Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

La cat esti de prost se pare ca de acolo vii tu. Oricat te-ai chinui cu promovarea ta penibila nu o sa poti sa scoti mirosul de centurista mahalagioaica din asta

Doar atat poti, pfff... Speram sa ne amuzi mai mult.

• Oras:amanta
Postat

Cred ca ai fost batut rau de tiganii din Baicului,ai ramas setat pe o problema Claudia,este ca seara sari din pat cand auzi numele ei? sau te taie cu naduseli.....

• Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca ai fost batut rau de tiganii din Baicului,ai ramas setat pe o problema Claudia,este ca seara sari din pat cand auzi numele ei? sau te taie cu naduseli.....

"...e prosti!...Hai mai bine la carciuma sa bem o tuica, fac eu cinste...." Ca tot s-a dat la bac :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

"...e prosti!...Hai mai bine la carciuma sa bem o tuica, fac eu cinste...." Ca tot s-a dat la bac :)

hopa, nu va impingeti, nu va inghesuiti :))) , e destula pentru toata lumea

• Like 1
Postat

gata,acush ajung :)))

Primareeeeeeeeee haide nene ca e rost :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ha ha ha ha culmea culmilor,sa iesi cu,clona la baute :))))) :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Acest topic ar trebui sa se numeasca claudia si clonele.

Ps: numele de claudia sexy noua in domeniu arata cat de tepara e ca nu mai e noua de mai mult de un an, are kilometri multi de pula la bord, da asta tine la fraieri

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

gata,acush ajung :)))

Primareeeeeeeeee haide nene ca e rost :)))

Bețivi....peste tot numai bețivi... :(
  • Like 1
  • Minus 12
Postat

Bețivi....peste tot numai bețivi... :(

Nu trebe sa-i întrecem pe ruși? Ne lăsăm noi la ei,avem o prestanță ce pula noastră :)))

• Minus 1
Reputație: 1750
Postat

Voi nu va dati seama ca curva asta isi bate joc de noi cu clonele ei? Sa va mai dau cateva indicii

- Acest cont de cand a fost creat, a activat in majoritatea timpului pe acest topic. De ceva timp dupa ce a fost deconspirat a inceput sa mai posteze si pe altele;

- Un om cu o afacere cu 80 de angajati in agricultura, cum sustine ca are, in aceasta perioada nu are timp nici sa respire, nici atat sa mai piarda timpul pe un forum, iar userul asta l-am vazut de cate ori am intrat, deci e non-stop pe aici;

- Daca ar fi real si ar fi fost chia asa de incantat de pupaza asta, pai se urca in masina si o vizita de zeci ce ori pana acum (Slobozia nu e chiar departe de Bucuresti);

- Daca ii cititi postarile, la inceput scria foarte prost, iar mai apoi suspect de corect (Claudia scrie corect gramatical), pentru ca apoi, dupa ce a fost deconspirata, sa inceapa sa injure si sa scrie urat pentru a-si pastra acoperirea (urat din poartea ei), mai nou vad ca scrie corect;

n-ai curaj sa faci nominalizari?

ocupi spatiul din pagina cu ce-ti trece prin bostan

Vizitator
Postat

Nu trebe sa-i întrecem pe ruși? Ne lăsăm noi la ei,avem o prestanță ce pula noastră :)))

Avem :)

• Like 1
  • Minus 13
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Daca n-as avea vreo mie de litri acasa sau daca as consuma alcool, ar fi tentant ! :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai noo :))))

• Like 1
  • Minus 12
Postat

Ps: numele de claudia sexy noua in domeniu arata cat de tepara e ca nu mai e noua de mai mult de un an, are kilometri multi de pula la bord, da asta tine la fraieri

Asta e o acuzatie destul de urata la care, in loc sa raspunzi ai acoperit-o cu balivernele clonei ynelcriss.
  • Like 1
Postat

Asta e o acuzatie destul de urata la care, in loc sa raspunzi ai acoperit-o cu balivernele clonei ynelcriss.

Taranete stii ceva....

Ia mai dute-n pula mea

Postat

Na ca ma facusi si poet :)))

Mai debiteaza poate scot vreo carte cu poezii :)))

CLONE o sa o numesc :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Voi va pupati in cur unul pe celalalt ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De ce dai cu minus nu are drepate omu

• Minus 1

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Citesc ultimele pagini din acest topic si ma minunez. Un utilizator o acuza pe aceasta individa ca are o gramada de clone cu care isi bate joc de alti utilizatori ai acestui forum si aduce dovezi sprijinul acestor afirmatii, iar alti utilizatori confirma acest lucru. Ce primeste in schimb este tocmai confirmarea acuzatiilor. In loc sa infirme, individa isi scoate clonele la caterica, ca sa treaca pe pagina urmatoare  mai repede. Probabil ca se plicitsescte, ca la cum arata si la cati bani cere nu cred ca-i mai calca cineva pragul.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...