Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu mai stiu de ce nu am scris la momentul respectiv (cel al vizitei la Claudia). Cert e ca intrand pe aici mi-am adus aminte cu placere de vizita. Si am zis ca daca tot a fost o intalnire frumoasa, ar merita o recenzie, chiar daca mai tardiva.

Claudia este/era (:) ) o fata mai greu de gasit. Dar odata ajuns la ea, nu mi-a parut rau deloc. Ce-i drept n-am insistat ca nesimtitul. Mai sunam cate o data din sapataman in saptamana, dar nu imi raspunsese niciodata. S-a facut sa fie si a fost intr-o zi cu soare. Sau nori, ca nu mai stiu. :)

Mi-a raspuns si s-a nimerit ca era libera pentru prima programare din zi, undeva pe la pranz. La cum fusese de laudata si la cum nu dadusem eu de ea pana atunci, recunosc ca nu aveam asteptari foarte mari. Eu sunt mai circumspect, insa am simtit cumva ca s-ar putea sa fie ok.

Locatia, cea din d-na Ghica, spre Baicului, blocul ala ....stiti voi.

Fata parolista la programare.

Ajung chiar mai devreme putin (10 min) si ma primeste imediat. De dupa usa apare Claudia, inbracata in desuuri negre si pe tocuri. Arata foarte bine. Draguta, o silueta frumoasa, inaltime medie. Nu e genul skinny, dar in nici un caz plinuta. Exact cum trebuie.

Locatia era o garsoniera f ok, mai putin blocul, un pic ciudat. Cu diverse meandre si pe alocuri nefinisat complet pe holurile de jos. Cred ca au dat faliment dezvolatatorii. Altfel garsoniera era ff ok. Curatenie si in camera si la baie. Pat mare si ok.

Un rozator simpatic si sperios intr-o cusca.

Schimbam cateva replici, las 200 Lei pe o masuta, fara sa mi se ceara si primesc un prosop curat. M-am dusat, apoi a mers si ea si a revenit in prosop. O asteptam gol intins comod pe pat.

A scapat de prosop si s-a asezat si ea langa mine. Cum se zice pe aici? Ahhh, da! Clici, clici! :)

O fata lipicioasa si iubareata. Cred ca ne-am ocupat cateva minute doar cu FK si mangaieri usoare. Apoi alte sarutari pe corp ,eu/ea, pe gat (si erau foarte excitante sarutarile alea ale ei), pe sani, pe ....

Pasarica frumoasa si super curata si mai ales excitabila. Claudiei ii pplace sexul. Se vede asta de la inceput. Se unduieste, te ghideaza, fara sa impuna, intelegi usor ce ii place. Eu eram gata de actiune din primul minut, insa am mai amanat, ca sa fie si ea gata. Pasarica fezandata e mai buna decat cea cruda! :laugh2

Am cerut un prezervativ si mi- la pus cu tandrete si un pic de oral. A fost alegerea mea oralul protejat. Apoi am trecut la treburi serioase. Eram super excitat si m-am simtit ff bine. Nici nu aveam cum altfel cu o femeie calda in pat. FK, mangaieri, sex, sex, sex.

Dormisem doar vreo 4 ore in noaptea de mai inainte si inca vreo 3 cu doua nopti in urma. Nici nu s-a cunoscut!

Am terminat in prezervativ,insa am ramas acolo la caldurica. Apoi, in vreo 2 minute am pus alt prezervativ si am continuat. M-a rasplatit cu un orgasm frumos.

O fata pe cinste.

Am mai stat la cateva tigari si taclale. Dus si valea

Note:

Locatia: Nu stiu cat mai conteaza ca s-a mutat vad, dar ff ok, singura, deci intimitate, curat, totul nou......9 (pt accesibilitate)

Claudia: 9,5

Oral: 9

Normal: 10

GFE: 10

Atitudine: 10

Cadou: 200 Lei /o ora

Fata e de TOP!

:) era înnorat și zi de sărbătoare ca și astăzi :) dar frumos

Îți mulțumesc pentru rândurile de mai sus și nu numai

Te pup (primăvară frumoasa)

• Like 2
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

O primavara frumoasa Claudia!

💋💋💋

post-88763-0-61911100-1456824121_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

Primiți în dar o viorea,

Un tril, Un susur de izvor,

Un răsărit, primiți o stea

Si-un curcubeu drept mărtisor!

Mulțumesc pentru urări. La fel va doresc. ..O primăvară ca-n povesti! :*

• Like 6
Postat

Bună dimineața! Doresc sa va anunț ca de astăzi preturile s-au schimbat puțin. 150 fin și 200 h

O babă frumoasă va doresc (sper sa nu fie cu două fețe baba asta, ca și eu o am azi :D )

Sa ne auzim cu bine și mulțumesc pentru înțelegere :) :*

• Like 2
Postat

Super nice

da dar nu raspunde la tel. ..ce se intimpla este la mist-o s-au este prea ocupata...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

da dar nu raspunde la tel. ..ce se intimpla este la mist-o s-au este prea ocupata...

Mai incearca. Pana in 12 nu prea dai de ea. Sau daca nu raspunde inseamna ca e ocupata.

Postat

Un om mai cu minte decât mine a avut o vorbă "ce ție nu-ti place, altuia nu-i face"

Exemplu:dacă ies la o întâlnire iar persoana din fața mea ar sta cu ochii numai în telefon, personal as fi deranjată. Așa ca aplic ceea ce am spus mai sus. .cel care mă vizitează nu este obligat sa mă audă Cum turui niște servicii etc În primul rand m-as simți eu prost, nici nu mai vorbesc de cel de lângă mine. Așa cred eu :)

Dacă nu răspund și dacă sunt persoane care vor sa ne vedem, le sugerez sa îmi lase un mesaj ori pe telefon ori pe mesageria de aici :)

• Like 4
  • Oras:wordwide
  • Oras:wordwide
Postat

O primavara frumoasa Claudia!

A aparut promotorul Laur si pe aici si fata a si marit preturile.

Postat

A aparut promotorul Laur si pe aici si fata a si marit preturile.

Iar mananci cacat pe toate topicele?
Postat

Bună dimineața! Doresc sa va anunț ca de astăzi preturile s-au schimbat puțin. 150 fin și 200 h

O babă frumoasă va doresc (sper sa nu fie cu două fețe baba asta, ca și eu o am azi :D )

Sa ne auzim cu bine și mulțumesc pentru înțelegere :) :*

Gata, cum te-a pupat forumul undeva, hop si preturile :-) credeam ca ramai aceeasi fata modesta, dar...ca si raluca, idem, acelasi procedeu...

• Like 1
Postat

Gata, cum te-a pupat forumul undeva, hop si preturile :-) credeam ca ramai aceeasi fata modesta, dar...ca si raluca, idem, acelasi procedeu...

De asta a mărit prețul. ..are locație noua..nu e de 150 finalizarea..păcat!

post-170306-0-66949600-1457001483_thumb.jpg
  • Like 4
Postat

Poze din noua locatie? Arata mai bine ca cea veche ( cel putin patul )?

Parlamentare, te-am rugat mai multi sa nu o mai hartuiesti pe Claudia. Nu esti stapanul ei sa o tot judeci!

Ti-ai ales cam naspa numele de user pentru ca toata Romania uraste ''parlamentarii''...

Daca intradevar esti parlamentar si vrei sa te lauzi cu user-ul, atunci fa ceva pentru tara asta, ca te platim din buzunarele noastre...si lasa forumul!

Mai ai putin si aduni atatea minusuri ca iti va fi oprit contul!

Incearca mai intai de toate sa fii OM!

• Like 3
Postat

Trebuie sa-i dai mesaje; e mult mai simplu! Eu asa m-am programat!

Postat

Parlamentare, te-am rugat mai multi sa nu o mai hartuiesti pe Claudia. Nu esti stapanul ei sa o tot judeci!

Ti-ai ales cam naspa numele de user pentru ca toata Romania uraste ''parlamentarii''...

Daca intradevar esti parlamentar si vrei sa te lauzi cu user-ul, atunci fa ceva pentru tara asta, ca te platim din buzunarele noastre...si lasa forumul!

Mai ai putin si aduni atatea minusuri ca iti va fi oprit contul!

Incearca mai intai de toate sa fii OM!

Ha ha,nu sunt parlamentar si nici n-as vrea sa fiu...cunosc insa :-) sint foarte OM, chiar mai mult decat trebuie in anumite privinte...eh, daca imi da coryna minusuri, normal ca voi fi blocat... ramai tu fericit...

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...