claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Buna ziua!Rog un moderator sa mi modifice si mie nr de telefon din titlu!noul nr de telefon 0721863992!Va pup dulce, azi sunt disponibila pana la 01:00!
turbulente Reputație: 443 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Felicitari pentru poze
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Multumesc mult!!!te pup dulce 1
turbulente Reputație: 443 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 ...
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2015 buna ziua!azi sunt disponibila pana la ora 00:00!!va pup si va astept cu drag
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2015 20
turbulente Reputație: 443 Postat Iulie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2015 Felicitari pentru poze...esti foarte frumoasa :clapp
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2015 Buna!disponibila pana la ora 00:00!va pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2015 Buna!disponibila pana la ora 00:00!va pup
jajajaja Reputație: -6 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Postat Iulie 7, 2015 Din poze are ceva ce ma atrage
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Are tot ce trebuie, inclusiv chef de futut. Revin.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 7, 2015 Buna!azi sunt disponibila!!va pup
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Salutare natiune futacioasa! Rasfoind forumul si biblia in cautare de ceva nou m-am oprit la anuntul D-rei Claudia si Sexxy . Sunat la numarul din titlu, raspuns din prima fara prea multe detalii am intrebat de locatie si in cateva minute am fost la usa domnisoarei. Domnisoara Claudia m-a asteptat in tr-un capot negru si lenjerie intima rosie, cocotata pe niste tocuri care o faceau mai inalta oricum o aparitie impresionanta. M-a invitat in camera mi -a prezentat serviciile si preturile, mi-a oferit un pahar cu apa rece si m-a intrebat daca vreau dus .Am primit prosop si tzusti la dus cand m, am inrors am inceput cu FK si imbratisari , e foarte senzuala, pupaturi peste tot si ea pe mine si eu pe ea, are tate cam mici dar frumusele, ceva sunculitze dar acceptabile , piele fina , alba placuta d-ra are ceva kg in plis dar totul sta f bine pe ea. Dupa ceva pupaturi se coboara spre Alexandru cel Mare si incepe un oral bun umed cu supt lins de oo , apio am trecut eu deasupra am pus-o pe burta am pus caciulita si I-am infipto pe la spate direct a oftat usor a placer si dupa cateva miscari s-a umezit toata natural am mai stat asa apoi am mai futut capra cateva minute in care mi -a dat niste contre de m-a terminat rapid si fara comentarii. Am ramas uimit cat de repede a reusit sa ma termine. Pe tot parcursul actiunii ne -am pupat si mi-a aruncat priviri dealea lascive , are si ochii f patrunzatori si cred ca si efectul machiajului a mai contribuit, a se vedea pozele. Dupa consumarea actului am mai trancanit cateva min. si valea ca aveam treaba cu baietii la biroul de la Baricade. Note: Dameza: 9: chiar daca e un pic grasuta e frumoasa, mie mi plac alea slim.Oral:9 facut ca la carte.Normal: 9 e buna si ii place sa fie penetrate, m-a executat.Locatie: 9 specifica futingului, baie cu detoate, curatGFE:9 draguta amabilaAmenda: 100 De revenit pt explorari avansate. Data viitoare cu mai mult timp .Eu nu ma arunc la mai mult de la" prima intalnire". Spor la futut! si multumesc Claudia. 6 10
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 7, 2015 Multumesc frumos!te mai astept cu drag!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2015 Buna!azi sunt disponibila pana la ora 00:00!va pup
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2015 E clar, unii n-are noroc! Am sunat fata in N ocazii dar nimic. AM mai intrebat parca: la ce ora incepi programul, ca poate sun eu prea devreme! Merci!
apollo13 Reputație: 59 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Buna!azi sunt disponibila pana la ora 00:00!va pupWaw, it was magical with you, thank you... By the way, the time pass and I didn't see that we stayed almost 1h30 together, I will give you more money next time, I'm sorry. Will review later, I need to rest now 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Waw, it was magical with you, thank you... By the way, the time pass and I didn't see that we stayed almost 1h30 together, I will give you more money next time, I'm sorry. Will review later, I need to rest now We are waiting for your review! Thanks for sharing with us and wellcome!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2015 E clar, unii n-are noroc! Am sunat fata in N ocazii dar nimic. AM mai intrebat parca: la ce ora incepi programul, ca poate sun eu prea devreme! Merci!Buna, azi ma gasesti pana mai tarziu, sau maine dupa ora 11:00!te pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 Disponibila ps la ora 01:00!!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2015 Rog un moderator sa mi schimbe si mie nr din titlu!!va rog mult!!!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Buna ziua dragilor!in ciuda timpului de afara, eu va astept sa ne rasfatam impreuna si sa facem nebunii!100 ron o finalizare150 ron o oraOral neprotejat, normal protejat, finalizare pe corp, fk, cunnilingus, masaj*pentru finalizare orala, finalizare faciala, annilingus sau uro, se mai adauga 50 ron!va pup si va astept
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Salut,am fost azi,vorbit la telefon,m-a convins si vocea ei sa ma duc.Locatia este pe o strada intre Vacaresti si Tineretului,apartament,curat,fata singura.Pozele sunt ale ei,fata este ok,draguta,cam pe la 1 67 fara tocuri,nu e genul slim,poate are si 2-3 kg in plus,dar arata bine,una peste alta.Putin timida la inceput,dar in pat isi pierde orice urma de timiditate.Am stat o ora am decartat 150 ron.Locatia-8 am facut dus doar la sfarsit,ca veneam de acasa.Prosop curat.Fata-per ansamblu,eu i-as da 8+ ,nu arata rau de loc.Oral NP- 9+ il face ca lumea,cu de toate si peste tot...nu face CIM decat cu bani in plus.Normal- 9 e implicata,se uita in ochii tai,FK la greu,se excita.Igiena- aici dau 9 ca nu a facut dus in prezenta mea,dar nu au fost probleme.GFE-8 poate ar trebui sa fie putin mai vorbareata.Sincer,eu o recomand,are un pret corect si servicii bune. 2 7
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 11, 2015 Buna, azi sunt disponibila pana la ora 00:00!!va pup
patine Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Bună, ești și mâine disponibila?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum