Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:I Love Dicks
  • Oras:I Love Dicks
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca ar trebui sa revenim la obiectivul principal al forumului, adica recenziile.

Nu stiu cu ce le-a gresit Claudia indivizilor astora, dar chiar nu merita toate mizeriile astea. Claudia are o persoalit puternica,  dar nu cred ca nu a afectat-o mizeriile astea. Am citit postari de la inceputul activitatii ei pana acum si am vazut ca a fost atacata continuu cu tot felul de mizerii, fara nicio dovada. Printre mizeriile astea sunt rececenziile, cele care conteaza de fapt, marea majoritate fiind pozitive.

Eu am un principiu, nu-mi place ceva sau cineva plec mai departe. Fetele astea, prin ceea ce fac, nu fac decat sa ne faca viata mai frumoasa si de aceea au tot respectul meu. Dar unii indivizi de aici nu sunt decat nite animale care trebuie sa se descarce. Astia nu sunt barbati, sunt niste legume batute in cuie pe un scaun de calculator.

Pentru mine Claudia e o profesiobista desavarsita in ceea ce face si pentru asta are tot respectul meu.

Am vizitat-o pe Claudia acum doua zile. Locatia, aceeasi,  aproape de d-na Ghica, loc de parcare fara probleme, programare respectata. Nu mai imi amintesc prea multe de cand am intrat pe usa si pana am iesit, dar o sa incerc sa relatez cate ceva aici. M-a asteptat in spatele usii intr-o tinuta sexy cocotata pe tocuri. De la ultima mea vizita fata a mai slabit. Mia spus ca sa ambitionat sa faca asta (sa nu slabesti mai mult ca nu-ti sta bine). Mers la dus, mers si ea la dus, apoi a inceput nebunia...

Note:

Aspect 10 stiu ca sunt subiecriv.

Gfe 10++

Oral 10++

Normal 10++

Igiena 10

De revenit: sigur ca DA

PS: stiu ca parerea mea nu conteaza, dar fata s-ar incadra foarte bine la top.

• Like 4
Postat

Cred ca ar trebui sa revenim la obiectivul principal al forumului, adica recenziile.

Nu stiu cu ce le-a gresit Claudia indivizilor astora, dar chiar nu merita toate mizeriile astea. Claudia are o persoalit puternica, dar nu cred ca nu a afectat-o mizeriile astea. Am citit postari de la inceputul activitatii ei pana acum si am vazut ca a fost atacata continuu cu tot felul de mizerii, fara nicio dovada. Printre mizeriile astea sunt rececenziile, cele care conteaza de fapt, marea majoritate fiind pozitive.

Eu am un principiu, nu-mi place ceva sau cineva plec mai departe. Fetele astea, prin ceea ce fac, nu fac decat sa ne faca viata mai frumoasa si de aceea au tot respectul meu. Dar unii indivizi de aici nu sunt decat nite animale care trebuie sa se descarce. Astia nu sunt barbati, sunt niste legume batute in cuie pe un scaun de calculator.

Pentru mine Claudia e o profesiobista desavarsita in ceea ce face si pentru asta are tot respectul meu.

Am vizitat-o pe Claudia acum doua zile. Locatia, aceeasi, aproape de d-na Ghica, loc de parcare fara probleme, programare respectata. Nu mai imi amintesc prea multe de cand am intrat pe usa si pana am iesit, dar o sa incerc sa relatez cate ceva aici. M-a asteptat in spatele usii intr-o tinuta sexy cocotata pe tocuri. De la ultima mea vizita fata a mai slabit. Mia spus ca sa ambitionat sa faca asta (sa nu slabesti mai mult ca nu-ti sta bine). Mers la dus, mers si ea la dus, apoi a inceput nebunia...

Note:

Aspect 10 stiu ca sunt subiecriv.

Gfe 10++

Oral 10++

Normal 10++

Igiena 10

De revenit: sigur ca DA

PS: stiu ca parerea mea nu conteaza, dar fata s-ar incadra foarte bine la top.

Mulțumesc frumos! Te pup și meeerci încă o dată pentru tot

:*

Postat

"tu cred ca esti profesoara de limba de ce nu treci asta la meniul tau de tarfa"...pardon, de domnisoara cu carte :P

Mai invatam si noi putin?

post-170306-0-24649300-1456488262_thumb.jpg

In cursul zilei de astazi ne vom putea intalni intr-o alta locatie...mai pi la bulivard asa :) :D

Deocamdata sunt in vechiul loc dar spre seara, poate mai repede, ne vom gasi acolo. Asta pentru cei interesati sa ne intalnim si sa mai facem schimb de niste limbi..aaa...pardon informatii  :girly  :laugh2  :laugh2  :2qm40hg

• Like 14
  • Oras:bucuresti
Postat

alt labagiu. mi-a dat lacrimele

Ba' da' cum le stii tu pe toate in viata asta! Labagiu pa labagiu simte! Este? :laugh2

• Like 1
  • Minus 6
Postat

"tu cred ca esti profesoara de limba de ce nu treci asta la meniul tau de tarfa"...pardon, de domnisoara cu carte :P

In cursul zilei de astazi ne vom putea intalni intr-o alta locatie...mai pi la bulivard asa :) :D

Deocamdata sunt in vechiul loc dar spre seara, poate mai repede, ne vom gasi acolo. Asta pentru cei interesati sa ne intalnim si sa mai facem schimb de niste limbi..aaa...pardon informatii  :girly  :laugh2  :laugh2  :2qm40hg

La centru e mai bine! Bravooooo! :)

Postat

La centru e mai bine! Bravooooo! :)

Incerc sa fiu cat mai receptiva la sugestiile pertinente, bineinteles :P

Asa ca acest lucru vine in favoarea noastra a tuturor :) Sunt sigura ca voi fi de acum mult mai usor de gasit :)))

Primavara vine intotdeauna cu noi inceputuri  :girly  :flowers2

• Like 1
Postat

Deocamdata sunt in vechiul loc dar spre seara, poate mai repede, ne vom gasi acolo. Asta pentru cei interesati sa ne intalnim si sa mai facem schimb de niste limbi..aaa...pardon informatii :girly :laugh2

Si cam pe unde te muti?? Prin titan? Ai si catelul Cu tine? Saracu..

:laugh2 :2qm40hg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deocamdata sunt in vechiul loc dar spre seara, poate mai repede, ne vom gasi acolo. Asta pentru cei interesati sa ne intalnim si sa mai facem schimb de niste limbi..aaa...pardon informatii :girly :laugh2

Si cam pe unde te muti?? Prin titan? Ai si catelul Cu tine? Saracu..

:laugh2 :2qm40hg

Bai obsedatule,lasa fata in pace!

• Like 2
Postat

Daca foisorul de foc e la bulivard :-) da ce-i fac?? O cunosc mai bine ca tine! Te erijezi in aparatoarea ei?

Mai bine tăceai! Ce îmi faci? Îți zic eu. .începi sa mă enervezi

• Like 1
Postat

Mai bine tăceai! Ce îmi faci? Îți zic eu. .începi sa mă enervezi

Io zic sa-l lasi! Ca iti pierzi vremea aiurea cu toti tantalaii! :)

Sa fi iubita!

Postat

Io zic sa-l lasi! Ca iti pierzi vremea aiurea cu toti tantalaii! :)

Sa fi iubita!

Adevăr grăiești! Ti pup

Mulțumesc frumos, asemenea!

Postat

Nu mai stiu de ce nu am scris la momentul respectiv (cel al vizitei la Claudia). Cert e ca intrand pe aici mi-am adus aminte cu placere de vizita. Si am zis ca daca tot a fost o intalnire frumoasa, ar merita o recenzie, chiar daca mai tardiva.

Claudia este/era (:) ) o fata mai greu de gasit. Dar odata ajuns la ea, nu mi-a parut rau deloc. Ce-i drept n-am insistat ca nesimtitul. Mai sunam cate o data din sapataman in saptamana, dar nu imi raspunsese niciodata. S-a facut sa fie si a fost intr-o zi cu soare. Sau nori, ca nu mai stiu. :)

Mi-a raspuns si s-a nimerit ca era libera pentru prima programare din zi, undeva pe la pranz. La cum fusese de laudata si la cum nu dadusem eu de ea pana atunci, recunosc ca nu aveam asteptari foarte mari. Eu sunt mai circumspect, insa am simtit cumva ca s-ar putea sa fie ok.

Locatia, cea din d-na Ghica, spre Baicului, blocul ala ....stiti voi.

Fata parolista la programare.

Ajung chiar mai devreme putin (10 min) si ma primeste imediat. De dupa usa apare Claudia, inbracata in desuuri negre si pe tocuri. Arata foarte bine. Draguta, o silueta frumoasa, inaltime medie. Nu e genul skinny, dar in nici un caz plinuta. Exact cum trebuie.

Locatia era o garsoniera f ok, mai putin blocul, un pic ciudat. Cu diverse meandre si pe alocuri nefinisat complet pe holurile de jos. Cred ca au dat faliment dezvolatatorii. Altfel garsoniera era ff ok. Curatenie si in camera si la baie. Pat mare si ok.

Un rozator simpatic si sperios intr-o cusca.

Schimbam cateva replici, las 200 Lei pe o masuta, fara sa mi se ceara si primesc un prosop curat. M-am dusat, apoi a mers si ea si a revenit in prosop. O asteptam gol intins comod pe pat.

A scapat de prosop si s-a asezat si ea langa mine. Cum se zice pe aici? Ahhh, da! Clici, clici! :)

O fata lipicioasa si iubareata. Cred ca ne-am ocupat cateva minute doar cu FK si mangaieri usoare. Apoi alte sarutari pe corp ,eu/ea, pe gat (si erau foarte excitante sarutarile alea ale ei), pe sani, pe ....

Pasarica frumoasa si super curata si mai ales excitabila. Claudiei ii pplace sexul. Se vede asta de la inceput. Se unduieste, te ghideaza, fara sa impuna, intelegi usor ce ii place. Eu eram gata de actiune din primul minut, insa am mai amanat, ca sa fie si ea gata. Pasarica fezandata e mai buna decat cea cruda! :laugh2

Am cerut un prezervativ si mi- la pus cu tandrete si un pic de oral. A fost alegerea mea oralul protejat. Apoi am trecut la treburi serioase. Eram super excitat si m-am simtit ff bine. Nici nu aveam cum altfel cu o femeie calda in pat. FK, mangaieri, sex, sex, sex.

Dormisem doar vreo 4 ore in noaptea de mai inainte si inca vreo 3 cu doua nopti in urma. Nici nu s-a cunoscut!

Am terminat in prezervativ,insa am ramas acolo la caldurica. Apoi, in vreo 2 minute am pus alt prezervativ si am continuat. M-a rasplatit cu un orgasm frumos.

O fata pe cinste.

Am mai stat la cateva tigari si taclale. Dus si valea

Note:

Locatia: Nu stiu cat mai conteaza ca s-a mutat vad, dar ff ok, singura, deci intimitate, curat, totul nou......9 (pt accesibilitate)

Claudia: 9,5

Oral: 9

Normal: 10

GFE: 10

Atitudine: 10

Cadou: 200 Lei /o ora

Fata e de TOP!

• Like 6
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...