scorpionul Reputație: 1954 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Salutare la toata lumea, saptamana trecuta am mai tras o vizita Claudiei, nu o mai vizitasem de anul trecut. Am fost de mai multe ori la ea si de fiecare data m-am simtit foarte bine. In top 3 preferinte sunt Andreea Rebeca de la top, Claudia si Alecia de la vogue. Vorbisem cu ea la telefon de mai multe ori dar din diferite motive nu reusisem sa ajung, ori din cauza mea ori din cauza ei nu se corela programul asa ca am fixat data intalnirii cu doua zile inainte. Auzisem ca se mutase si nu mai statea pe la dna ghica, asa ca vb cu ea la telefon si imi si transmite adresa la care o gasesc acuma undeva pe langa foisorul de foc mai exact pe str. Avram Iancu. Despre Claudia s-au tot zis si de bine dar si de rau, asa ca eu intaresc spusele celor care o cunosc si au vb de bine. Claudia este foarte senzuala, arata bine, silueta foarte frumoasa, iar pielea foarte fina. Concluzia este ca la Claudia gasesti mereu bunul simt, curatenia, igiena, femeia ingrijita, vesela, atenta, ... etc.Locatie: 10 noua locatie in care am inteles ca a stat putin a fost super ok, curata, totul cu bun gust amenajat, baia generoasa, prosop curat impecabil;Aspect: 10 draguta, o silueta frumoasa, inaltime medie;Igiena: 10 curata, miroase frumos;Oral: 10, adanc, lins, limbi pe oute, lins si supt adanc ce mai pentru mine a fost perfect;Normal: 10 pasarica curata impecabil , stramta, Claudia participa la actiune, e acolo cu tine, traieste momentul, chiar ii place sa faca sex;FK: 10 cu felicitari, in fine un FK intretinut ca la carte, nu agresiv si foarte placutGFE - 10 , vesela , joviala , intelligenta (am vorbit o gramada)Cadoul - 200 RON ora doua finalizari.De revenit: cu siguranta.O zi buna va doresc la toata lumea 7
vasilica_pula_mica Reputație: 19 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 6, 2016 Atunci scuzati-mi tupeul de a da un raspuns civilizat pe topicul ce se vrea a fi al meu. Deasemenea,am o vaga impresie de fapt este o certitudine ca am pierdut timpul raspunzand unui domn care nu deosebeste specia umana de cea animala! Orataniile ce macane stau in ograda...Daca joc teAtru,atunci este singurul lucru bun pe care mi l-ati adresat si il iau ca pe un compliment. Va multimesc ca mi-ati vizitat bataturA. La revedere (desi nu este cazul)Rolul acestui topic e ca fraierii care iti baga bani in buzunar si de pe urma carora traiesti sa iti faca recenzii nu sa ne spui tu cat esti de frumoasa si ce prosti sau orbi suntem noi sa nu vedem asta. 1 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 6, 2016 "Fraierii" astia asa cum ii numesti TU sunt barbati in toata firea,capabili sa gandeasca pentru ei si sa vorbeasca in numele lor! Nu am pretins si incercat sa conving pe nimeni ca sunt frumoasa )) Ca ma simt euBine in pielea mea si ca ma simt frumoasa asta ma priveste strict pe mine. Imi respect clientii buni nebuni cum sunt...deasemenea si eu la randul meu am fost respectata. Carcatosi sunt peste tot,esti clar unul dintre ei,si tot iti arat respect. Poti intelege acest lucru si sa nu mai continuam cu aceste discutii? 6
vasilica_pula_mica Reputație: 19 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 6, 2016 Atras de recenziile de aici am vizitat-o si eu pe duduia. Nu imi dau seama cum se dau notele pe aici, dar asta nu are nicio treaba cu nota 10. Poate doar la GFE se apropie pentru ca joaca un teatru destul de bun. In rest ca aspect nu are nimic deosebit, sanii sunt mici nr 1, la fata e comuna si avea niste cearcane cat casa, fundul cam lasat si un pic de burtica. Pozele de pe aici o avantajeaza foarte mult, de fapt nu are nici o treaba ce e in poze cu ea.Prestatie:Oral: 8 destul de bun cu deep, dar parca se simt dintiiNormal 7: sta cum o pui, nici un zgomotIgiena: 9GFE: 9Cadou: 150Mergea revenit la 100 lei. La banii astia sunt fetele de la top care arata beton.Eu am inteles, dar pe tine vad ca te deranjeaza recenziile obiective. Daca ai fi de 10 pe linie de ce nu te baga astia la top si nu faci 200 euro tariful.
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Vezi-ti de pula ta mica vasilica
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Parca ar conta ca ai pula mica sau mare ... (puncte de suspensie)
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Conteaza!
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 6, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 6, 2016 contati pe plm
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Conteaza!CUM ar ziceia cu p Gheorghe Dinica : "gandesti marunt"! Bine ar fi daca macar astia cu pula mare ar recolta ceea ce le-ar fi cuvenit
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 CUM ar ziceia cu p Gheorghe Dinica : "gandesti marunt"! Bine ar fi daca macar astia cu pula mare ar recolta ceea ce le-ar fi cuvenitSi oricum, din proprie experienta, stiu ca doctorii sunt posesori ai stiintei, altii sunt posesori ai intelepciunii
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Hai nu zau! Mai spui multe tampenii?
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2016 Adica vrei Sa spui Ca atunci cand stateai infipta in pula mea si icneai de fericire, nu jucai teatru? Las-o moarta! Se pare ca ai ramas tot un dobitoc! Mergi mah la Camera Deputatilor, ca poate ti se schimba mintea aia putina! 7
taurulcomunal2015 Reputație: 90 Postat Martie 6, 2016 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 6, 2016 Intruna din zile am vizitato si pe Claudia!Sunat,programat ...undeva in sect 2 (daca nu ma insel),locatie ok penttu ce se desfasoara acolo! Programare respecatata,urasc sa fiu pis sa mai astept si plec,dar aici nu a fost cazul! Domniaoara dupa usa,intru,examinez si decid sa raman desi nu am gasit ce imi doream! In alta ordine de idei,se exagereaza grav in unele recenzii si la aspect si la serviciii,dar in fine! Domnisoara ....la corp este ok,dar nu stiu ce face noaptea ca avea niate cearcane cat casa ...se vedea ca era obosita rau...am ales sa stau o jumatate de ora,desi de obicei satu o ora! Dus eu,ea facuse (cred) si incepe cu niste pupici pe corp,trecem la sex oral(neprotejat),bunicel..mi-a placut ca a acordat atentie bilutelor,cer prezervativul si cer pozitia caprita...dau ce dau si finalizez!Dtd-25 de minute,achitat 150 ron...! Note:Locatia-8,nimic special,curatAspect-corp 7 - ingrijita,dar are burtica si sanii mici,deci trebuie sa umble undeva,fata 6-cearcane cat casa,un sfat (desi nu cred ca o sa il i-a in considerare:odihna,la timp,este foarte importanta)!Sex oral-7: Are potential,dar nu a fost ceva memorabilSex normal:o singura pozitie: 8-stramta si se lubrifiaza naturalGfe-7 era prea obosita si fara chefHalat:150Daca luam in considerare punctele negative,eu nu mai revin ,poate peste cateva luni!P.S:daca va intrebati de e o sa scriu mai multe recenzii in seara asta ,aflati ca vizitele mele s-au derulat intr-un interval de 2 saptamani cat am stat in capitala,unde am vizitat o fata pe zi! Te pup ,Claudia! 10 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2016 Mai bine una pe saptamana cu 500-1000 lei decat una pe zi de 150 si sa le critici! La preturile astea lasi pretentiile deoparte! 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2016 Intruna din zile am vizitato si pe Claudia!Sunat,programat ...undeva in sect 2 (daca nu ma insel),locatie ok penttu ce se desfasoara acolo! Programare respecatata,urasc sa fiu pis sa mai astept si plec,dar aici nu a fost cazul! Domniaoara dupa usa,intru,examinez si decid sa raman desi nu am gasit ce imi doream! In alta ordine de idei,se exagereaza grav in unele recenzii si la aspect si la serviciii,dar in fine! Domnisoara ....la corp este ok,dar nu stiu ce face noaptea ca avea niate cearcane cat casa ...se vedea ca era obosita rau...am ales sa stau o jumatate de ora,desi de obicei satu o ora! Dus eu,ea facuse (cred) si incepe cu niste pupici pe corp,trecem la sex oral(neprotejat),bunicel..mi-a placut ca a acordat atentie bilutelor,cer prezervativul si cer pozitia caprita...dau ce dau si finalizez!Dtd-25 de minute,achitat 150 ron...! Note:Locatia-8,nimic special,curatAspect-corp 7 - ingrijita,dar are burtica si sanii mici,deci trebuie sa umble undeva,fata 6-cearcane cat casa,un sfat (desi nu cred ca o sa il i-a in considerare:odihna,la timp,este foarte importanta)!Sex oral-7: Are potential,dar nu a fost ceva memorabilSex normal:o singura pozitie: 8-stramta si se lubrifiaza naturalGfe-7 era prea obosita si fara chefHalat:150Daca luam in considerare punctele negative,eu nu mai revin ,poate peste cateva luni!P.S:daca va intrebati de e o sa scriu mai multe recenzii in seara asta ,aflati ca vizitele mele s-au derulat intr-un interval de 2 saptamani cat am stat in capitala,unde am vizitat o fata pe zi! Te pup ,Claudia!Eu iti multumesc pentru recenzie dar...ceva imi atrage atentia. 1. Fac dus Mereu cand sunt cu cineva chiar daca am facut inainte de a-mi suma soneria usii. Nu exista sa nu fac!2. De ce mi-ai achitat 150 lei pentru 25 min dtd? Daca eu abia saptamana trecuta am facut schimbarea pretului? Mi-ai dat un mic cadou peste suma initiala ca ti-am fost draga? Pentru ca din recenzie inteleg ca a fost o experienta mediocra asa ca nu ai fi avut niciun motiv sa pui peste acesti 50 lei3. Ma odihnesc, cearcanele acestea mult disputate le am de cand ma stiu..uneori sunt mai pronuntate...motivele nu le cunosc dar incerc sa le maschez de regula. 4. Vorbim de la om la om. Si este valabi pentru toata lumea!Voi, curvarii, in momentul in care intrati si vedeti fata iar ceva nu va atrage de ce ramaneti? Mai bine va scuzati politicos si va retrageti decat sa ramaneti si sa va para intr-un fel rau. Pe banii vostrii nu sunteti obligati sa stati daca nu va place Sa nu mi-o iei in nume de rau! zi frumoasa! 6
scandal66 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2016 Mai intru pe-aci din cand in cand sa mai rad putin la avatarul claudiei
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2016 Mai intru pe-aci din cand in cand sa mai rad putin la avatarul claudiei Pai e chiar misto! e ceva fain pentru cine gusta o gluma subtila 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Astazi m-am trezit bine dispusa! Nu are nicio legarura cu 8martie ci doar asa...sunt eu vesela astazi.De aceea cu voia domniilor voastre a-si dori sa impartasesc cateva randuri de auto critica...si calitati dar astea mai putine ca defecte am garla si nu pot sa nu vi le spun...Am intrat in randul curvarilor si mai ales a curvelor cu o experienta minima desi de sex nu eram straina. Dar ce-o fi fost in capul meu sa ma expun cu un corp ca al meu? Ee,asta n-o mai stiu, mai bine stateam in banca mea, poate o-i fi vreo masochista si imi place sa vad cum ma critica barbatii...in subconstient. Sunt clar o inconstienta, observ ca m-am expuns in toata frumusetea sau nefrumusetea (ar spune unii) asa ca...inainte sa veniti a ma cunoaste trupeste si a descoperi impreuna desfraul taaare pacatos va amintesc urmatoarele 1. Inaltime, 1,68...greutate..uuuf greu de zis. Or fi vreo 56...asa grasa nu sunt sunt da' stiti vorba aia "i'm not fat i have big bones"2. Sani...nu am fratilor! Mama natura tate nu mi-a dat dar mi-a dat un creier pe care imi place sa-l folosesc mai mult (off topic)3. Posterior...mi-a soptit o pasarica ca il am plin de celulitA si lasat (asa ca un twerk ca la carte nu gasiti la mine...pai daca n-am n-am! )4. La fata...pffiu aici e aici la ce cearcane si mutra de spart borcane nici pe intuneric nu mi-ati da muie!Sper sa imi fie apreciata macar sinceritates daca nu prestatia! Am expus toate acestea, tocmai ca sa nu mai creeze confuzii...ca m-am plictisit sa mi se aduca la nesfarsit aceleasi critici..nu de alta dar unde mai pui ca sunt si sensibila si ma supar usor Parca ziceam si niste calitati dar c am zis nu am multe...s-au terminat la mine cand s-a facut impartirea. Da cica-s actrita buna...o fi si asta ceva Hai...v-am plictisit destul! Ce sa fac si eu...apai o sa va astept de astazi tot la foisor de pe la ora 2 ( sunt si lenesa) pentru niste "nemnii" ( pentru cine stie) si pentru cine se incumeta!pupici 10
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 8, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 8, 2016 Astazi m-am trezit bine dispusa! Nu are nicio legarura cu 8martie ci doar asa...sunt eu vesela astazi.De aceea cu voia domniilor voastre a-si dori sa impartasesc cateva randuri de auto critica...si calitati dar astea mai putine ca defecte am garla si nu pot sa nu vi le spun...Am intrat in randul curvarilor si mai ales a curvelor cu o experienta minima desi de sex nu eram straina. Dar ce-o fi fost in capul meu sa ma expun cu un corp ca al meu? Ee,asta n-o mai stiu, mai bine stateam in banca mea, poate o-i fi vreo masochista si imi place sa vad cum ma critica barbatii...in subconstient. Sunt clar o inconstienta, observ ca m-am expuns in toata frumusetea sau nefrumusetea (ar spune unii) asa ca...inainte sa veniti a ma cunoaste trupeste si a descoperi impreuna desfraul taaare pacatos va amintesc urmatoarele1. Inaltime, 1,68...greutate..uuuf greu de zis. Or fi vreo 56...asa grasa nu sunt sunt da' stiti vorba aia "i'm not fat i have big bones"2. Sani...nu am fratilor! Mama natura tate nu mi-a dat dar mi-a dat un creier pe care imi place sa-l folosesc mai mult (off topic)3. Posterior...mi-a soptit o pasarica ca il am plin de celulitA si lasat (asa ca un twerk ca la carte nu gasiti la mine...pai daca n-am n-am! )4. La fata...pffiu aici e aici la ce cearcane si mutra de spart borcane nici pe intuneric nu mi-ati da muie!Sper sa imi fie apreciata macar sinceritates daca nu prestatia! Am expus toate acestea, tocmai ca sa nu mai creeze confuzii...ca m-am plictisit sa mi se aduca la nesfarsit aceleasi critici..nu de alta dar unde mai pui ca sunt si sensibila si ma supar usor Parca ziceam si niste calitati dar c am zis nu am multe...s-au terminat la mine cand s-a facut impartirea. Da cica-s actrita buna...o fi si asta ceva Hai...v-am plictisit destul! Ce sa fac si eu...apai o sa va astept de astazi tot la foisor de pe la ora 2 ( sunt si lenesa) pentru niste "nemnii" ( pentru cine stie) si pentru cine se incumeta!pupiciLasa fata mea sufletul conteaza 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Lasa fata mea sufletul conteaza Hehe...paaaai nu? ))) macar sufletul sa-l am mare ))))) 3
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 8, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 8, 2016 Hehe...paaaai nu? ))) macar sufletul sa-l am mare )))))Gata m-ai facut curios vin la tine , daca zici ca esti o actrita cu sufletul mare
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2016 O primavara frumoasa! La multi ani!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 8, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 8, 2016 La multi ani, Claudia! Sa ai o zi frumoasa ca tine! Sper sa ajung cat mai repede in Bucuresti si sa am onoarea sa te cunosc! 1
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Nu lucrezi dar tot dependenta de nimfomane esti!
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Pai e chiar misto! e ceva fain pentru cine gusta o gluma subtilaFoarte subtila,n-am ce zice!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum