mirosit gura a pula. Asta a fost la marean labarean :laugh2 :laugh2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 10, 2016 Buna dimineata 15
paulandrei82 Reputație: 26 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Salut! Cu greu am reusit sa o prind pe Claudia la telefon, dar cand am prins-o am ajuns in 30 de minute la ea. Fata este foarte comunicativa, mereu cu zambetul pe buze, igiena ireprosabila si te face sa simti ca esti cu o veche prietena. Locatie: bloc stradal cu multe etaje, un mic labirind la iesirea din lift pe care poate sa-l rezolve oricine cu un iq mediu, locatia aranjata cu stil 9/10Caprioara: frumusica, nu am constatat kg in plus (asta tine de preferintele fiecaruia), celulita nici atat, doar niste celuloza pe birou 9.5/10Igiena: mirosea frumos, dus inainte 10/10GFE: m-am simtit ca eram la o veche prietena cu care nu ne-am vazut de ceva timp 20/10Oral: putin ca m-a zapacit 8/10Normal: unde am si finalizat, 9/10Anal: N/AHalat: 100 lei, 30 de minute de "cadou" pentru suflet si nu numai - de nepretuit De revenit? DA normal ca DA, desigur, nu se pune problema Iti multumesc Claudia pentru momentele oferite. Mi-a luat ceva pana sa ma dezametesc..... Saptamana frumoasa tuturor! 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 12, 2016 Salut! Cu greu am reusit sa o prind pe Claudia la telefon, dar cand am prins-o am ajuns in 30 de minute la ea. Fata este foarte comunicativa, mereu cu zambetul pe buze, igiena ireprosabila si te face sa simti ca esti cu o veche prietena. Locatie: bloc stradal cu multe etaje, un mic labirind la iesirea din lift pe care poate sa-l rezolve oricine cu un iq mediu, locatia aranjata cu stil 9/10Caprioara: frumusica, nu am constatat kg in plus (asta tine de preferintele fiecaruia), celulita nici atat, doar niste celuloza pe birou 9.5/10Igiena: mirosea frumos, dus inainte 10/10GFE: m-am simtit ca eram la o veche prietena cu care nu ne-am vazut de ceva timp 20/10Oral: putin ca m-a zapacit 8/10Normal: unde am si finalizat, 9/10Anal: N/AHalat: 100 lei, 30 de minute de "cadou" pentru suflet si nu numai - de nepretuit De revenit? DA normal ca DA, desigur, nu se pune problema Iti multumesc Claudia pentru momentele oferite. Mi-a luat ceva pana sa ma dezametesc..... Saptamana frumoasa tuturor!Multumesc frumos! Te mai astept atunci cand vei avea timp te pup, weekend frumos 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2016 disponibila 15
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 DSC_9307-2.jpgdisponibila "Dajeaba" pui poze din astea provocatoare daca nu raspunzi si la telefon! 1 6
alexxx101 Reputație: -664 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 "Dajeaba" pui poze din astea provocatoare daca nu raspunzi si la telefon! poate vrea doar sa se laude si sa ne faca in ciuda, mai stii? 2 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2016 "Dajeaba" pui poze din astea provocatoare daca nu raspunzi si la telefon! ))...da, asa este.am un program destul de haotic. Voi incerca sa rezolv acest aspect 1
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 ))...da, asa este.am un program destul de haotic. Voi incerca sa rezolv acest aspect Pune si tu poze mai Noi sau iti trebuie fotograf? Si mai deblocheaza telefonul ala..." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Promovata la top? Unde?
cattalin1978 Reputație: 117 Postat Februarie 15, 2016 Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 ." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.Este o inbunatatire. eu cand am cautat-o am ascultat mesageria "Buna sunt Claudia" pana m-am plictisit
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2016 Este o inbunatatire. eu cand am cautat-o am ascultat mesageria "Buna sunt Claudia" pana m-am plictisit 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2016 Pune si tu poze mai Noi sau iti trebuie fotograf? Si mai deblocheaza telefonul ala..." Momentan abonatul Vodafone nu este disponibil "/.De unde stii ca nu sunt noi? Telefonul este deblocat, functioneaza doar ca l-am avut, intradevar, inchis ieri cat si astazi in prima parte a zilei pentru ca na...am si viata personala 1
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 De unde stii ca nu sunt noi? Telefonul este deblocat, functioneaza doar ca l-am avut, intradevar, inchis ieri cat si astazi in prima parte a zilei pentru ca na...am si viata personala Mie nu mi-ai raspuns toata saptamana trecuta :no2 :no2 Vreau sa mai vin la tine!!!!!!M-am indragostit de tine :crazylove :crazylove
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Vezi Ca nu e bine Sa te indragostesti...Sa nu fii dezamagit... 1
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Si acum dedicatie speciala pentru dragostea mea Claudia: https://www.youtube.com/watch?v=Xbp9a_az33Q
cattalin1978 Reputație: 117 Postat Februarie 15, 2016 Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Mie nu mi-ai raspuns toata saptamana trecuta :no2 :no2 Vreau sa mai vin la tine!!!!!!M-am indragostit de tine :crazylove :crazylove Ai scapat? Credeam ca te-au prins baietii si te-au imbracat in camasa cu maneci lungi
parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Si acum dedicatie speciala pentru dragostea mea Claudia: https://www.youtube.com/watch?v=Xbp9a_az33QFemeie rea nu e, poate Putin ametita si neserioasa
vasilica_pula_mica Reputație: 19 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 15, 2016 De unde stii ca nu sunt noi? Telefonul este deblocat, functioneaza doar ca l-am avut, intradevar, inchis ieri cat si astazi in prima parte a zilei pentru ca na...am si viata personala Te-a scos pestisorul auriu in oras ?
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Februarie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 16, 2016 Bună Claudia..te rog sa lași și tu pe undeva un program orar ca nu prea te găsește cineva la telefon. .
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16, 2016 Bună Claudia..te rog sa lași și tu pe undeva un program orar ca nu prea te găsește cineva la telefon. .11-22. Astazi dupa 12.30 pana la 22. Iar in weekend voi anunta cand va fi cazul daca sunt sau nu O zi frumoasa P.S Daca nu raspund, puteti lasa un mesaj. Sunt singura, nu pot fi multitasking...Daca sunt cu cineva puteti suna de o 100 de ori pentru ca, desi vad, nu raspund din respect pentru persoana de langa mine. Dupa daca a trecut mai mult de 30 min,de obicei, nu revin cu apel pentru ca nu am de unde stii daca persoana nu a ajuns acasa, s-a intalnit cu iubita etc...pot fi n situatii si nu doresc sa creez nimanui discutii. Merci de intelegere 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum