Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Nu se sesizeaza nimeni la recenziile false?Aici se considera postare (nu deranjează) Dincolo e grav că vede legolas 1 12
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 28, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 28, 2016 Ultimele comentarii contra Claudiei,par facute de persoane ff apropiate de profilul unui peste:semianalfabeti si pusi pe scandal.Cat despre Ramsay si ultimul kkt pardon unicorn,pare a fi al unui fost joist Claudia e finuta si educata ,cu servicii de top 1 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Aici se considera postare (nu deranjează) Dincolo e grav că vede legolas )mdaa...am vazut. Ce sa faca si ei, macar asa sa simta ca sunt bagati in seama...d'ooh 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 Nu se sesizeaza nimeni la recenziile false?l-a sesizat pisicutz pe asta, ca l-a banat ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 l-a sesizat pisicutz pe asta, ca l-a banat ))))E dat dreaq ce să mai ..... 2 12
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Am fost si eu. E o tepara ordinara. Am ales varianta cu o finalizare. Dupa ce a stat 10 min la dus si a tras de timp cu vrajeala ieftina mi-a solcitat 200 pentru o ora cu toate ca depasisem cu 5 minute jumatatea de ora.Note:Aspect: 6GFE: 6 (o vrajeala de doi bani ca sa traga de timp)Normal: 8Oral: 7 (grabita sa treaca la normal) De revenit: niciodataCeati avut cu omu a spus doar pererea lui
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 Ceati avut cu omu a spus doar pererea luiin cazu asta cam suspecta parere , nu prea corespunde cu realitatea....aici e problema
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 da de unde stii tu realitaea esti pestele si stai in bucatarie
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Eu am fost si nu ma incantat cu nimica mai ales ca am platit o groaza de bani
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 da de unde stii tu realitaea esti pestele si stai in bucatariebineinteles, eu numar banii la final de zi , si ii impart cu restu acvariului Eu am fost si nu ma incantat cu nimica mai ales ca am platit o groaza de bani in fine, parerea ta
taranetele Reputație: 10 Postat Iunie 28, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 28, 2016 Nu ma sesizeaza nimeni ca sunt falsa? 1
taranetele Reputație: 10 Postat Iunie 28, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 28, 2016 bineinteles, eu numar banii la final de zi , si ii impart cu restu acvariului in fine, parerea taTu de ce te agiti asa pentru o curva penala?
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 Tu de ce te agiti asa pentru o curva penala?mai bine zis, de ce nu?
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 Tu de ce te agiti asa pentru o curva penala?lol omule, nu stiam ca puterea butonului "report" e asa puternica, deci i-am dat report (nu la postu asta, unu mai nasol pe discutii generale) si intr-un minut si-a luat ban )))))))))))))) , daca asta e calea spre "liniste" , atunci dati REPORT REPORT REPORT ) 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Dedicatie 2
taranetele2 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Cand o curva incepe sa ameninte, cum a facut-o asta la DG, stiind toti la ce fauna au in jurul lor aceste individe, e GRAV. Curva ar trebui banata, dar probabil ca e platitoare si generatoare de trafic si are imunitate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Nu ziceam dă ea nici io , da buze ierea vorba 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Cand o curva incepe sa ameninte, cum a facut-o asta la DG, stiind toti la ce fauna au in jurul lor aceste individe, e GRAV. Curva ar trebui banata, dar probabil ca e platitoare si generatoare de trafic si are imunitate.Omule, fa-ti un bine si fa un bine si celor din jurul tau cerand ajutor unui medic. Ai nevoie... Paranoia ta, mai devreme sau mai tarziu nu se va mai limita la acest forum.Nu am idee cine esti, nici nu vreau sa aflu vreodata dar, Inteleg ce urmaresti. Sa ma denigrezi, poate sa parasesc acest forum, nu stiu in clar dar, ce este sigur...un om normal nu reactioneaza asa. Calmeaza-te...vrei un xanax?Si cu asta am incheiat cu acest circ sinistru. 4
asylum 2016 Reputație: 9 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 caldura mare, mon cher!image.pngEsti superba 1
taranetele2 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Omule, fa-ti un bine si fa un bine si celor din jurul tau cerand ajutor unui medic. Ai nevoie... Paranoia ta, mai devreme sau mai tarziu nu se va mai limita la acest forum.Nu am idee cine esti, nici nu vreau sa aflu vreodata dar, Inteleg ce urmaresti. Sa ma denigrezi, poate sa parasesc acest forum, nu stiu in clar dar, ce este sigur...un om normal nu reactioneaza asa. Calmeaza-te...vrei un xanax?Si cu asta am incheiat cu acest circ sinistru.Cum a mai spus cineva pe aici: ce limba scutita ai cand postezi de pe contul tau. De pe celelalte cloneesti spurcata. Vad ca ti-ai mai facut una claudia_sexxy=ynelcriss=ramsay=caca4pipilica si ultima deasupra.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Esti superba Multumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Cum a mai spus cineva pe aici: ce limba scutita ai cand postezi de pe contul tau. De pe celelalte cloneesti spurcata. Vad ca ti-ai mai facut una claudia_sexxy=ynelcriss=ramsay=caca4pipilica si ultima deasupra.l-ai uitat p'ăsta
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 l-ai uitat p'ăsta Nu-i da idei ))) 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 Cat despre Ramsay si ultimul kkt pardon unicorn,pare a fi al unui fost joist .. Uhhh, bine ca este "fost joist", ma speriasem in pwla mea 1 1
cooldream Reputație: 67 Postat Iunie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2016 Claudio, esti frumoasa fata!!!🤗🤗🤗 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum