Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Bine că v-aţi găsit la cine să comentaţi, specialiştii pulii mele!

Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?

Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.

Fi-mi-ar scârbă de voi şi de naşpetele pe care le promovaţi de-ampulea!

• Like 10
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?

Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.

D'acord
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vorbe adevãrate grãite/tastate dã un futac adevãrat ;)

Te-au silit, este? =))

• Like 1
Postat

Si atunci de ce ma jignesti? "vai steaua mea" nu am fost niciodata. Raspunsul dat nu a fost neparat pentru tine ci pentru altii care scuipa pe aici fara motiv intemeiat

De unde stii numarul clientilor pe zi si care este problema profitului? Sa stii ca am si eu cheltuieli a naibii de mari uneori. Si asta ca nu sunt vreo intretinuta dar in fine...imi place cand sariti a arata cu degetul cand nu stiti nada!

Nu m-ai deranjat foarte tare :)

S-a suparat pestele ca nu mai iese cascavalu. Cheltuieli mari cu curvele astea si ele nu face profit bun :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Și tu tot cu suptu' dă pulă....

Ce să-i faci...... DupE posibilități =))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:amanta
Postat

S-a suparat pestele ca nu mai iese cascavalu. Cheltuieli mari cu curvele astea si ele nu face profit bun :laugh2

cainii latra,ursul trece sau mai pe romaneste,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia :hihat

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pe unde ai disparut coane pana acu'?

Cam coincide "disparitia ta cu o fata d-aci!  :laugh2

• Minus 11
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Crecă-s mai multe...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Crecă-s mai multe...

Daca iesti mascul feroce!! 

• Oras:?
  • Oras:?
Postat

Am vizitat-o si eu pe claudia. La ea se aplica din plin zicala la pomul laudat. Nu ca a fost rau da la banii astia ma duceam in alta parte, de exemplu la adela care arata de top si are servicii de top.

Note:

Fata: 8

Oral: 9

Normal: 7 putina implicare

GFE: 8

Anal: zice ca nu face da pare incercata

recenzie falsa.
clona advanced/alexandru69/goldenberg
Vizitator rebel_
Postat

Eu am zis de atunci ca ceva pute rau in recenzia aia desi am fost o singura data la Claudia am simtit de ce este capabila.

De unde stii ca e clona lor? Trebuie sa le compari ip-urile

Postat

E doar o coincidentă nefericită.

Din când în când mă cuprind regretele şi mă întreb... ce pula mea caut eu aici?

Evident că, oricât mi-aş chinui creierii capului, nu gãsesc un răspuns raţional, aşa că revin ca să-l caut în continuare.

• Like 4
Postat

strabunicule cine e nenea asta cu fata aia de distrus

Vezi sa nu ceara picon despăgubire pentru ca folosești numele lui înregistrat la OSIM

• Minus 1
Postat

Strabunicu mi-a spus ca tu esti clona pestelui lu Claudia_sexy

Daaaaa a cum ai ghicit?maica ce perspicace esti,ptiu sa nu te deochi,tocmai luam cascavalu de la Claudia si m,ai prins:-) sti cum se spune in c.s. esti but da rău de tot

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Strabunicu mi-a spus ca tu esti clona pestelui lu Claudia_sexy

Si ce a mai zis "străbunica" pardon străbunicu,

• Minus 1
Postat

Mai băieți,țiu sa va anunt ca io sunt clona lu pestele lu Claudia (dupe teveu),fiind deconspirat de serviciile secrete care văz ca-si fac treaba destoinic,începând de maine cei care vin la fata o sa ma gaseasca pi scăunel in fata usii unde voi percepe o taxa de sa!nuditate a scării contra bon fiscal se intelege,drept urmare rog respectuos pe langa banii de halat sa mai aveti si banii de taxa,mulțam de intelegere,veniti cu banii ficși ca nu dau rest

• Like 2
  • Minus 1
Postat

strabunicu mi-a spus ca sunt perspicac

Ca o pula cand doarme după ce inoata

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai băieți,țiu sa va anunt ca io sunt clona lu pestele lu Claudia (dupe teveu),fiind deconspirat de serviciile secrete care văz ca-si fac treaba destoinic,începând de maine cei care vin la fata o sa ma gaseasca pi scăunel in fata usii unde voi percepe o taxa de sa!nuditate a scării contra bon fiscal se intelege,drept urmare rog respectuos pe langa banii de halat sa mai aveti si banii de taxa,mulțam de intelegere,veniti cu banii ficși ca nu dau rest

Gata ne-au prins :))) vorba ta daca-i bal, bal sa fie :))) vezi sa nu întârzii mâine ca se face coadă după :))

• Like 2

Postat

Gata ne-au prins :))) vorba ta daca-i bal, bal sa fie :))) vezi sa nu întârzii mâine ca se face coadă după :))

Nu dai drumu pana nu ajung io :)))

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...