Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Pfff,vb unu care nu stie sa scrie :)invata in plm sa scrii corect si pe urma sa te iei gura in pula cu mine,nu de alta dar folosesti dintii cariati si imi imbolnavesti maciuca :)Hai mars ca ti am dat prea multa importanta ba da tu chiar esti prost gramada , culca`te`n plm cand iti spun toti ca esti un ratat 2 4
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 22, 2016 Vezi ca mi ai zgariat pula cu dintii ba da tu chiar esti prost gramada , culca`te`n plm cand iti spun toti ca esti un ratat
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 baieti, calmati-va, daca tot nu puteti,certati-va cu cap 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 Eu zic sa nu mai visezi la afaceri cu 80 de angajati si sa treci la pozitia ta normala de lucru: statul in genunchi si suptul pulii cu barbia lipita de coaie, da nici de asta nu esti in starePai ba labagiu trist,acu m-au apucat toate cele,daca esti asa sigur ca eu sunt clona,de ce nu onorezi pariul care ti l-am propus? va ascundeti sub niste nikname si va dati mari......fraieri ca asta sunteti,fi barbat cu sange in coaie sau probabil nu esti,oi fi vreun mosulica ce sta in scaun cu rotile cu tubul cu oxigen pe figura si furtun pe uretra si vii sa te iei de fata asta pe aici,mai ai o basina si mori si te dai MIHAI VITEAZU,IPOTENTULE. CLAUDIA scuze
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Pai ba labagiu trist,acu m-au apucat toate cele,daca esti asa sigur ca eu sunt clona,de ce nu onorezi pariul care ti l-am propus? va ascundeti sub niste nikname si va dati mari......fraieri ca asta sunteti,fi barbat cu sange in coaie sau probabil nu esti,oi fi vreun mosulica ce sta in scaun cu rotile cu tubul cu oxigen pe figura si furtun pe uretra si vii sa te iei de fata asta pe aici,mai ai o basina si mori si te dai MIHAI VITEAZU,IPOTENTULE. CLAUDIA scuze1. Tu ti-ai postat cumva CV-ul pe forum?2. Asta ti-a iesit si dupa ce ai editat postarea? 6 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 1. Tu ti-ai postat cumva CV-ul pe forum?2. Asta ti-a iesit si dupa ce ai editat postarea?Zaaaaaat
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 22, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 22, 2016 1. Tu ti-ai postat cumva CV-ul pe forum?2. Asta ti-a iesit si dupa ce ai editat postarea?Las-o ca e agitata rau. Cineva a descoperit ca ynelcrys e clona claudiei si curvulita cred ca invata agricultura de pe google acum sa dovedeasca contrariul. Claudito, cum ti-a zis si baiatul de mai sus, esti penibila
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 Las-o ca e agitata rau. Cineva a descoperit ca ynelcrys e clona claudiei si curvulita cred ca invata agricultura de pe google acum sa dovedeasca contrariul. Claudito, cum ti-a zis si baiatul de mai sus, esti penibilaSa-ti moară tie definitiv ca sunt clona ei?Nu vezi ca esti prost si tu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 aduceti dovezi, facem dezbatere )) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 Viezuremanz închide băiețel conturile clona asa si, si ciprian85 ca esti penibil,ce fata nu mai produce bani din cauza Claudiei?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 aduceti dovezi, facem dezbatere ))Ce dovezi sa aibe doua clone si un frustrat,tare vreau sa le vad si eu 1 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 Ce dovezi sa aibe doua clone si un frustrat,tare vreau sa le vad si eu in spatele unei acuzatii trebuie sa existe un argument, oricare ar fi ala de orice natura 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 in spatele unei acuzatii trebuie sa existe un argument, oricare ar fi ala de orice natura Corect si eu astept,am pus un pariu care e valabil pentru toti care cred ca eu sunt clona Claudiei,eu pun la bătaie toata averea mea daca pierd e a lor daca castig eu doar ii castrez,pe viu cu un patent
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 Corect si eu astept,am pus un pariu care e valabil pentru toti care cred ca eu sunt clona Clădirii,eu pun la bătaie toata averea mea daca pierd e a lor daca castig eu doar ii fac grea,pe viu cu un patent da? vino la eroilor vineri la 6 sa vedem ) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 da? vino la eroilor vineri la 6 sa vedem )da? vino la eroilor vineri la 6 sa vedem )Esti sigur ca asta doresti? ))) 1 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 Esti sigur ca asta doresti? )))de ce? ) eu sunt neutru ) 1
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 22, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 22, 2016 PANARAMA TEPARA PENIBILA
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 PANARAMA TEPARA PENIBILA Zaaaaaaattttttt 1 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2016 Tz tz tz 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 Ynelcrys, vii? Sa stiu si eu ce fac )
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Viezuremanz închide băiețel conturile clona asa si, si ciprian85 ca esti penibil,ce fata nu mai produce bani din cauza Claudiei?Daca ne uitam in istoricul postarilor, nu stiu care dintre noi ar trebui sa-si inchida contul. Care e doar parazit pe forum si care mai posteaza si ceva util. In privinta contului ciprian85, nu ai nimerit-o. Nu-mi apartine, deci nu am cum sa-l inchid. Am un sigur cont. Si doar de pe asta postez. Si asa imi ocupa uneori mai mult timp decat e necesar. De unde sa imi fac timp sa postez de pe mai multe conturi?Dar daca ai nelamuriri, contacteaza administratorul. Iti explica el ca esti in eroare. Chestie de IP-uri diferite. Intuitia ti-a dat rateuri. Cel putin in acest caz.Iar in privinta fetei, habar nu am despre cine vorbesti. Pe langa intuitie, si imaginatia o ai prin balarii ...Claudia nu are decat sa faca cat de multi bani poate. Nu am preocupari in sensul asta. Doar sa nu ii faci tu deservicii. Cu lingai de teapa ta cu postari penibile, s-ar putea ca unii clienti sa se reorienteze. Sa nu doreasca sa viziteze o fata cu atare sustinatori.PS. Mai lasa spatiu intre virgula si urmatorul cuvant cand postezi. Ortografia bat-o vina ... 7 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 in caz ca iar se incinge atmosfera 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2016 in caz ca iar se incinge atmosfera Atmosfera este deja incinsa eu zic, sa te aprovizionezi cu toate cele necesare...show-ul va continua :)din pacate....
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 22, 2016 Atmosfera este deja incinsa eu zic, sa te aprovizionezi cu toate cele necesare...show-ul va continua :)din pacate....kk, asa voi face baieti, stati asa nu incepeti, sa ma duc sa imi iau popcorn mai intai , daca vreti aranjam si o repriza de mortal combat live , sau counter-strike prin bucuresti, cum doriti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum