claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 22, 2016 Cãțelu' ce face? BIne mergem la plimbare
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Mai 22, 2016 Bine că v-aţi găsit la cine să comentaţi, specialiştii pulii mele!Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.Fi-mi-ar scârbă de voi şi de naşpetele pe care le promovaţi de-ampulea! 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2016 Postat Mai 22, 2016 Bine că v-aţi găsit la cine să comentaţi, specialiştii pulii mele!Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.Fi-mi-ar scârbă de voi şi de naşpetele pe care le promovaţi de-ampulea!D'acord 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 22, 2016 Bine că v-aţi găsit la cine să comentaţi, specialiştii pulii mele!Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.Fi-mi-ar scârbă de voi şi de naşpetele pe care le promovaţi de-ampulea! Vorbe adevãrate grãite/tastate dã un futac adevãrat Te-au silit, este? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 22, 2016 D'acord Te pleZneam cât ești dã mare dacã aveai ceva dã obiectat =)) 1
alopecie Reputație: 1 Postat Mai 22, 2016 Postat Mai 22, 2016 Si atunci de ce ma jignesti? "vai steaua mea" nu am fost niciodata. Raspunsul dat nu a fost neparat pentru tine ci pentru altii care scuipa pe aici fara motiv intemeiatDe unde stii numarul clientilor pe zi si care este problema profitului? Sa stii ca am si eu cheltuieli a naibii de mari uneori. Si asta ca nu sunt vreo intretinuta dar in fine...imi place cand sariti a arata cu degetul cand nu stiti nada!Nu m-ai deranjat foarte tare S-a suparat pestele ca nu mai iese cascavalu. Cheltuieli mari cu curvele astea si ele nu face profit bun 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2016 Postat Mai 22, 2016 Și tu tot cu suptu' dă pulă....Ce să-i faci...... DupE posibilități 2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 S-a suparat pestele ca nu mai iese cascavalu. Cheltuieli mari cu curvele astea si ele nu face profit bun cainii latra,ursul trece sau mai pe romaneste,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia 1 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 23, 2016 Bine că v-aţi găsit la cine să comentaţi, specialiştii pulii mele!Pe alea de la top care nu fac oral NP, nu fac CIM, nu fac FK, pe alea nu le vedeţi? Nici pe babetele expirate, pe şi pe ţigăncile nesimţite?Ca să nu mai zic că fata e cu câteva clase bune, ca educaţie şi bun-simţ, peste majoritatea celor din amărâtul ăsta de top.Fi-mi-ar scârbă de voi şi de naşpetele pe care le promovaţi de-ampulea! Pe unde ai disparut coane pana acu'?Cam coincide "disparitia ta cu o fata d-aci! 11
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 23, 2016 Pe unde ai disparut coane pana acu'?Cam coincide "disparitia ta cu o fata d-aci! Crecă-s mai multe... 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 23, 2016 Crecă-s mai multe... Daca iesti mascul feroce!!
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 23, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 23, 2016 Am vizitat-o si eu pe claudia. La ea se aplica din plin zicala la pomul laudat. Nu ca a fost rau da la banii astia ma duceam in alta parte, de exemplu la adela care arata de top si are servicii de top.Note:Locatie: 9Fata: 8Oral: 9Normal: 7 putina implicareGFE: 8Anal: zice ca nu face da pare incercata recenzie falsa.clona advanced/alexandru69/goldenberg
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Eu am zis de atunci ca ceva pute rau in recenzia aia desi am fost o singura data la Claudia am simtit de ce este capabila. De unde stii ca e clona lor? Trebuie sa le compari ip-urile
stranepotu lu picon Reputație: 5 Postat Mai 23, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Mai 23, 2016 recenzie falsa.clona advanced/alexandru69/goldenberg strabunicule cine e nenea asta cu fata aia de distrus
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Mai 23, 2016 Pe unde ai disparut coane pana acu'?Cam coincide "disparitia ta cu o fata d-aci! E doar o coincidentă nefericită. Din când în când mă cuprind regretele şi mă întreb... ce pula mea caut eu aici?Evident că, oricât mi-aş chinui creierii capului, nu gãsesc un răspuns raţional, aşa că revin ca să-l caut în continuare. 4
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 Te luă mustrările de conștiință?las ca trece că e de la vreme ))) 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 strabunicule cine e nenea asta cu fata aia de distrus Vezi sa nu ceara picon despăgubire pentru ca folosești numele lui înregistrat la OSIM 1
stranepotu lu picon Reputație: 5 Postat Mai 23, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Mai 23, 2016 Strabunicu mi-a spus ca tu esti clona pestelui lu Claudia_sexy
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 Strabunicu mi-a spus ca tu esti clona pestelui lu Claudia_sexy Daaaaa a cum ai ghicit?maica ce perspicace esti,ptiu sa nu te deochi,tocmai luam cascavalu de la Claudia si m,ai prins:-) sti cum se spune in c.s. esti but da rău de tot 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 Strabunicu mi-a spus ca tu esti clona pestelui lu Claudia_sexy Si ce a mai zis "străbunica" pardon străbunicu, 1
stranepotu lu picon Reputație: 5 Postat Mai 23, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Mai 23, 2016 strabunicu mi-a spus ca sunt perspicac
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 Mai băieți,țiu sa va anunt ca io sunt clona lu pestele lu Claudia (dupe teveu),fiind deconspirat de serviciile secrete care văz ca-si fac treaba destoinic,începând de maine cei care vin la fata o sa ma gaseasca pi scăunel in fata usii unde voi percepe o taxa de sa!nuditate a scării contra bon fiscal se intelege,drept urmare rog respectuos pe langa banii de halat sa mai aveti si banii de taxa,mulțam de intelegere,veniti cu banii ficși ca nu dau rest 2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 strabunicu mi-a spus ca sunt perspicacCa o pula cand doarme după ce inoata 1 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Mai băieți,țiu sa va anunt ca io sunt clona lu pestele lu Claudia (dupe teveu),fiind deconspirat de serviciile secrete care văz ca-si fac treaba destoinic,începând de maine cei care vin la fata o sa ma gaseasca pi scăunel in fata usii unde voi percepe o taxa de sa!nuditate a scării contra bon fiscal se intelege,drept urmare rog respectuos pe langa banii de halat sa mai aveti si banii de taxa,mulțam de intelegere,veniti cu banii ficși ca nu dau restGata ne-au prins )) vorba ta daca-i bal, bal sa fie )) vezi sa nu întârzii mâine ca se face coadă după ) 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 Gata ne-au prins )) vorba ta daca-i bal, bal sa fie )) vezi sa nu întârzii mâine ca se face coadă după ) Nu dai drumu pana nu ajung io )) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum